Myanmar, Thailanda

 

Myanmar, o destinatie must have pentru anul 2014

myanmar thailanda

 Myanmar, vechea Birmanie, se pare ca va fi o destinatie foarte in tendinte pentru anul 2014. Si asta nu degeaba- pe de o parte s-a deschis poarta inspre o zona a Asiei care a fost pana acum izolata de presiunea dezvoltarii - in general a turismului si pe de alta parte aceasta destinatie este una splendida, misterioasa si fascinanta in acelasi timp. Myanmar propune atatea atractii incat va va fi greu sa va decideti de unde sa incepeti.

 Myanmar vine cu toate frumusetile regiunilor de pe coasta si a regiunilor montane din Thailanda. Ciudat este ca doar o mica parte din aceasta a fost pana acum vazuta.

 Celebrele comori precum pagoda Shwedagon, templele Bagan, orasul Mandalay sunt niste destinatii indispensabile nu numai datorita bogatiei culturale ci si datorita faptului ca sunt cu adevarat splendide.

 Si orasul Yangon reprezinta un amestec fascinant. Si asta deoarece o jumatate a orasului pare ca nu s-a mai dezvoltat de cand englezii l-au abandonat inca din anul 1948 iar cealalta parte a orasului s-a dezvoltat in mod frenetic intr-o megalopola.

 Si deoarece Asia este pe cale sa se omogenizeze atat de bine aici in regiune trebuie neaparat sa vizitati aceasta tara. Veti reusi sa va faceti o idee cu privire la felul in care acest continent arata acum foarte multi ani.

 Myanmar reprezinta un straniu amestec de mai multe civilizatii pe langa faptul ca poseda cultura sa proprie. Veti fi uimiti cu siguranta de magia tarii si de ospitalitatea poporului sau.

 Daca alegeti sa vizitati Myanmar nu ezitati sa fiti mai originali si sa mergeti si in unele locuri mai originale precum lacul Inle sau satucurile de munte care arata foarte interesant pentru un orasean. Nu uitati nici de lacurile din Sud sau de orasele regale din jurul orasului Mandalay.

Mai poți citi din Destinații exotice

Thailanda - Tara surasu…

  Thailanda - Țara surâsului  Plaje de vis, gastronomie subtilă, palate și te...

Myanmar, Thailanda

  Myanmar, o destinatie must have pentru anul 2014  Myanmar, vechea Birmanie, se pare ...

Paphos, Cipru

  Paphos, Cipru  O veche legendă spune că in Paphos s-a născut Afrodita, zeița iub...

Kyrenia, Cipru

  Kyrenia, Cipru  Cipru este una din insulele cele mai vizitate mai ales în sezo...

Ibiza, Spania

  Ibiza, insula care nu doarme niciodata  Nu degeaba Ibiza este cunoscută ca și insu...

Insula Phuket,Thailanda

  Insula Phuket, o vacanta exotica  Vă doriți o vacanță într-o destinație e...