Ejacularea precoce şi remedierea ei

Scris de Midoris

 

Cum sa remediem ejacularea precoce

ejacularea precoce si remedierea ei Te-ai confruntat vreodată cu ejacularea precoce? Ai simțit că vrei să faci dragoste mai mult și nu ai reușit? Crezi că se poate să-ți îmbunătățești performanțele sexuale?

  Daca te-ai confruntat cu ejacularea precoce si dacă raspunsul tău sincer la aceste întrebări este da, atunci trebuie să urmăm niște pași ajutători care ne vor ajuta să eliminăm acest neajuns.

  Înainte de a trece la partea practică, este necesar să lămurim câteva aspecte fiziologice legate de acest fenomen pe care îl numim ejaculare precoce. Am spus fenomen deoarece ejacularea precoce nu este neapărat ceva normal, este un fenomen pe care, cu cât îl înțelegi mai repede cu atât îți va fi mai ușor să-l elimini și să poți face dragoste mai bine, mai împlinitor și mai mult timp.

 

De ce apare ejacularea precoce?

 Puțini sunt bărbații care au o înzestrare nativă și care reușesc să fie 'mai altfel' decât ceilalți, care pot să-și controleze pe cale naturală funcția sexuală atât de bine încât să nu se confrunte cu ejacularea precoce. Acești bărbați, fie au o capacitate specială cu care s-au născut, fie au avut parte de o educație sau pregătire sexuală mai deosebită.

  Vestea cea bună este că acest neajuns poate să fie remediat pe cale naturală și fiecare bărbat poate. dacă dorește să învețe cum să își antreneze corpul spre a reuși în această direcție.

 

Să analizăm pe scurt de ce apare ejacularea precoce pentru a înțelege mai bine.

ejacularea precoce si remedierea ei 2  Ejacularea precoce apare datorită unei super-excitări care se declanșează în ființa bărbatului încă de dinainte de a interacționa sexual. Aceasta face ca interior să apară deja emoția specifică care anticipează starea sau stările de plăcere pe care le va simți atunci când actul sexual va avea loc. În acest fel bărbatul respectiv devine foarte senzitiv și își dorește acea stare de plăcere pe care o anticipează și cu care el este deja obișnuit. Această excitație intensă apare înainte de toate în creier, imediat ce ne imaginăm că vom face dragoste cu femeia iubită. De îndată ce gândul respectiv a apărut, apare și emoția asociată care va declanșa o adevărată stare de agitație interioară, frenetică și necontrolată. De aceea, de cele mai multe ori bărbații nu au răbdare să parcurgă drumul savuros al dragostei, oferind iubitei un preludiu generos și împlinitor și se grăbesc să ajungă cât mai repede la momentul culminant al plăcerii pe care ei o doresc. Această grabă va face întotdeauna ca plăcerea trăită de bărbat să fie de scurtă durată, urmând apoi starea de vlăguire specifică pe care o cunoaștem cu toții. Femeia iubită va rămâne astfel neîmplinită și frustrată deoarece ea nu înțelege de ce iubitul ei se grăbește și nu reușește să facă dragoste mai mult pentru a o face și pe ea fericită.

 

Cum să prelungești plăcerea amoroasă?

 În cartea sa 'Secretele Taoiste ale iubirii' Mantak Chia vorbește despre diverse metode de cultivare și control al energiei sexuale masculine. Una dintre aceste modalități se numește: 'marea ascensiune' prin intermediul căreia energia sexuală este transformată foarte rapid în energie efervescentă și distribuită apoi armonios în corp. Această metodă implică să fie realizate anumite contracții musculare foarte ferme atunci când starea de excitație la bărbat crește, pentru a disipa energia sexuală care se acumulează în zona erogenă. Astfel, putem să avem controlul deplin asupra ejaculării pe care o vom opri la voință, sau în faza de început putem să o întârziem cât mai mult timp.

  Menționăm ca această metodă este una dinte cele mai eficiente care ne va permite să facem primii pași pe această cale a controlului energiei sexuale. Evident că există multe alte modalități care ne ajută să stăpânim cât mai bine funcția sexuală, însă vom începe cu această metodă Taoistă care este foarte mult recomandată în Occident și care are efecte uluitoare în rândul celor care o practică cu entuziasm.

  Pentru a reuși cât mai repede să obținem un control deplin al energiei sexuale și să eliminăm acest fenomen al ejaculării precoce, este necesar să ne înarmăm cu multă răbdare și să avem încredere că vom reuși.

 

Marea ascensiune a energiei sexuale

 Pentru a realiza cu succes acest exercițiu de control al energiei sexuale, este foarte important ca înainte de a începe să faceți dragoste, să-i spui iubitei tale despre faptul că vei începe să aplici această metodă. Astfel vei evita să pari ciudat în momentele în care va fi necesar să te oprești brusc și să faci exercițiul respectiv. Comunicând cu iubita ta o faci părtașă la ceea ce urmează și astfel ea va putea să-ți fie alături și să te susțină.

 

Cum procedezi în continuare?

 ejacularea precoce si remedierea ei 1Începeți să faceți dragoste în postura clasică (bărbatul deasupra) cât mai lent și nu te grăbi. Fii foarte atent la starea iubitei tale și amintește-ți că scopul amorului nu este să fii numai tu fericit. Propune-ți ferm să îi oferi iubitei stări de fericire și împlinire cât mai plenare. Mișcă-te ușor și caută să simți cum, cu fiecare penetrare te apropii de succes. Fii foarte atent să identifici când excitația se amplifică și te apropii de punctul non-retur. Trebuie să te oprești cu ceva timp înainte ca ejacularea să fie iminentă și să te retragi urgent din peștera fericirii pentru a realiza marea ascensiune. Inspiră profund pe nas și păstrează aerul în plămâni pentru 10 sau 15 secunde.

  În timpul acestei opriri a respirație pe plin realizează contracția fermă a mușchilor feselor, mușchilor coapselor, a maxilarului și strange pumnii în același timp.

  Toate aceste contracții musculare trebuie să fie realizate simultan de 7 ori concomitent pe perioada în care aerul este oprit în plămâni. Cu alte cuvinte trebuie să faci aceste contracții ale grupelor musculare simultan de 7 ori (contracție-relaxare, contracție-relaxare etc... de 7 ori). Aceasta este o serie de 7. Expiră aerul din plămâni și continuă să respiri normal pentru câteva secunde. După aceea realizează din nou o serie de 7 contracții-relaxări. Din nou respiră normal pentru căteva secunde. Trebuie să faci 7 astfel de serii în care te vei focaliza strict asupra contracțiilor respective.

  După această primă serie de 7 execuții vei simți că starea de plăcere este mult diminuată și apare o mai mare capacitate de control. Uneori chiar erecția poate să diminueze în perioada realizării acestor exerciți, însă nu trebuie să te alarmezi. Este o reacție firească a corpului. Contracțiile puternic și ferm realizate vor disipa energia sexuală din zona erogenă și o vor face să circule liber spre zonele musculare care au fost solicitate.

 Acum este momentul să reiei penetrările ușor, cu multă delicatețe, fiind din nou foarte atent să identifici când starea de plăcere se intensifică și se apropie momentul non-retur. Cand simți că iminența ejaculării este aproape, te oprești din nou și te retragi din peștera fericirii pentru a relua marea ascensiune. Vei proceda și de această dată la fel ca mai înainte, cu atitudinea fermă că vei reuși. După ce vei face din nou 7 serii de câte 7 contracții simultane, în care aerul va fi oprit în plămâni, vei constata că apare o anumită ușurință în a realiza acest exercițiu simplu. Este foarte important să nu forțezi și să respecți pauzele dintre aceste serii de execuție.

  Chiar dacă la prima vedere această metodă ar putea să pară simplistă, efectele ei sunt uimitoare și de un real folos în dobândirea controlului asupra ejaculării.

  Este important ca de fiecare dată când simți că te apropii de acel punct non-retur, să te oprești și să realizezi această metodă. Astfel vei putea să întârzii apariția ejaculării pe o perioadă lungă de timp și chiar să faci ca ea să nu mai apară. Bucuria iubitei tale va fi enormă pentru că vei putea să o faci cu adevărat fericită și să-i oferi stări orgasmatice cu totul excepționale.

Comentarii   
Dan Daniel
0 # Dan Daniel 30-07-2013 10:25
Wow ce tare e asta!!! Chiar se poate sa fac si eu asa ceva? Pai cred ca ala care reuseste sa-si controleze energiile sexuale devine foarte puternic.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
Daniela
0 # Daniela 06-08-2013 14:32
Da, dar cea mai avantajata, ca sa spun asa, este iubita :-)
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
Cristian Balate
+1 # RE: Ejacularea precoce, prima parteCristian Balate 10-09-2013 11:48
Eu sunt de parere ca beneficiaza amandoi iubitii daca fac dragoste si barbatul reuseste sa-si controleze ejacularea. Cred ca actul sexual nu numai ca dureaza mai mult dar este mai fericit si ambii parteneri devin mai uniti in iubire. Am mai citit si in alta parte despre metode diverse de contol sexual, dar acest articol mi se pare foarte bun si merita sa fie recomandat si altora.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
Tomas
0 # Ejaculare precoceTomas 18-09-2013 14:31
Multumesc pentru articol . Momentan chiar ma confrunt cu aceasta problema legata de ejacularea precoce. Totul este frumos.La inceput,ne sarutam, incep mangaierile, preludiul, totul este frumos. Nici bine nu incep sa o penetrez pe sotia mea si dupa cateva secunde ejaculez :-| . mi se intampla destul de des. Va dati seama ca ma simt foarte prost in fata ei.
Va multumesc pentru sfaturi. Am sa le pun in practica chiar din aceasta seara.
Imi voi cumpara si cartea.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
Cristi anonim
0 # RE: Ejacularea precoce, prima parteCristi anonim 04-10-2013 11:44
Am si eu o intebare, oare facand dragoste mai des nu ajuta la ejacularea precoce? Se poate considera ca un fel de antrenament? Multumesc.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Mai poți citi din Disfuncții sexuale

Impotența - cauze, sim…

  Impotența    Impotența este o afecțiune cu care se confruntă un număr tot ma...

Despre potență, impot…

  Despre potență, impotență și virilitate  Potența bărbatului este cheia spre fer...

De ce nu vor bărbații…

              Motivele pentru care...

Remedii naturiste pentr…

            Remedii naturiste pentru afecț...

Insensibilitatea penisu…

             Insensibilitatea penisului...

Contactul sexual durero…

               Dispareunia fe...

Scaderea libidoului la …

          Scăderea dorinţei sexuale la femei  Libidoul desemnează...

Vaginismul

                &nbs...

Anorgasmia

                Tot ce t...

Uscaciunea vaginala

  Uscăciunea vaginală, cauze şi remedii  O femeie din şase este afectată de uscăci...

Anxietatea si disfuncti…

  Anxietatea şi disfuncţiile sexuale în timpul raporturilor sexuale  Cu câ...

Frigiditatea, prima par…

  Ce este frigiditatea?  În mod paradoxal, în epoca actuală, care se pretin...

Ejacularea precoce şi …

  Cum sa remediem ejacularea precoce  Te-ai confruntat vreodată cu ejacularea precoce? ...

Rezolvarea impotenţei …

                &nbs...

Frigiditatea partea a 2…

  Ce este frigiditatea ?  Frigiditatea poate fi definită ca fiind absenţa plăcerii ş...

Probleme sexuale femini…

  Probleme sexuale feminine  Lipsa de dorinţă, durerile, dificultatea de a ajunge la o...