Orgasmul tantric

                     

Orgasmul extatic tantric

orgasmul tantric Imagineaza-ti cum este orgasmul total, explozia tuturor simturilor, care pleaca de la inima ta si care iti invadeaza toata fiinta. Sexualitatea tantrica iti poate genera aceasta forma de placere sexuala care nu poate fi descrisa in cuvinte. Aceasta stare orgasmatica totala trebuie traita si experimentata de catre fiecare.

 

Tantra este legatura dintre inima si sex

 Orgasmul tantric se bazeaza pe un principiu simplu, cel mai adesea ignorat in societatea noastra in care viteza este regina. Trebuie sa legi inima de sex, de viata amoroasa. Uita de tehnica, de zonele erogene, de punctul G sau de clitoris. Femeia, care este mai lenta in atingerea placerii, trebuie sa adopte unele pozitii in care isi va putea exprima toate elanurile. Pozitiile sexuale in care ea se regaseste sub barbat nu sunt deci recomandate.

 

 

In sexualitatea tantrica placerea erotica vine gradat

 Poti consulta si kama sutra daca iti lipsesc ideile. Nu cauta rezultatul imediat. Cautarea placerii intime se bazeaza in principal pe cunoasterea propriului corp. Placerea este un lucru care va veni treptat.... pentru a te conduce in Nirvana unde orgasmele multiple sunt legiune. Ai nevoie intre 3 si 12 ani pentru a atinge Everestul placerii. Deci in sexualitatea tantrica trebuie sa ai Rabdare.

 

Principiul de baza in sexualitatea tantrica

 Baza placerii si a sexualitatii tantrice este simpla – nu trebuie sa incerci sa atingi orgasmul cu orice pret ci sa te relaxezi in uniunea celor 2 corpuri. Partenerii se topesc unul in altul. Formeaza un cerc. Energia unuia sau altuia creste la contactul cu sexul opus. Corpurile se incalzesc. Pe scurt, este vorba despre uniunea totala fara cautarea placerii.

 

Orgasmul tantric se obtine prin practica intensa

orgasmul tantric 1 Pentru a atinge orgasmul tantric, trebuie sa faci unele exercitii. Unul dintre aceste exerciti este contractia muschilor din zona perineului. Muschii perineului sunt muschii care inconjoara si sustin organele sexuale. Muschii perineului ajuta la controlul energiei sexuale, impiedicand ejacularea.

 Acest exercitiu de contractie a muschilor perineului va imbunatati circulatia sanguina din zona genitala a femeii si va amplifica senzatiile erotice sexuale. Antrenandu-te cateva minute pe zi, vei ajunge la senzatii noi.

 Orgasmul tantric tine si de o mai buna cunoastere a corpului tau si a reflexelor sale. In timpul actului sexual « traditional » au loc multe contractii care nu sunt insa percepute. Tantrismul te va ajuta sa le stapanesti si sa iti asculti senzatiile.

 

Preludiul in timpul actului sexual tantric.

  In timpul actului sexual tantric, priveste-ti iubitul in ochi, respira profund si descrie-in in soapta ceea ce simti.

 Preludiul trebuie sa fie cat mai lung. Incepe cu saruturi, mangaiati-va cu buzele, apoi dezbracati-va reciproc incet-incet... cat mai incet.

 

Incetiniti orgasmul. In Tantra nu exista graba.

 Dupa ce v-ati dezbracat, mangaiati incet corpul partenerului incepand cu picioarele si urcand pana la cap. Foloseste-te de degete, de palme si de buze sau de limba. Masajele si mangaierile trebuie sa fie interminabile. Trebuie sa va abandonati mangaierilor si nu orgasmului. Incercati apoi sa incetiniti cat puteti orgasmul. Pentru femeie apogeul trece prin stapanirea contractiilor uterului si un barbat poate avea orgasm fara sa ejaculeze. In tantra  senzatiile sunt extrem de diferite!

Comentarii   
Missy_eu
0 # RE: Orgasmul tantricMissy_eu 09-10-2013 10:38
Uniunea totala ESTE placere, sexul tantric este o adevarata arta si sunt de acord, toata lumea ar trebui sa-l experimenteze!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
aabbcc
0 # RE: Orgasmul tantricaabbcc 09-10-2013 10:39
Sunt convinsa ca e nevoie de mult, mult antrrenament ca sa intarzii orgasmul, in special la barbati :-*
Sunt curioasa, cum poate avea barbatul orgasm fara ejaculare?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Mai poți citi despre Tradiții spirituale amoroase

Tradiții sexuale neobi…

  Tradiții sexuale neobișnuite în lume  Sexul ocupă un loc important în v...

Urcarea pe culmile plac…

  Urcarea pe culmile plăcerii  Ce zici? Vrei să urci pe culmile plăcerii sau să sim...

Sexul si Feng Shui

                &nbs...

Sfaturile lui Sou - Nu

  Sfaturile lui Sou-Nu catre Houang-Ti, imparatul galben  Sfaturile lui Sou-Nu dau o imp...

3 posturi ale placerii …

            Secretele sexualitatii taoiste&n...

Tantra-traieste extazul…

              Traieste extazul sup...

Secrete din Kamasutra

                &nbs...

Ritualuri sexuale

                &nbs...

Sexualitatea Tantrica s…

   Tantrismul, conjugarea sexualitatii cu spiritualitatea  Nascut in India acu...

Orgasmul tantric

                &nbs...

Secretele sexualitatii …

                    ...

Pozitii sexuale din Kam…

             Kamasutra – opera de...