Despre potență, impotență și virilitate

Scris de Midoris

 

Despre potență, impotență și virilitate

despre potenta impotenta si virilitate 4 Potența bărbatului este cheia spre fericirea oricărui cuplu. Un bărbat potent este și un bărbat fericit și acesta își poate satisface partenera fără niciun fel de probleme, iar relația de cuplu va fi extraordinară. Neînțelegerile pe plan sexual apar totuși atunci când intervin și problemele de erecție, disfuncțiile erectile, problemele legate de potență, din care cel mai mare dușman al bărbatului este impotența. Conform unui studiu recent, bărbații se tem de calviție și de impotență mai mult decât orice, așadar în cazurile nefericite în care una din aceste probleme se instalează (sau chiar amândouă) intervin stările depresive, rușinea, problemele cu partenera de viață, etc. Bărbații trebuie să fie conștienți de faptul că această afecțiune, impotența nu este un capăt de lume și că de cele mai multe ori se tratează chiar foarte bine. Unii domni nici nu știu faptul că există cupluri în care partenerul este imobilizat în scaun cu rotile, suferă de impotență, și tot fac sex. Însă în cazul în care virilitatea nu mai este la fel ca la început, în cazul în care apar probleme de erecție și, în cazuri din cele mai nefericite, atunci când apare impotența, bărbații nu trebuie să dispere ci trebuie să caute ajutor specializat și sprijin moral și emoțional din partea partenerei de viață.

 

 

Totul despre impotență

 Impotența este o disfuncție sexuală masculină care afectează în ziua de azi din ce în ce mai mulți bărbați. Dar foarte mulți dintre aceștia se tem sau le este rușine să discute deschis cu un specialist sau chiar cu partenera de viață despre problema lor. Aceasta este prima greșeală pe care bărbații o fac. Impotența este o afecțiune care poate fi tratată cu succes, însă în caz contrar, afectează viața de cuplu până la încheierea relației dintre parteneri, și de asemenea afectează și starea psihică și moralul bărbatului care suferă de această afecțiune. Bineînțeles, nu este ușor să admiți în gura mare că ai o problemă de erecție și că nu mai ai erecții ferme, de durată. De cele mai multe ori, nici nu mai puteți obține o erecție iar acest lucru este pe cât de îngrijorător, pe atât de demoralizant pentru dumneavoastră. Hideți să vedem întâi care sunt cauzele apariției impotenței și cum am putea evita oarecum această afecțiune?

 

Cauzele impotenței sau ale problemelor de potență

despre potenta impotenta si virilitate Cauzele impotenței sau ale problemelor de potență sunt din cele mai diverse. Impotența se referă, de fapt, la incapacitatea unui bărbat de a obține erecții ferme, sau pur și simplu de a obține o erecție. Bolile sunt cele mai comune cauze ale impotenței. Dacă bărbaul suferă, spre exemplu de diabet, stres, depresie sau anxietate sau alte boli grave care afectează organismul, impotența se va instala cu o probabilitate foarte mare. Chiar dacă stresul se manifestă însă bărbatul nu este afectat de impotență, cel mai sigur va suferi de disfuncții erectile precum ejacularea precoce. În timpul unei partide de sex ambii parteneri trebuie să se relaxeze și să dea frâu liber sentimentelor și nu trebuie să se mai gândească la problemele presante de la serviciu sau de acasă. Problemele de orice natură trebuie înlăturate pentru a avea partide de sex frumoase cu partenera de viață iar totul trebuie să se petreacă într-o atmosferă plăcută, calmă și relaxantă. Sexul nu este pur și simplu un cat de eliberare a energiilor în timpul căruia ne putem pune și ordine în gânduri. Dimpotrivă, amorul trebuie să fie un act de consum al iubirii dintre cei doi parteneri. Alte cauze ale impotenței sunt obiceiurile proaste, și în general viciile. Fumatul excesiv și alcoolul, precum și consumul de droguri sunt inamicul numărul unu al potenței și printre principalele cauze ale impotenței. Unii alcoolici pot experimenta un fel de impotență temporară, dar chiar și așa, aceasta trebuie tratată iar aceste vicii urâte trebuie înlăturate. În plus, aceste vicii afecteză și calitatea spermei și deci fertilitatea bărbaților. De asemenea, bolile aparatului cardiovascular, și anume ateroscleroza este principala cauză a apariției impotenței la bărbații mai în vârstă, iar fumatul este unul din principalele motive. De asemenea, bolile endocrine sunt și ele răspunzătoare de disfuncții erectile și de impotență. Mai mult decât atât, printre cauzele impotenței menționăm și accidentele vasculare cerebrale sau leziunile coloanei vertebrale, precum și scleroza multiplă, boala Parkinson sau Alzheimer, în general bolile neurologice. Operațiile chirurgicale ale zonei pelviene se numără și ele prin cauzele principale ale impotenței. Vă întrebați cum se poate evita impotența? În primul rând, un stil de viață sănătos, echilibrat, fără prea multe vicii și cu ceva mai multă relaxare v-ar ajuta foarte mult să aveți și performanțe sexuale ridicate.

 

Manifestările impotenței și ale problemelor de potență

despre potenta impotenta si virilitate 1 Manifestările impotenței și ale problemelor de potență pot lua de asemenea diferite forme. Trebuie totuși să ținem cont de faptul că impotența este o afecțiune foarte comună în rândul bărbaților și că nu trebuie să ne fie rușine de ceea ce trăim. Așadar, aproape fiecare bărbat de pe această lume se confruntă la un moment dat în viața sa cu incapacitatea de a iniția sau a menține o erecție fermă, de durată, suficientă pentru a duce la bun sfârșit actul amorului. De cele mai multe ori, aceste lucruri apar ca mici incidente, și sunt catalogate ca și disfuncții sexuale temporare sau tranzitorii și acestea nu au un prea mare impact fizic, psihic și emoțional asupra vieții bărbatului sau a relației de cuplu. Însă dacă aceste episoade se repetă destul de des, și acest lucru devine o reală problemă pentru ambii parteneri, putem vorbi de o disfuncție sexuală cronică și aceasta afectează un număr foarte mare de bărbați. Cum recunoaștem că avem de-a face cu impotența? În primul rând, problema trebuie tratată ca una de cuplu, și nu o problemă individuală. Impotența are anumite semne prin care poate fi ușor recunoscută, precum lipsa dorinței sexuale, libidoul scăzut, unul din primele simptome ale impotenței. Apoi, incapacitatea de a obține o erecție cât se poate de fermă, și nu numai, este un semn clar al impotenței. Dacă penisul rămâne în stare flască, chiar dacă pare excitat, bărbatul se poate simți stânjenit, rușinat, jenat, chiar demoralizat. De asemenea, o altă manifestare a impotenței este incapacitatea de a menține o erecție de durată, și suficient de fermă pentru îndeplinirea unui act sexual. La scurt timp după începerea unui act sexual erecția se pierde și astfel ne putem da seama că avem de-a face cu impotența.

 

Diagnosticarea impotenței

 Diagnosticarea acestei afecțiuni, a impotenței se face relativ simplu. În primul rând, bărbatul trebuie să recunoască că are probleme de erecție. O dată ce este în stare să treacă peste rușine, și recunoaște acest lucru, lucrurile se simplifică, așadar cu ajutorul unor specialiști impotența se va trata rapid. Unele teste sunt neapărat necesare pentru ca medicul specialist, cu competențe în sexologie să vă îndrume și să vă ghideze spre aceste investigații foarte importante. Impotența este în primul rând investigată drept o afecțiune ce are cauze fizice, așadar medicul te va trimite să faci o ecografie peniană, va evalua permeabilitatea vaselor peniene, va evalua sensibilitatea penisului, va verifica erecțiile nocturne, etc. Dacă impotența nu are cauze fizice, atunci se vor căuta cauzele psihice pentru diagnosticarea corectă.

 

Cum trebuie să ne comportăm ca și cuplu în caz de impotență sau de apariție a problemelor de potență?

 despre potenta impotenta si virilitate 2În cazul în care sunteți diagnosticați cu impotență sau aveți probleme de erecție, anumite disfuncții erectile, nu trebuie să disperați. Cauzele sunt multiple și de cele mai multe ori nu aveți cum să controlați apariția acestei afecțiuni. Dar aceste probleme de potență nu se rezumă numai la persoana dumneavoastră, ci trebuie privită per ansamblu ca o problemă de cuplu. Partenera dumneavoastră trebuie să fie foarte înțelegătoare și să vă ajute să treceți cu bine peste această încercare din viața dumneavoastră și de asemenea trebuie să vă informați foarte bine despre ceea ce presupune impotența, și să fiți conștient de faptul că problemele de potență pot fi foarte ușor rezolvate datorită tehnologiei foarte avansate de care dispunem.

 

Cum se pot trata problemele de potență?

 Medicul specialist este cel care vă poate oferi un tratament clar în acest sens. Există mai multe modalități terapeutice de tratare a impotenței și a problemelor de potență și de erecție, așadar sunt medicamente orale pe care le puteți lua, există tehnica autoinjectării, folosirea dispozitivelor de făcut vid sau inserția chirurgicală a unor implanturi în penis. Nici consilierea psihologică nu este un aspect de neglijat pentru că atunci când apar astfel de afecțiuni bărbații pot fi foarte demoralizați. Psihoterapia este o metodă care s-a dovedit a fi foarte eficientă și utilă de-a lungul timpului pentru că folosește tehnici ce scad anxietatea legată de contactul sexual. Tehnologia avansează iar societatea este într-o continuă schimbare, așadar în viitor pot apărea medicamente sub formă de supozitoare, sau altfel de tratamente aflate acum în stadiu experimental pot trata cu o mai mare ușurință impotența și problemele de potență și de erecție.

 

Ce măsuri trebuie să luăm pentru creșterea potenței?

 Creșterea potenței este una din principalele cauze de îngrijorare la bărbați. Mulți dintre aceștia consideră că nu mai sunt suficient de buni pentru partenerele lor, sau că nu le mai satisfac nevoile sexuale, sau pur și simplu au probleme de potență și nu pot menține o erecție pentru a termina actul sexual. Așadar, creșterea potenței la bărbați se poate face prin mai multe modalități. Stimularea mușchiului pubococcigian (așa zisele exerciții Kegel pentru bărbați) care este prezentată mai pe larg în cadrul acestui site și exercițiile aferente (prin contractarea mușchiului și apoi relaxarea acestuia la diferite intervale) sunt modalități excelente de creștere a potenței și de menținerea unei erecții ferme și de durată. Acest mușchi se regăsește în zona dintre anus și testicule, foarte sensibil la atingere, și exersarea acestuia poate face minuni pentru creșterea potenței dumneavoastră. De asemenea, creșterea potenței se poate realiza și cu ajutorul afrodisiacelor. Există o gamă foarte variată de afrodisiace care pot face minuni pentru potență. Există afrodisiace puternice pentr bărbați, menite să îi stimuleze așa cum se cuvine, și acestea se regăsesc în foarte multe din alimentele, ierburile, uleriurile esențiale sau chiar senzațiile pe care le trăim zi de zi. Așadar, un consum regulat de hrean, țelină, ardei iute, usturoi, ginseng, busuioc, branca ursului, rozmarin, cimbru, sau folosirea unor uleiur esențiale precum vanilia, patchouli, moscul sau iasomia, dar și vizionarea unui film erotic bun contribuie la creșterea potenței.

 

Plante pentru potență, prodse naturale și suplimente pentru potența la bărbați

despre potenta impotenta si virilitate 3 Pe piața actuală, există numeroase varietăți de suplimente, de produse naturale și de ceaiuri din plante pentru stimularea potenței. În afară de pastiluța albastră, atât de faimoasă însă foarte nocivă pentru organism, potența mai poate fi stimulată și prin alte metode. Bărbații ar trebui să apeleze din ce în ce mai des la produsele naturale pentru potență și la plantele care au un rol binecunoscut în creșterea potenței. Plantele care au capacitatea de a crește potența pot fi folosite sub formă de ceaiuri, spre exemplu ceaiul de pătrunjel (infuzia din două linguri de pătrunjel la o cană de apă clocotită), menta, rozmarinul și ginsengul, precum și folosirea busuiocului și a cimbrului la mâncare au rolul de a crește potența, și, așa cum am menționat mai sus, există și legume care au rolul de a crește potența. Un pahar de suc de țelină consumat zilnic poate face minuni pentru potență, așadar aceste probleme de erecție se pot trata și cu produse naturale. Mai mult decât atât, iarba țapului pofticios, sau epimedium este unul din cele mai puternice afrodisiace și cea mai des întâlnită plantă pentru tratarea impotenței și a problemelor de potență. Epimedium se poate consuma sub formă de ceai (infuzie) preparat din două lingurițe de plantă (frunze) la o ceașcă cu apă clocotită. De asemenea, epimedium este un compus esențial al produsului de stimulare a potenței Perform Forte. Substanțele complexe din Epimedium, cum sunt flavonoidele, stimulează nervii din zona genitală, și astfel intensifică excitația sexuală, măresc durata și intensitatea copulării și cresc nivelul de testosteron. Testosteronul este hormonul sexual care stimulează centrul din creier responsabil pentru activitatea sexuală atât la femei cât și la bărbați. Se știe că una din cauzele disfuncțiilor sexuale este dezechilibrul hormonal, atât la bărbați cât și la femei. Epimedium reface acest echilibru și astfel determină îmbunătățirea activitățiisexuale. De asemenea, Perform forte este considerat unul din cele mai puternice afrodisiace de pe piață la momentul actual deoarece este un produs 100% natural, fără efecte secundare, ce conține o combinație de epimedium, ginseng, Kali Musli, țelină, ghimbir, toate acestea având un efect foarte puternic afrodisiac. Așadar, în categoria suplimente pentru potență intră acest produs miraculor, sută la sută natural, care stimulează atât activitățile fizice cât și mentale și are un efect pozitiv asupra glandelor sexuale. Tratează impotența și ejacularea prematură, stabilizează presiunea sanguină, revitalizează corpul și sufletul.

Comentarii   
Dinu
-1 # RE: Despre potență, impotență și virilitateDinu 22-06-2014 10:43
As fi curios sa aflu mai multe despre perform forte, dar pe pielea mea :D Un produs fara efecte secundare care ajuta sa dispara problemele sexuale, e exact ce au nevoie barbatii!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
InLove
0 # RE: Despre potență, impotență și virilitateInLove 25-06-2014 10:26
Citez pe Dinu:
As fi curios sa aflu mai multe despre perform forte, dar pe pielea mea :D Un produs fara efecte secundare care ajuta sa dispara problemele sexuale, e exact ce au nevoie barbatii!


Intai de toate aunevoie de o femeie :)
Dar perform forte e intr-adevar un produs foarte bun, nu cunosc pe nimeni sa aiba o alta parere.
Ajuta la problemele legate de impotenta si ai si bonus, fiind afrodisiac, ajuta si la libido si placerea actului sexual.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Mai poți citi din Disfuncții sexuale

Impotența - cauze, sim…

  Impotența    Impotența este o afecțiune cu care se confruntă un număr tot ma...

Despre potență, impot…

  Despre potență, impotență și virilitate  Potența bărbatului este cheia spre fer...

De ce nu vor bărbații…

              Motivele pentru care...

Remedii naturiste pentr…

            Remedii naturiste pentru afecț...

Insensibilitatea penisu…

             Insensibilitatea penisului...

Contactul sexual durero…

               Dispareunia fe...

Scaderea libidoului la …

          Scăderea dorinţei sexuale la femei  Libidoul desemnează...

Vaginismul

                &nbs...

Anorgasmia

                Tot ce t...

Uscaciunea vaginala

  Uscăciunea vaginală, cauze şi remedii  O femeie din şase este afectată de uscăci...

Anxietatea si disfuncti…

  Anxietatea şi disfuncţiile sexuale în timpul raporturilor sexuale  Cu câ...

Frigiditatea, prima par…

  Ce este frigiditatea?  În mod paradoxal, în epoca actuală, care se pretin...

Ejacularea precoce şi …

  Cum sa remediem ejacularea precoce  Te-ai confruntat vreodată cu ejacularea precoce? ...

Rezolvarea impotenţei …

                &nbs...

Frigiditatea partea a 2…

  Ce este frigiditatea ?  Frigiditatea poate fi definită ca fiind absenţa plăcerii ş...

Probleme sexuale femini…

  Probleme sexuale feminine  Lipsa de dorinţă, durerile, dificultatea de a ajunge la o...