Carnea de pasăre È™i produsele lactate – un duo câÈ™tigător
Carne de pasăre moale, fragedă È™i sosuri onctuoase care se topesc în gură… savori pline de caracter… produsele lactate sunt cea mai bună idee pentru bucătăria ta.
Produse lactate pentru cea mai moale și fragedă carne.
La fel ca È™i friptura de porc în lapte la cuptor, È™i carnea de pasăre poate să fie aurită cu unt È™i preparată apoi în laptele aromatizat cu sare È™i piper, cu usturoi, ierburi proaspete, coajă de lămâie, etc. Vei obÈ›ine un sos care va învălui în mod voluptos frageda carne.
Un alt produs cu puteri magice este brânza petit suisse.
Se poate folosi în umpluturi alături de usturoi, ceapă, ierburi, sare È™i piper È™i chiar de felii mici de caltaboÈ™ alb. Dar se mai poate pur È™i simplu adăuga la o umplutură tradiÈ›ională. Carnea va fi cea mai moale È™i cea mai parfumată.
Iaurturile și produsele fermentate compun cele mai delicioase marinate.
Ideale pentru fileurile sau frigăruile la grătar. Vin cu o aciditate lejeră care va face carnea să devină cea mai fragedă. Vin È™i cu un plus de savoare. Ingrediente în plus pentru gust – miere, muÈ™tar, ceapă, usturoi, rondele de morcovi, coajă de lămâie, ierburi proaspete sau uscate sau condimente pudră… câteva ore în aceste amestecuri È™i gata.
Produsele lactate pentru cele mai onctuoase sosuri.
Pe lângă minunatul sos pentru puiul preparat în lapte te mai poÈ›i gândi să încerci È™i sosurile calde cu smântână proaspătă. Te poÈ›i gândi È™i la clasicul pui cu muÈ™tar È™i smântână dar È™i la mai clasicul sote de pui cu deliciosul curry.
Sosurile cu unt sunt la fel de delicioase.
Sunt ideale alături de pieptul de pui. PoÈ›i încerca un sos muselină, un derivat de la cel olandez la care mai poÈ›i folosi È™i friÈ™că pentru mai multă lejeritate.
Pentru sosurile reci cea mai bună este brânza.
Este lejeră È™i se poate parfuma cu usturoi, cu eÈ™alotă, cu suc de lămâie sau tot felul de ierburi. Paprika È™i curry sunt È™i ele potrivite.
Produsele lactate pentru mai mult gust.
Unt, lapte, smântână, produse lactate proaspete… folosite calde sau reci toate vin cu mai mult gust pentru carnea de pasăre. Dar cea mai potrivită este brânza bineînÈ›eles.
Ne gândim la faimosul cordon bleu cu cel mai fin escalop de curcan È™i garnisit cu brânză È™i cu jambon.Brânza la preparate se topeÈ™te uÈ™or la interior. O veritabilă încântare pentru papile cu alte cuvinte.