Cum ne putem folosi de energia cristalelor?

 

Cum ne putem folosi de energia cristalelor?

Cum ne putem folosi de energia cristalelor? Cristalele ar trebui să facă parte din viața noastră. Acestea sunt gingășii deosebite având o mare putere energetică, iar odată găsit cristalul potrivit caracterului nostru, zodiei noastre și nevoilor noastre, purificat și purtat zilnic, acesta ne poate deveni un aliat de nădejde în fiecare zi. Cristalele protejează împotriva bolilor, dar au și puterea de a absorbi energiile negative și de a le filtra. Un cristal bun poate limita sau bloca stările care ne dezechilibrează din punct de vedere energetic, cum ar fi teama, stresul, sentimentele negative, boala dar poate de asemenea și amplifica energiile pozitive și manifestările benefice, purificând eul nostru interior și amortizându-ne psihicul și calitățile individuale importante precum curajul, afectivitatea, fidelitatea, creativitatea, energia, concentrarea, bunătatea, prietenia, etc. Să vedem așadar câteva cristale importante și efectele lor nemaipomenite asupra noastră.

 

Ametist

 Ametistul este de fapt o varietate de cuarț și îl recunoaștem după culoarea purpurie ori violet. Ametistul transparent este și cel mai valoros și mai interesant. Ca efecte ale ametistului asupra noastră, menționăm că acesta are proprietatea de a aduce dragoste, fericire, bunăstare și totodată ne protejează de intoxicații și de vicii. Ametistul este recomandat celor ce suferă de migrene în mod constant sau din cauza stresului, precum și persoanelor care se confruntă cu depresia. Ametistul este de asemenea benefic celor cu probleme digestive, cu artrită ori persoanelor alergice.

 

Citrin

 Citrinul este de asemenea o varietate de cuarț, pe care îl recunoaștem, așa cum putem bănui din denumire, după culoarea galben-oranj, iar paleta sa de culoare merge până la maro închis. Citrinul reduce stările de tensiune și este ideal pentru a fi purtat de doamnele și domnii ce suferă de dureri de stomac ori de cap, dar și de persoanele care au probleme de circulație. Citrinul mai are și proprietatea de a induce o stare de optimism și de siguranță.

 

Fluorit

 Fluoritul este unul din cele mai interesante cristale, din punct de vedere al culorii. Fluoritul nu are o culoare anume, ci mai degrabă conține paleta de culori a curcubeului, depinzând foarte mult de intensitatea razelor soarelui sau de lumina la care acesta este expus. Fluoritul ajută persoanele cu libidou scăzut să își recapete apetitul sexual și de asemenea are un efect calmant foarte puternic, protejându-ne totodată împotriva infecțiilor. Fluoritul este recomandat persoanelor ce au probleme cu sistemul osos și doamnelor ce suferă de osteoporoză. Fluoritul aduce energie și vitalitate în viața dumneavoastră.

 

Ametrin

 Ametrinul este o varietate de cuarț, deosebit de frumoasă, compus o parte din citrin și o parte din ametist, așadar paleta de culori este în cazul său este deosebită. Ametrinul întărește sistemul imunitar și luptă împotriva oboselii cronice. Ametrinul ne ajută să eliminăm toxinele din organism, de orice fel și îmbunătățește circulația sangvină. De asemenea, ceea ce puțini dintre noi știm despre ametrin este faptul că dacă este ținut aproape de inimă timp de 20 de minute dimineața și seara, veți avea din nou încredere în forțele proprii și din punct de vedere psihic veți fi un cu totul alt om.

 

Smarald

 Smaraldul este una din cele mai cunoscute și apreciate pietre prețioase, folosit îndeosebi la bijuteriile scumpe sau de efect, foarte elegante. Smaraldul poate fi recunoscut după culoarea intensă de verde clar, pur, iar atunci când smaraldul nu conține impurități, este foarte valoros. Smaraldul ne îmbunătățește capacitatea de a ne concentra, dar ne ajută și la îmbunătățirea capacității de memorare, ne apără de insomnii și de depresii și de asemenea, persoanele ce suferă de boli de inimă se pot vindeca treptat cu ajutorul smaraldului. Purtătoarei sau purtătorului, smaraldul îi aduce liniște și armonie sufletească.

 

Rubinul

 De un roșu intens, preferat de doamne și adorat de bijutieri, rubinul are și el proprietăți benefice. Rubinul este unul din cristalele clasice, valoroase, cu puteri tămăduitoare asupra sufletului. Rubinul alungă teama și ne face mai puternici, dar este de asemenea recomandat persoanelor anemice ori celor care au afecțiuni ale ochilor. Bolnavilor de inimă, de cardiopatie ori de artrită și de hipertensiune arterială le este recomandat să poarte un rubin măcar o jumătate de oră pe zi în zona pieptului.

 

Cum aleg un cristal potrivit?

 Pentru a alege cristalul potrivit, trebuie să știți exact ce aveți nevoie în viața dumneavoastră, ce anume trebuie să se schimbe și veți afla cu siguranță răspunsul. Nu alegeți un cristal mare, puterea cristalului nu stă în mărimea acestuia, ci mai degrabă unul finuț pe care să îl purtați mereu la gât ori la urechi ori pe deget la inel, cercei sau sub formă de pandantiv. De asemenea, după ce îl alegeți, spălați-l bine cu apă de izvor ori cu apă pură, neîncepută și începeți procesul său de energizare. Puneți-l într-un bol și lăsați-l la soare vreme de câteva ore la răsărit, cu un pumn de sare, apoi expuneți-l la lumina lunii, vreme de câteva zile.

Categorie:

Mai poți citi din Arta Divinației

Cum ne putem folosi de …

  Cum ne putem folosi de energia cristalelor?  Cristalele ar trebui să facă parte din viața n...

Numerologia, ştiinţa …

  Vrei să știi mai multe lucruri despre tine? Numerele îți pot spune tot ce vrei să ...

Puterea cristalelor –…

  Puterea cristalelor – Rubinul semiprețios  Cu toții am auzit despre rubin. R...

Puterea cristalelor –…

  Puterea cristalelor – Piatra soarelui  Piatra soarelui are mai multe nuanțe, ...

Puterea cristalelor- Pi…

  Puterea cristalelor- Piatra Lunii  Piatra lunii este o piatra translucidă, ce poate...

Puterea cristalelor –…

  Puterea cristalelor – Opalul  Opalul este o piatră semiprețioasă  cu u...

Puterea cristalelor –…

  Puterea cristalelor – Lapis Lazuli (Lazulit)  Lapis Lazuli este o piatră semi...

Puterea cristalelor –…

  Puterea cristalelor – Jadul, Jadeit  Jadul sau jadeitul este una din pietrele ...

Puterea cristalelor –…

  Puterea cristalelor – Coralul  Coralul este o piatră semiprețioasă ce provi...

Puterea cristalelor –…

  Puterea cristalelor – Smaraldul  Smaraldul este o piatră prețioasă superbă...

Puterea cristalelor - O…

  Puterea cristalelor - Onix  Onixul este o piatră semiprețioasă foarte des î...

Puterea cristalelor - A…

  Puterea cristalelor - Ametist  Ametistul poate fi recunoscut extrem de ușor după c...

Cum purificam cristalul

  Purificarea cristalelor  Pentru aceia dintre dvs. care preferă cristaloterapia și ...

Terapia cu cristale, Cr…

  Cristaloterapia la domiciliu  Energia pe care ne-o dau unele cristale este uimitoare...

Semnificatia visele in …

  Ce spun visele despre relația noastră de cuplu?  Visele fac parte din viața noast...

Astrologia zilei tale d…

  Ce spun astrele despre tine in functie de ziua in care te-ai nascut  Ziua in care te...

Numerologia te ajuta sa…

  Alege ziua perfecta datorita numerologiei  Care este ziua ideala pentru a te prezent...

Chiromantia

  Chiromanția  De câte ori nu am fost tentați să aflăm viitorul și ce se va...

Ghicitul în cafea

  Ghicitul în cafea  Ghicitul în cafea este o practică foarte veche, și ...

Interpretarea viselor

  Interpretarea viselor  Se spune că visul este limbajul sufletului. De asemenea, se ...

Grafologia - stiinta ca…

  Grafologia - știința care studiază scrisul  Puțini dintre noi știm faptul că s...

Numerologie - numarul d…

  Numărul destinului  Numerologia este o știință exactă ce se folosește la calcu...