Numerologie - numarul destinului

 

Numărul destinului

numerologie numarul destinului

 Numerologia este o știință exactă ce se folosește la calcularea diferitelor situații din viața noastră. Numerologia pornește în general de la data nașterii și ne ajută să ne cunoaștem mai bine, să aflăm, în linii mari, ceea ce destinul ne-a rezervat și să ne stabilim anumite priorități în viață. Numerologia ca știință nu trebuie ignorată deoarece mari dezastre și nu numai pot fi evitate doar folosindu-ne de ajutorul numerelor, și de asemenea, țelul nostru în viață poate fi stabilit cu ajutorul numerologiei. Venirea noastră pe lume la o anumită dată și oră nu este pur întâmplătoare. Totul se bazează pe numerele datei nașterii și totul în viață este guvernat de legea cauzei și cea a efectului.

 

Ce este numerologia

 La fel ca și astrologia sau tarotul, numerologia se înscrie în categoria științelor ezoterice și este o permanentă metodă de autocunoaștere. Numerologia ne este însă cea mai accesibilă nouă, publicului larg, care nu știm să calculăm și să interpretăm tot felul de astrograme.

Numerologia se bazează pe un calcul cât se poate de simplu și de precis al numerelor. Renumitul filosof Pitagora afirma că numerele reprezintă esența universului, și că acestea sunt mai mult decât simple semne matematice, sunt adevărate simboluri ale vieții noastre. Numerele emit o anumită energie pozitivă și ne pot ajuta să înțelegem cine suntem cu adevărat și cine putem deveni pe viitor.

 Așadar, putem vedea ce oportunități avem în viitor cu ajutorul unui simplu calcul al datei de naștere, putem vedea peste ce obstacole trebuie să trecem, în ce fel ne influențează personalitatea familia, cariera și relațiile interpersonale. Numerologia este ca și o punte ce ne îndreaptă spre calea cea bună, însă restul căii trebuie parcursă de unul singur, cu oportunitățile și defectele sale. Numerologia este o știință exactă și precisă, însă destinul și viitorul ne rezervă mult mai multe surprize decât ne-am fi așteptat.

 

Numărul destinului

 Numărul destinului se poate calcula destul de simplu și este o sumă redusă a datei de naștere a dvs. Așadar, numărul destinului ne dezvăluie personalitatea, însușirile și trăsăturile de caracter ce ne vor călăuzi pașii în viață. Numărul destinului se poate calcula foarte simplu – se scrie data nașterii și se adună toate cifrele. Apoi, se adună toate cifrele din care este compusă prima sumă și se repetă operația dacă este necesar până ce se obține un singur număr, o singură cifră, sau unul din numerele 11 sau 22.

Numărul destinului – 1. Pentru persoanele care au numărul destinului 1 în urma calculului făcut, trebuie să știe că sunt extrem de individualiste și independente și au o mare dorință de realizare pe plan personal și profesional. Însă dorința de a obține independența și libertatea este extrem de accentuată, și poate oferi indivizilor un potențial de a deveni conducători. De asemenea, cei aflați sub patronajul numărului 1, sunt persoane foarte puternice, cu țeluri și ambiții proprii, care își vor urma întocmai convingerile.

Numărul destinului – 2. Persoanele ce se află sul patronajul cifrei 2, sunt persoane cu tabieturi, care iubesc rutina și nu prea acceptă spontaneitatea. De asemenea, sunt foarte strângători și sensibili, și se remarcă prin corectitudinea de care dau dovadă, dar și prin echilibru. Mai mult decât atât, persoanele care au cifra destinului 2 se feresc de certuri, discuții în contradictoriu și polemici și au ca scop ajutarea celor din jur.

Numărul destinului – 3. Numărul 3 oferă persoanei respective multe calități- aceasta este sociabilă, comunicativă, talentată, creativă, în oricare domeniu (scris, actorie, showbiz). Persoanele ale căror destin este guvernat de cifra 3 sunt foarte talentate, vesele, pline de viață, cu o fire exuberantă, o energie debordantă, un talent frumos. Căldura sufletească, prietenia și empatia de care dau dovadă aceste persoane sunt rar întâlnite, și comunicarea sinceră este elementul de bază.

Numărul destinului – 4. Această cifră nu poate da decât calități minunate persoanei ce o guvernează. Așadar, persoanele ce au cifra patru ca și cifră a destinului sunt realiste, pragmatice, stâlpi ai societății, exigente dar și cu putere de hotărâre, buni organizatori și extrem de fideli și devotați în relațiile interpersonale, în familie ori afaceri. Cifra patru conferă pragmatism și forță, dar și răbdare și perseverență.

Numărul destinului – 5. Persoanele ce se află sub patronajul acestei cifre sunt adaptabile, cu spirit de aventură, ambițioase și excelenți îndrumători. Aceștia pot fi deschizători de drumuri și extrem de creativi, cu o capacitate înnăscută de a analiza complet situațiile complexe.

Numărul destinului – 6. Această cifră ne conferă simțul responsabilității, al răspunderii, dar și amabilitate, generozitate și înțelepciune. Încă din tinerețe, persoanele guvernate de cifra 6 pot fi extrem de înțelepte, familiști convinși și omenoși, de un real folos prietenilor.

Numărul destinului – 7. Acest număr conferă calități spirituale extraordinare și înțelepciune încă din tinerețe, dar și meticulozitate, perfecționism și exigență. Numărul 7 ne transformă în persoane extrem de prietenoase, sociabile, dar cu o senzație de nesiguranță continuă.

Numărul destinului -8. Aceste persoane sunt născute lideri. Preocupate mai ales de bani, putere și independență, de multe ori își neglijează familia și se concentrează mai mult pe carieră, unde capacitatea organizatorică și pragmatică îi face lideri înnăscuți. De asemenea, acest număr poate genera și un comportament dictatorial, ce poate afecta persoanele din jur și poate afecta liniștea familiei.

Numărul destinului – 9. Persoanele caracterizate de numărul 9 sunt omenoase, generoase, oneste, demne de încredere, sensibile și foarte responsabile și mature. De asemenea, compasiunea este o răsătură pregnantă a persoanei cu cifra destinului 9.

Numărul destinului – 11. Numărul 11 face ca persoana respectivă să fie extrem de spirituală, cu o înțelegere dincolo de limitele obișnuite, foarte intuitivă, avangardistă, idealistă, cu o personalitate aparte. De asemenea, inventivitatea și idealismul pot fi în favoarea dvs. și societatea are nevoie de oameni ca dvs.

Numărul destinului – 22. Și acest număr este unul deosebit. Această persoană este extrem de calmă, hotărâtă și foarte inteligentă, intuitivă și cu o permanentă sete de cunoaștere.

Mai poți citi din Arta Divinației

Cum ne putem folosi de …

  Cum ne putem folosi de energia cristalelor?  Cristalele ar trebui să facă parte din viața n...

Numerologia, ştiinţa …

  Vrei să știi mai multe lucruri despre tine? Numerele îți pot spune tot ce vrei să ...

Puterea cristalelor –…

  Puterea cristalelor – Rubinul semiprețios  Cu toții am auzit despre rubin. R...

Puterea cristalelor –…

  Puterea cristalelor – Piatra soarelui  Piatra soarelui are mai multe nuanțe, ...

Puterea cristalelor- Pi…

  Puterea cristalelor- Piatra Lunii  Piatra lunii este o piatra translucidă, ce poate...

Puterea cristalelor –…

  Puterea cristalelor – Opalul  Opalul este o piatră semiprețioasă  cu u...

Puterea cristalelor –…

  Puterea cristalelor – Lapis Lazuli (Lazulit)  Lapis Lazuli este o piatră semi...

Puterea cristalelor –…

  Puterea cristalelor – Jadul, Jadeit  Jadul sau jadeitul este una din pietrele ...

Puterea cristalelor –…

  Puterea cristalelor – Coralul  Coralul este o piatră semiprețioasă ce provi...

Puterea cristalelor –…

  Puterea cristalelor – Smaraldul  Smaraldul este o piatră prețioasă superbă...

Puterea cristalelor - O…

  Puterea cristalelor - Onix  Onixul este o piatră semiprețioasă foarte des î...

Puterea cristalelor - A…

  Puterea cristalelor - Ametist  Ametistul poate fi recunoscut extrem de ușor după c...

Cum purificam cristalul

  Purificarea cristalelor  Pentru aceia dintre dvs. care preferă cristaloterapia și ...

Terapia cu cristale, Cr…

  Cristaloterapia la domiciliu  Energia pe care ne-o dau unele cristale este uimitoare...

Semnificatia visele in …

  Ce spun visele despre relația noastră de cuplu?  Visele fac parte din viața noast...

Astrologia zilei tale d…

  Ce spun astrele despre tine in functie de ziua in care te-ai nascut  Ziua in care te...

Numerologia te ajuta sa…

  Alege ziua perfecta datorita numerologiei  Care este ziua ideala pentru a te prezent...

Chiromantia

  Chiromanția  De câte ori nu am fost tentați să aflăm viitorul și ce se va...

Ghicitul în cafea

  Ghicitul în cafea  Ghicitul în cafea este o practică foarte veche, și ...

Interpretarea viselor

  Interpretarea viselor  Se spune că visul este limbajul sufletului. De asemenea, se ...

Grafologia - stiinta ca…

  Grafologia - știința care studiază scrisul  Puțini dintre noi știm faptul că s...

Numerologie - numarul d…

  Numărul destinului  Numerologia este o știință exactă ce se folosește la calcu...