Urcarea pe culmile placerii

 

Urcarea pe culmile plăcerii

urcarea pe culmile placerii Ce zici? Vrei să urci pe culmile plăcerii sau să simţi un orgasm în întreg corpul? Urcarea pe culmile plăcerii este o practică, un exerciţiu foarte simplu şi foarte eficient pentru a-ţi creşte energia globală şi pentru a-ţi mări starea de concentrare. Capacitatea pe care o are corpul nostru de a mări energia, puterea noastră de concentrare şi bucuria noastră este fără limite.

 Atunci când energia Chi curge într-o stare deplină de sanatate şi în abundenţă, suntem în alteta, suntem senini şi mulţumiţi. Cu ajutorul tehinicii de urcare pe culmile plăcerii, veţi reuşi să vă urcaţi energia sexuală de la organele genitale până în creier şi veţi reuşi să o faceţi să coboare din nou până în abdomen pentru a vă reîntineri.

 Energia sexuală face parte din energia noastră Chi, forţa noastră vitală primară. Aceasta are capacitatea unică de a ne hrăni corpul  şi de a ne revigora spiritul. Urcarea pe culmile plăcerii vă va permite să faceţi ca energia sexuală să circule în tot corpul pentru a vă umple de viaţă organele şi simţurile. Astfel, acestea extind durata orgasmului mărind capacitatea corpului de a produce şi de a resimţi din ce în ce mai multă plăcere.

 

 Puteţi practica această tehnică oricare ar fi gradul de excitaţie şi să profitaţi din plin de circularea acestei energii pentru a mări nivelul de plăcere şi de energie. Veţi învăţa să vă aruncaţi cu ochii închişi în orgasm şi să difuzaţi în acelasi timp această energie orgasmică în tot corpul.

 

 Cum ajungi pe culmile plăcerii?

 Muşchii PC- care susţin planşeul pelvian pe care i-am folosit pentru a pompa energia perineului şi pentru a o face să urce pe coloana vertebrală, sunt aceiaşi muşchi care se contractă în mod natural în cele mai critice momente ale orgasmului.

 De fapt, atunci cand veţi fi capabili să armonizaţi conştient muşchii care se contractă cu bătăile ritmate ale orgasmului şi cand veţi simţi energia orgasmică circulând în voi, plăcerea resimţită va fi mai vie şi va dura mult mai mult. Veţi putea prelungi şi intensifica plăcerea orgasmului deoarece veţi putea ghida energia orgasmică.

 Atunci când suntem excitaţi şi când facem să circule energia noastră sexuală, aceasta este mult mai caldă şi mai dificil de controlat, fapt care nu este deloc suprinzător. Practica Orbitei Microcosmice- ciclul celestu vă va ajuta să vă concentraţi mai bine şi să vă ghidaţi energia sexuală pe acelaşi traseu.

 Aduceţi deci energia sexuală din abdomen până în părţile genitale, mângâindu-vă uşor de la abdomen până la sex, contractaţi uşor muşchii PC, coborâţi bărbia şi concentraţi-vă asupra energiei sexuale. Energia sexuală va trebui să urce din nou apoi prin surâsul interior.

Aveţi nevoie doar de multă practică şi concentrare.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Mai poți citi despre Tradiții spirituale amoroase

Tradiții sexuale neobi…

  Tradiții sexuale neobișnuite în lume  Sexul ocupă un loc important în v...

Urcarea pe culmile plac…

  Urcarea pe culmile plăcerii  Ce zici? Vrei să urci pe culmile plăcerii sau să sim...

Sexul si Feng Shui

                &nbs...

Sfaturile lui Sou - Nu

  Sfaturile lui Sou-Nu catre Houang-Ti, imparatul galben  Sfaturile lui Sou-Nu dau o imp...

3 posturi ale placerii …

            Secretele sexualitatii taoiste&n...

Tantra-traieste extazul…

              Traieste extazul sup...

Secrete din Kamasutra

                &nbs...

Ritualuri sexuale

                &nbs...

Sexualitatea Tantrica s…

   Tantrismul, conjugarea sexualitatii cu spiritualitatea  Nascut in India acu...

Orgasmul tantric

                &nbs...

Secretele sexualitatii …

                    ...

Pozitii sexuale din Kam…

             Kamasutra – opera de...