Sexul si Feng Shui

                                      

Sexul si Feng Shui

sexul si feng shui Feng Shui, care inseamna literalmente – “vant” si “apa” este o tehnica milenara ancestrala al carei scop este creeze sau sa restaureze echilibrul si armonia in locurile in care ne petrecem viata, permitand energiei vitale Chi sa circule optim.

 Chinezii sunt de parere ca arta ancestrala a Feng Shui-ului poate stimula viata sexuala aducand in casa noastra o densa energie senzuala. Iata de ce iti venim in ajutor in acest articol cu cateva sfaturi in materie de decoratiuni pentru a conferi dormitorului tau o dimensiune mai erotica.

 Dormitorul este atat un loc pentru relaxare si pentru destindere, cat si un loc de viata. Trebuie sa alegi culori calde si feminine cum ar fi – bordo, roz, rosu sau mov. Nuantele calde vor avea asupra ta un efect relaxant.

 

  Trebuie sa incerci sa mentii o atmosfera cat mai pura in dormitor. Aeriseste incaperea in mod regulat deschizand ferestrele sau te poti folosi si de un purificator de aer.

 Patul trebuie asezat in asa fel incat sa iti ofere o vedere totala asupra usii. Daca dormi cu picioarele inspre usa, vei aduce energii negative in incapere.

 Opteaza pentru niste lenjerii de calitate, din satin de exemplu, pentru a conferi o senzatie de lux sau de bunastare.

 Nici calculatorul, nici televizorul nu isi au locul in dormitor. Acestea aduc un dormitor dupa principiile Feng Shui o latura mult prea masculina. Atmosfera trebuie sa fie de calm si de voluptate. In schimb, prea multa energie yin adoarme libidoul. Trebuie deci sa eviti plantele verzi, fantanile si acvariul, chiar si in imagini. Adu si energie sexuala feminina in incapere si viata ta sexuala va fi infloritoare.

 In schimb, o muzica lenta si voluptoasa, un parfum de ambianta senzuala, vanilie sau alte condimente sunt bine venite pentru a intari in erotismul si Chi-ul incaperii. Lumina din incapere are si ea o importanta primordiala. Lumanarile parfumate iti vor trezi toate simturile.

 Chinezii sunt de parere de asemenea ca acoperamantul de pat iti influenteaza visele. Agata deci de tavan ceea ce iti confera o senzatie placuta.

 Oglinzile din dormitor sunt in realitate o idee foarte buna pentru a va atata libidoului, dar in Feng Shui nu sunt indicate. Nu trebuie deci sa renunti la ele in totalitate, dar le poti acoperi in timpul noptii.

 Este de asemenea capital sa alungi si dezordinea. O incapere in ordine degajeaza o energie pozitiva si are un efect extrem de benefic asupra energiei sexuale.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Mai poți citi despre Tradiții spirituale amoroase

Tradiții sexuale neobi…

  Tradiții sexuale neobișnuite în lume  Sexul ocupă un loc important în v...

Urcarea pe culmile plac…

  Urcarea pe culmile plăcerii  Ce zici? Vrei să urci pe culmile plăcerii sau să sim...

Sexul si Feng Shui

                &nbs...

Sfaturile lui Sou - Nu

  Sfaturile lui Sou-Nu catre Houang-Ti, imparatul galben  Sfaturile lui Sou-Nu dau o imp...

3 posturi ale placerii …

            Secretele sexualitatii taoiste&n...

Tantra-traieste extazul…

              Traieste extazul sup...

Secrete din Kamasutra

                &nbs...

Ritualuri sexuale

                &nbs...

Sexualitatea Tantrica s…

   Tantrismul, conjugarea sexualitatii cu spiritualitatea  Nascut in India acu...

Orgasmul tantric

                &nbs...

Secretele sexualitatii …

                    ...

Pozitii sexuale din Kam…

             Kamasutra – opera de...