Tradiții sexuale neobișnuite

 

Tradiții sexuale neobișnuite în lume

traditii sexuale neobisnuite Sexul ocupă un loc important în viața noastră, a tuturor. Și cu toții facem lucruri mai mult sau mai puțin interesante și palpitante împreună cu partenerul sau partenera de cuplu în intimitatea dormitorului. Însă sexul poate deveni și o ciudățenie, nu numai un act ce simbolizează plăcerea și iubirea dintre doi oameni. În întreaga lume există fel și fel de obiceiuri bizare și tradiții sexuale neobișnuite la care mulți dintre noi nu ne-am fi gândit, și pe care unii cu greu le acceptă.

 

Poliandria

 Poliandria este un fel de tradiție sexuală neobișnuită în lume și are loc mai ales în statul Nepal. Poliandria reprezintă uniunea familială a unei femei cu mai mulți parteneri de sex masculin, fără ca aceasta să fie considerată infidelă. Poliandria are loc de regulă în familie, așadar femeia alege să se mărite cu doi sau mai mulți frați pentru a păstra moștenirea de familie. Poliandria este o formă a poligamiei, și este o tradiție sexuală neobișnuită pe care mulți dintre noi nu o acceptă, iar religiile lumii sunt sceptice în ceea ce privește normalitatea acestei tradiții.

 

Relații intime de la vârste fragede

 Acest tip de relații intime sunt prezente în concepția și tradițiile unor băștinași din arhipelagul Trobriand care consideră că fetele pot întreține raporturi intime de la vârsta de opt ani, iar băieții de la vârsta de 11-12 ani. Așadar, copiii pot afla ce este dragostea mult mai devreme decât ar fi normal, fără a aștepta ca organele lor genitale să fie complet dezvoltate, fără ca aceștia să sufere pe plan social sau afectiv. Cu toate acestea, este interzis cu desăvârșire ca mirii să mănânce la aceeași masă înaintea nunții, în vreme ce sexul de dinaintea căsătoriei este permis.

 

Maturizarea băieților din tribul Sambian

 Atât băieții, cât și fetele trebuie să treacă de perioada de pubertate spre adolescență într-o manieră cât se poate de naturală și de firească. Ce se întâmplă însă atunci când această maturizare trebuie să aibă loc brusc, conform unei tradiții sexuale? în tribul Sambian, un trib primitiv ce sălășluiește în Papua Noua Guinee, atunci când băiețeii împlinesc frageda vârstă de șase ani, sunt luați din sânul familiei și sunt izolați, trăind alături de bărbați vreme de un deceniu. Așadar, pentru maturizarea lor și pentru ca aceștia să scape de orice impuritate feminină, aceștia sunt obligați să bea constant spermă de la bătrânii satului și să repete această procedură ori de câte ori fac dragoste cu nevasta lor, o dată ajunși la maturitate și implicați într-o căsnicie.

 

Circumcizia barbară

traditii sexuale neobisnuite 1 Circumcizia barbaă poartă denumirea de Marduadjara, și are loc în Australia, într-un trib de aborigeni, acesta fiind un ritual ciudat ce este menit să aducă un plus de virilitate și bărbăție bărbatului. Însă de cele mai multe ori efectul este total opus, deoarece această circumcizie lasă bărbatului probleme urinare și disfuncții erectile. Circumcizia Marduadjara este urmată de înghițirea prepuțului și apoi tăierea penisului pe lung, în partea inferioară, până la scrot, după aceea, sângele este aruncat în foc pentru curățire și purificare.

 

Furatul soției

 În Africa există un trib ce poartă denmirea de Wodaabe, și în cadrul acestui trib au loc unele ritualuri și tradiții sexuale destul de neobișnuite. Astfel că, după ce doi parteneri se căsătoresc, de cele mai multe ori în urma unei căsătorii aranjate, cu rude de grade apropiate, bărbații își fură unul altuia soția. Cu ocazia unui festival important bărbații din acest trib se machiază și poartă costume din cele mai alese, dansând, pentru a impresiona femeile, iar la final, aceștia au posibilitatea de a „fura„ soția unui vecin.

 

Tradiții sexuale neobișnuite pe glob

  Bărbaților din Liban le este permis prin lege să întrețină raporturi sexuale cu animalele, atâta timp cât acestea nu sunt masculi.

 În Indonezia, este interzisă prin lege masturbarea și pedepsită cu decapitarea.

 În noaptea nunții, mama miresei trebuie să asiste la actul sexual dintre miri în Columbia, așa cum cere tradiția.

 Dezvirginatorul este o meserie foarte populară în statul Guam. Aici există bărbați remunerați foarte bine pentru a dezvirgina fecioarele ce nu au voie să se căsătorească până ce nu sunt deflorate.

 În Congo, femeile dețin puterea. Astfel că, societatea este matriarhală, iar bărbații au obligația de a satisface femeile oricând, după care trebuie să le care în spate.

 Soțiilor înșelate le este permis prin lege să își ucidă bărbatul în Hong Kong, fără a folosi niciun fel de armă, ci folosindu-se doar de puterea lor. Iar amanta bărbatului poate fi ucisă în orice fel.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Mai poți citi despre Tradiții spirituale amoroase

Tradiții sexuale neobi…

  Tradiții sexuale neobișnuite în lume  Sexul ocupă un loc important în v...

Urcarea pe culmile plac…

  Urcarea pe culmile plăcerii  Ce zici? Vrei să urci pe culmile plăcerii sau să sim...

Sexul si Feng Shui

                &nbs...

Sfaturile lui Sou - Nu

  Sfaturile lui Sou-Nu catre Houang-Ti, imparatul galben  Sfaturile lui Sou-Nu dau o imp...

3 posturi ale placerii …

            Secretele sexualitatii taoiste&n...

Tantra-traieste extazul…

              Traieste extazul sup...

Secrete din Kamasutra

                &nbs...

Ritualuri sexuale

                &nbs...

Sexualitatea Tantrica s…

   Tantrismul, conjugarea sexualitatii cu spiritualitatea  Nascut in India acu...

Orgasmul tantric

                &nbs...

Secretele sexualitatii …

                    ...

Pozitii sexuale din Kam…

             Kamasutra – opera de...