Tantra-traieste extazul suprem

             

Traieste extazul suprem – cele 10 principii ale tantrismului

traieste extazul suprem Nu stii cum sa traiesti extazul suprem cu jumatatea ta cea dulce? Aceste 10 pricipii tantrice te vor ghida inspre o comuniune profunda care te vor catapulta pana in al noualea cer...al orgasmului extatic.

 

Acorda un loc sacru.... sacrului.

 Dupa principiile tantrisumului, corpul este sacru, la fel ca si sexualitatea. Transformand sexualitatea obisnuita intr-una sacra, experienta sexuala devine o poarta care se deschide inspre constiinta superioara.

 

Iubiti-va cu I mare.

 Orice parte din sine se acoda pentru a vorbi, spun specialistii in tantrism. Deci cei care isi doresc sa ajunga pe varfuri orgasmice trebuie sa faca mai intai pace cu fiinta sa profunda pentru a ajunge sa se iubeasca asa cum este. Daca tu nu poti sa te iubesti pe tine insuti cum ii vei putea iubi pe ceilalti si te vei lasa iubita de ei?

 

 

Locuieste in corpul tau.

 Cei care practica tantra, locuiesc in corpul lor. Acest lucru ii face sa traiasca senzatii si experiente in general mai bogate si mai senzoriale decat o persoana care traieste in capul sau. Corpul este un instrument minunat care se afla la dispozitia noastra.

 

Pune-te pe modul « relaxare ».

 Trebuie sa iti faci timp sa respiri, sa te relaxezi si sa meditezi. Vei gusta astfel din bucuria de a trai viata si momentul prezent. Fiind receptiv la stimuli, vei dubla placerea pe care o simti.

 

Dezvolta arta simturilor si a atingerii.

 Pentru a se conecta mai bine cu partenrul, masajele tantrice sunt niste practici privilegiate. Arta atingerii are darul de a pune toate simturile in miscare. Trebuie deci sa privilegiezi si apropierile.

 

Trebuie sa stii cum sa respiri.

 Cuvantul tantrism vine din doua cuvinte sanscrite – tanoti – expansiune si trayati – eliberare. Asta inseamna ca tantrismul este arta eliberarii si a expansiunii energiei. Trebuie sa incerci exercitiul respiratiei alternative. Cand un partener inspira, celalalt expira, frunte contra frunte, perineu contra perineu.

 

Iubirea ca un motor cu explozie.

 traieste extazul suprem 1Iata un bun principiu- nu exista tantra fara iubire. Atunci cand o persoana isi doreste profund sa il faca pe celalalt sa traiasca niste senzatii nemaitraite, sa il duca la portile universului, aceasta intentie de pace, de veselie sau de bine... nu exista nicio tehnica care poate rivaliza cu acest lucru.

 

Mai multa creativitate.

 Tantrismul permite partenerilor sa se afle pe acceasi lungime de unda. Datorita comunicarii stabilite, acestia sunt mai liberi in exprimarea dorintelor, in experimentarea diferitelor pozitii si initierea unor mangaieri.

 

Uniunea femininului si a masculinului.

 In tantrism va trebui sa recunosti partea de masculin si de feminin. Barbatul se va focaliza pe emotii si pe senzatii, in timp ce femeia se va axa pe propria afirmare. Tantra este uniunea cosmica a opusilor.

 

O mai buna intelegere a celuilalt sex.

 Trebuie sa intelegi si mecanismele dorintei sexuale masculine si feminine. « Lingam » –organul sexual masculin inseamna « colona de lumina » si « yoni » « loc sacru ». Cunoasterea anatomiei lor te va ajuta sa iti demonstrezi din plin potentialul extatic. Vei onora asa cum trebuie lingamul sau yoni-ul partenerului tau? Namaste!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Mai poți citi despre Tradiții spirituale amoroase

Tradiții sexuale neobi…

  Tradiții sexuale neobișnuite în lume  Sexul ocupă un loc important în v...

Urcarea pe culmile plac…

  Urcarea pe culmile plăcerii  Ce zici? Vrei să urci pe culmile plăcerii sau să sim...

Sexul si Feng Shui

                &nbs...

Sfaturile lui Sou - Nu

  Sfaturile lui Sou-Nu catre Houang-Ti, imparatul galben  Sfaturile lui Sou-Nu dau o imp...

3 posturi ale placerii …

            Secretele sexualitatii taoiste&n...

Tantra-traieste extazul…

              Traieste extazul sup...

Secrete din Kamasutra

                &nbs...

Ritualuri sexuale

                &nbs...

Sexualitatea Tantrica s…

   Tantrismul, conjugarea sexualitatii cu spiritualitatea  Nascut in India acu...

Orgasmul tantric

                &nbs...

Secretele sexualitatii …

                    ...

Pozitii sexuale din Kam…

             Kamasutra – opera de...