Ibiza, Spania

 

Ibiza, insula care nu doarme niciodata

ibiza spania

 Nu degeaba Ibiza este cunoscută ca și insula care nu doarme niciodată. Ibiza este atât de plină de viață, încât nici nu ți-ai dori să dormi, o dată ajuns aici, ci numai să te distrezi. O vacanță la Ibiza presupune și relaxare, dar și foarte multă distracție. Ibiza este o destinație preferată mai mult de tineri dornici de distracție și nu numai.

 

Ibiza este insula noncomformiștilor

 Ibiza este într-adevăr o insulă a persoanelor deschise, foarte open mind, cu dorință de distracție și care își doresc o vacanță puțin mai „altfel„. Insula Ibiza de fapt înseamnă o sumedenie de cluburi, DJ renumiți, vedete, party în aer liber, trupuri sexy și bronzate, apusuri și răsărituri minunate, și lista poate continua. Ibiza este destinația perfectă a entuziaștilor și a celor dornici de distracții din cele mai inedite.

 

Cum ajungem în Ibiza?

 În Ibiza se ajunge fie cu avionul de pe continent, din Madrid sau Barcelona, fie cu un ferry-boat din Palma de Mallorca sau Barcelona.

 

Plaja din Ibiza

Spania ibiza Majoritatea turiștilor vin aici pentru distracție, dar și pentru plajă. Așadar, dacă noaptea v-a prins prin club, ziua vă puteți relaxa pe plajă. Și Ibiza are cele mai frumoase și mai amenajate plaje. Insula are în total peste 50 de plaje, printre care enumerăm Talamanca, Figueretas, Playa Den Bossa (unde se află parcul acvatic Aguamar), plaja Santa Eulalia, Es Cana și San Antonio Bay (paradisul sporturilor nautice și al distracțiilor). Ibiza este paradisul iubitorilor de sport, fie că vorbim de golf, călărie, karting, ciclism, windsurfing, etc.

 

Distracția de noapte in Ibiza

Ibiza nu doarme niciodată. De fapt, turiștii dornici de distracție o țin trează. Aici puteți alege din zecile de cluburi unde să vă petreceți seara. Insula prinde viață noaptea, devine mai activă și se metamorfozează practic. Cele mai tari cluburi din lume se află chiar pe acestă insulă unde au loc petreceri grandioase, la care sunt invitați cei mai mari DJ din lume. Petrecerile sunt total lipsite de inhibiții și poate că nu vă miră că insula Ibiza este un paradis pentru cuplurile gay aceștia având chiar câteva locații ce le sunt dedicate în exclusivitate. Trebuie însă să știți că este bine să vă faceți rezervările cu cel puțin două luni înainte dacă vreți să vă petreceți vacanța pe această insulă supraaglomerată în sezonul estival.

 

Mâncarea bună și vremea caldă ne îmbie la distracție

 În Ibiza aveți parte de cele mai bune feluri de mâncare, printre cele mai renumite fiind ensalada payesa (cartofi, vinete, ardei, roșii și ceapă, prăjite ăn ulei), sofrit pages (un amestec de carne de miel și pui) sau flao (un desert delicios cu brânză și mentă) Vremea este ideală, cu temperaturi cuprinse între 14-23 de grade celsius iar minima în jur de 7-15 grade celsius, numai bună pentru plajă și pentru distracție. O vacanță la Ibiza vă va schimba radical imaginea despre distracția adevărată și relaxarea supremă.

Mai poți citi din Destinații exotice

Thailanda - Tara surasu…

  Thailanda - Țara surâsului  Plaje de vis, gastronomie subtilă, palate și te...

Myanmar, Thailanda

  Myanmar, o destinatie must have pentru anul 2014  Myanmar, vechea Birmanie, se pare ...

Paphos, Cipru

  Paphos, Cipru  O veche legendă spune că in Paphos s-a născut Afrodita, zeița iub...

Kyrenia, Cipru

  Kyrenia, Cipru  Cipru este una din insulele cele mai vizitate mai ales în sezo...

Ibiza, Spania

  Ibiza, insula care nu doarme niciodata  Nu degeaba Ibiza este cunoscută ca și insu...

Insula Phuket,Thailanda

  Insula Phuket, o vacanta exotica  Vă doriți o vacanță într-o destinație e...