Cum decoram camera unui baiat

 

Camera baiatului – o provocare pentru tine, o placere pentru el

cum decoram camera unui baiat

 Decorarea unei camere de băiat nu este un lucru extrem de ușor. Si asta deoarece va trebui sa găsești un stil care sa fie in concordanta cu interesele sale de la orice vârsta păstrând in același timp un spirit practic. Camera trebuie sa fie cat mai practica, evolutiva si originala. Inspira-te din sfaturile noastre pentru a crea unui băiat spațiul care ii place.

 Fie ca ai un băiat de 5, 10 sau 15 ani, temele în decor sunt si vor fi mereu apreciate. In ceea ce privește culorile, verdele, albastrul, sau griul deschis sunt mereu niște valori sigure care creează mereu un stil in tendințe in camera copilului.

 Mobilierul este extrem de important pentru ca un adolescent sau un copil sa se simtă in largul sau la el acasă. Copiii merita sa aibă propriul lor spațiu, un spațiu plăcut in care sa se poată odihnii, sa poată învață sau sa faca lucrurile pe care le iubesc. Într-un stil cuminte sau copilăresc, colorat sau minimalist, trebuie sa creezi o camera care sa corespunda imaginii sale.

 Optează pentru o camera design, plina de obiecte moderne, o camera in stil rock sau ca si o mansarda, chiar si o camera colorata. Alege deci o ambianta care sa facă furori si sa ii placa la nebunie copilului.

 Stickerele cu litere, cu cifre, cu animale, chiar si cu jucători de fotbal, cu un instrument muzical sau chiar cu note muzicale pot veni cu mai multa prospețime pentru camera sa.

 Daca ai doi băieți sau chiar gemeni, poți opta pentru niște paturi suspendate, sau pentru o camera împărțită in doua, fiecare pentru gustul fiecăruia dintre ei. Poți apela si la plante, dar plantele de aici trebuie sa fie in genul cactușilor, adică cat mai rezistente.

 Cel mai adesea albastra sau verde, camera copilului trebuie sa se compună mereu dintr-un decor personal si dintr-o mobila practica pentru a-ti ajuta băiatul sa se odihnească și sa isi regăsească calmul de care are nevoie. Accentele de culori vii însa precum portocaliul, galbenul sau movul sunt si ele o opțiune potrivita. Cele de maro si de negru sunt si ele foarte potrivite.

 Poți opta si pentru un mobilier mai modern, 3 in 1 un fel de pat care sa conțină si birou si spațiu de depozitare- deasupra, cel mai sus patul, sub biroul si sub birou spațiul de depozitare.

Mai poți citi despre Camera copilului

Idei pentru camera copi…

  11 idei inspirate pentru camera copilului  Fiecare cameră pentru copii este un veri...

Cum decoram camera unui…

  Camera baiatului – o provocare pentru tine, o placere pentru el  Decorarea une...

Idei pentru amenajarea …

  Camera copilului - idei pentru a o amenaja si pentru a o decora  Esti in cautare de ...

Ce mobilier alegem pent…

  Mobila din camera copiilor  Camera copiilor este una din cele mai importante camere ...

Dormitorul copiilor

  Dormitorul copiilor, o provocare pentru parinti  Dormitorul copiilor, sau camera cel...

Camera de joacă a copi…

  Camera de joacă a copiilor  Dacă vă numărați printre norocoșii care au un apar...