Vitamina C Alcalină Forte

 

Vitamina C Alcalină forte luptă împotriva cancerului

Vitamina C alcalina pulbere

 Încă din cele mai vechi timpuri, vitamina C este apreciată și are proprietăți minunate asupra organismului. O dietă echilibrată cu multe verdețuri, un consum regulat de citrice și pătrunjel ne ajută să obținem necesarul de vitamina C pentru organism. Dar acum tehnologia a evoluat și putem lua capsule cu vitamina C foarte benefice pentru organism. Aceste capsule întăresc sistemul imunitar, ajută organismul să lupte împotriva virusurilor și a bacteriilor, normalizează metabolismul, neutralizează aciditatea și cel mai important este faptul că Vitamina C Alcalină forte poate preveni și chiar luptă împotriva unor forme de cancer.

 

Ce este vitamina C ?

 Vitamina C sau acidul ascorbic este un nutrient necesar organismului uman și ajută în anumite procese metabolice, precum metabolismul glucozei, al acidului folic și al colagenului, fiind implicată și în neutralizarea unor radicali liberi și în absorbția fierului în tubul digestiv. mai mult decât atât, vitamina C este necesară pentru sinteza dopaminei și adrenalinei în sistemul nervos. Dar vitamina C, administrată standard pe perioade îndelungate de timp poate avea și efecte mai puțin plăcute, datorită acidității pe care aceasta o creează, poate da deranjamente la stomac și poate facilita apariția cariilor. Așadar, o soluție bună pentru a ne asigura necesarul de vitamina C este administrarea capsulelor de vitamina C alcalină.

 

Despre vitamina C Alcalină

 Puțini dintre noi cunosc efectele benefice ale acestui produs asupra organismului. Trebuie să știm faptul că vitamina C alcalină conține acid ascorbic dar și minerale, care se absorb foarte bine de către organism. Ascorbatul de sodiu și de calciu sunt cele mai des utilizate și cele mai importante de către organism, oferind nutrienți esențiali pentru o bună funcționare a acestuia.

 

Ce avantaje are Vitamina C Alcalină?

 Activitatea organismului și a metabolismului precum și a sistemului imunitar vor fi stimulate dacă veți consuma Vitamina C Alcalină. Vitamina C alcalină, sub formă de ascorbat de calciu are multe avantaje majore. Aceasta este absorbită de organism de 5 până la 8 ori mai rapid decât în mod normal, neutralizează aciditatea din fluidele organismului și nu afectează în niciun fel stomacul. De asemenea, nivelul ph-ului se menține la 7,5 și vitamina C alcalină nu conține sodiu. Mai mult decât atât, un consum regulat de vitamina C alcalină poate ajuta la absorbția calciului în organism și poate reține vitamina C în celule mai mult timp. Ascorbatul de calciu din compoziția vitaminei C alcalină are puține efecte secundare epigastrice și este foarte bine tolerată de persoanele cu sensibilitate la alimentele acide. Poate cel mai mare avantaj al vitaminei C alcalină este acela că asigură două elemente esențiale unei bune funcționări a organismului, și anume calciu și vitamina C, fiind reținute în organism între 12 și 14 ore, astfel că beneficiile vitaminei C alcalină sunt antioxidante, imunostimulatoare, antimicrobiene, detoxifiante, alcalinizante, protejează colesterolul “bun” de oxidare, promovează vindecarea plăgilor, contribuie la construirea unor oase puternice și dinți sănătoși, îmbunătățește circulația, menține sănătatea și flexibilitatea vaselor sanguine

 

Procesul prin care se obține vitamina C alcalină

 Vitamina C alcalină este un produs cât se poate de natural, astfel că ascorbatul de calciu este sintetizat prin fermentația bacteriană a glucozei, urmată de oxidarea chimică cu calciu. Se obține apoi o pulbere albă ce se poate dizolva în apă sau putem găsi vitamina C alcalină și sub formă de capsule. Astfel, ne apropiem cât se poate de condițiile naturale din sucurile de citrice, mai ales datorită sursei de bio flavonoide prezentă în vitamina C alcalină, și anume extractul din semințe de grapefruit. Acest extract are numeroase beneficii ce potențează și îmbunătățesc produsul vitamina C alcalină, astfel că acest extract are proprietatea de a alcaliniza mediul sangvin potențând acțiunea ascrobatului de calciu, de a micșora timpul de absorbție al vitaminei C. În plus, acest extract de semințe de grapefruit are acțiune antimicrobiană și antifungică și antibiotică foarte puternică, acționând asupra paraziților, virușilor, bacteriilor de tot felul și ciupercilor. Extractul de semințe de grapefruit întărește pereții vaselor sangvine, protejează ficatul de toxine și are efecte benefice asupra digestiei, ajutând și la detoxifierea organismului.

 

Ce conține Vitamina C alcalină?

 Vitamina C alcalină forte are urmatoarele ingrediente: ascorbat de calciu* - (93%); extract hidroalcoolic uscat 10:1 din semințe de grapefruit (Citrus paradisi) (7%); hidroxipropil metil celuloză. Unde *100 mg de Vitamina C alcalină forte conțin 93 mg ascorbat de calciu, echivalent a 76,8 mg de acid ascorbic (96% DZR conform Directivei 2008/100 CE).

 

Beneficiile Vitaminei C alcalină

 Vitamina C alcalină aduce numeroase beneficii organismului, contribuind la întărirea sistemului imunitar, la ajutarea organismului să lupte împotriva bacteriilor și virușilor, la formarea globulelor roșii și la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Stresul oxidativ are ca principală cauză compușii ractivi de oxigen, inclusiv radicalii liberi. Cauzele stresului oxidativ sunt multiple, iar consecințele dezastruoase, iar una din puținele metode de vindecare a organismului de stresul oxidativ reprezintă antioxidanții naturali. Vitamina C alcalină ajută și la o funcționare normală a sistemului nervos, la normalizarea metabolismului energetic, la menținerea sănătății psihice și la sintetizarea colagenului. Consumul de vitamina C alcalină reduce stresul și oboseala, ajută la absorbția fierului de către organism, previne afecțiunile cardiovasculare și protejează organismul de bacterii, fungi, virusuri și microorganisme.

 

Pentru ce este indicată vitamina C alcalină?

 Vitamina C alcalină este indicată pentru a preveni carența de vitamina C, pentru a preveni și trata astenia, surmenajul fizic și intelectual, pentru a trata anemia și unele afecțiuni virale și microbiene, cum ar fi gripa, rinita, sinuzita, laringofaringite, cistita, tuberculoza etc. De asemenea, vitamina C alcalină este adjuvantă în infecții fungice și are proprietatea de a întări sistemul imunitar. Afecțiunile gingivale precum parodontoza și gingivita au acum un leac natural, și anume Vitamina C alcalină. și rănile sau arsurile se vor vindeca mai repede cu Vitamina C Alcalină, iar stresul oxidativ se va diminua treptat. De asemenea, vitamina C alcalină potențează efectul vitaminei E și ajută la tratarea unor afecțiuni oculare precum cataracta. Detoxifierea organismului nu a fost niciodată mai ușoară pentru fumători și alcoolici, iar afecțiunile hepatice și digestive provocate de alcoolism sunt mai ușor tratate cu vitamina C alcalină. În plus, vitamina C alcalină reduce nivelul colesterolului și previne oxidarea colesterolului bun, prevenind și apariția cancerului.

 

Administrarea produsului vitamina C alcalină

 Pentru adulți este recomandată o doză zilnică de 4-6 g pe zi, în vreme ce pentru copiii între 6-14 ani, se recomandă consumul a 2-4 grame pe zi, și pentru cei mai mici, între 1-6 ani, 1-3 grame pe zi. Administrarea zilnică de vitamina c alcalină, pe termen lung, are efect cumulativ, fără a dăuna stării de sănătate. Produsul vitamina c alcalină  nu conține substanțe cu potențial alergenic.

 

Atenționări și contraindicații la administrarea  Vitaminei C Alcalina

 Nu este indicată administrarea produsului Vitamina C Alcalina în cazuri de: alergie la oricare dintre componentele produsului, litiază urinară, hipercalcemie.

Vitamina C Alcalina nu se lasă la îndemâna și la vederea copiilor mici.

 Produsul Vitamina C Alcalină este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic de vitamina c alcalină.

Vitamina C Alcalina Forte este disponibila atat pulbere in flacon de 150 g cat si capsule și poate fi cumpărată din magazinul naturist Natura Vie

 Magazin - Vitamina C Alcalina Forte pulbere

 Magazin - Vitamina C Alcalina Forte capsule

Comentarii   

Costica Costache
0 # vit c forteCostica Costache 05-02-2017 13:54
Buna ziua.As dori sa fac o comanda de vit c alcalina.Va rog sa-mi comunicati pretul pentru pulbere si capsule,iar la capsule nr.acestora pe flacon si gramaj pe capsula.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
Gavanarescu
0 # vitam.C1000 pulbere alcalinaGavanarescu 25-05-2018 20:08
Buna ziua,
as dori sa stiu daca aveti vitam. C1000 pulbere alcalina si cat costa. M
Multumesc!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Mai poți citi din Remedii si tratamente naturiste

4 plante medicinale pen…

Plante pentru sănătatea căilor respiratorii  Una dintre modalitățile prin care organismul tre...

Aciditatea stomacală: …

Ce este aciditatea stomacală sau gastrita?  Gastrita sau aciditatea stomacală este de fapt un ex...

Cuișoarele: proprietă…

Proprietățile terapeutice ale cuișoarelor  Pe lângă faptul că sunt folosite ca remediu natur...

5 remedii naturiste con…

Vara și dezavantajele sale  Odată cu sosirea verii, majoritatea persoanelor petrec mai mult timp...

Coada-calului: 14 benef…

Coada-calului și proprietățile sale medicinale  Coada-calului era cunoscută încă din Grecia ...

Leurda, proprietăți …

Cum se folosește leurda?  Leurda (Allium ursinum) este un tip de plantă erbacee care crește în...

Infuzie pentru prevenir…

Infuzie pentru prevenirea gripei și a infecțiilor  Această formulă pe bază de 7 plante oferă...

Șofranul: 8 beneficii …

Care sunt principalele beneficii ale șofranului pentru sănătate?  Șofranul este un condiment f...

Remedii naturiste contr…

Ce este hipotensiunea?  Sângele circulă în mod continuu prin întregul corp datorită pre...

Proprietățile curativ…

  Care sunt beneficiile algei Chlorella?  Chlorella este o microalgă verde care există de ma...

12 antibiotice naturale…

12 antibiotice naturale puternice (II)  Vă prezentăm în continuarea primului articol inti...

12 antibiotice naturale…

Antibioticele de sinteză și efectele lor secundare  Fără îndoială că antibioticele su...

Sucuri pentru întărir…

  Ce este sistemul imunitar?  Sistemul imunitar este sistemul de apărare naturală pe care corp...

Feniculul și propriet…

  Feniculul și proprietățile sale medicinale  Feniculul este o plantă originară din Europa ...

Anasonul: proprietăți…

  Anasonul: proprietăți medicinale și beneficii  Anasonul, având denumirea științifică de...

Remedii naturiste cu sp…

  Date generale despre spirulină  Spirulina este o algă de dimensiuni mici, unicelulară și ...

Plante medicinale vinde…

  Cele mai cunoscute modalități de folosire a plantelor medicinale  Plantele medicinale sunt r...

Remedii pentru stomacul…

  Stomacul sensibil: cauze și simptome caracteristice  Stomacul sensibil este însoțit adeseor...

Remedii pentru accelera…

  Despre metabolism – date generale  Metabolismul este acel ansamblu de transformări chimice ...

Shake de sfeclă roșie…

  Sucul de sfeclă roșie: o comoară pentru sănătate  Unul dintre sucurile detoxifiante prin ...

Remedii cu miere pentru…

  Mierea este un aliment complet  Mierea este unul dintre alimentele cele mai complete care exis...

Siropuri și remedii ex…

  Siropuri și remedii expectorante pentru căile respiratorii  Există siropuri naturale pentru...

Ceapa, remediu excepți…

  Ceapa are un conținut ridicat de polifenoli benefici  A consuma zilnic o ceapă bogată în ...

7 infuzii antigripale e…

  7 infuzii antigripale eficiente  Gripa debutează cu stări de oboseală, dureri musculare, du...

5 remedii naturiste con…

  5 remedii naturiste contra cistitei  Vă prezentăm în acest articol câteva remedii naturist...

5 rețete de sucuri rev…

  Țelina, o legumă cu proprietăți curative  Țelina este o legumă care are multe proprietă...

Polenul: proprietăți…

  Polenul este un superaliment complet  Recent, polenul a început să fie din ce în ce m...

7 remedii naturiste cu …

  7 remedii naturiste cu struguri  Strugurii, originari din regiunea caucaziană, sunt fructe di...

Remedii naturiste contr…

  Remedii naturiste contra alergiilor  Alergia se caracterizează printr-un ansamblu de simptome...

Remedii naturiste în s…

  Remedii naturiste în sciatică  Denumirea acestei afecțiuni provine de la nervul sciatic, ca...

5 beneficii ale clorofi…

  Ce este clorofila?  Clorofila este unul din compușii chimici fundamentali care este prezent ...

6 băuturi naturale con…

  6 băuturi naturale contra infecțiilor urinare  În special femeile se confruntă cu infecți...

Sucuri pentru purificar…

  Sucuri pentru purificarea colonului  Funcția colonului poate fi afectată din diverse motive...

Anemia: prevenire și r…

  Ce este anemia?   Anemia este o afecțiune a sângelui care poate provoca o întreagă listă ...

Remedii naturiste contr…

  Cauzele durerilor articulare  Deteriorarea articulațiilor poate să apară odată cu înainta...

Remedii naturiste contr…

  Ce este migrena?  Migrena este un tip de durere de cap care este însoțită și de alte simpt...

Băutură antiinflamato…

  Băutură antiinflamatorie și anticancerigenă cu turmeric  Pe lângă proprietățile ...

Probioticele pot preven…

  Ce sunt probioticele? Probioticele pot preveni cancerul hepatic  Oamenii de știință au...

10 băuturi anticanceri…

  10 băuturi anticancerigene  Cancerul este o boală gravă, foarte răspândită în prezent...

Plante medicinale și a…

  Ce este apatia?  Apatia poate fi definită ca o lipsă de motivație pentru a acționa și con...

Proprietățile anti-ca…

  Șofranul – un condiment valoros  Șofranul are o lungă istorie, fiind folosit ca și condi...

Remedii preventive cont…

  Remedii preventive contra cancerului  Principala cauză a cancerului este stilul de viață mo...

Ceapa și usturoiul: re…

  Ceapa și usturoiul: remedii anti-cancer  În ultimii ani, numeroase studii medicale au demons...

Vitamina C, remediu con…

  Vitamina C, remediu contra cancerului (II)  Dr. Ronald Hunninghake (Statele Unite) este un exp...

Vitamina C, remediu con…

  Aspecte generale despre vitamina C   - Vitamina C este un nutrient care se găsește în alime...

Vinetele lupta eficient…

  Vinetele ne protejează contra cancerului    Specialiștii în nutriție numesc această leg...

Beneficiile iasomiei pe…

  Iasomia, regina florilor  Iasomia (Jasminus communis) este un arbust având flori albe, roz, g...

Remedii naturale contra…

  Remedii naturale contra depresiei  Depresia este o tulburare a stării emoționale care determ...

Ceaiul din flori de cir…

  Ce este retenția de lichide?  Retenția de lichide sau edemul este o afecțiune care se produ...

Legumele crucifere lupt…

  Legumele crucifere și cancerul de sân  Legumele crucifere sunt fundamentale pentru a lupta c...

Varza, remediu eficient…

  Varza ne ajută la prevenirea oricărui tip de cancer  Varza aparține familiei Brassica, la f...

Alimente antiinflamator…

  Alimente antiinflamatorii pentru colonul iritabil  Se estimează că mai mult de 25% din popul...

5 plante pentru tratare…

  5 plante pentru tratarea artritei  Artrita este o boală cronică ce generează inflamarea art...

Remedii naturiste contr…

  Remedii naturiste contra amigdalitei  În fiecare zi, amigdalele noastre sunt expuse la divers...

Beneficiile vindecătoa…

  Beneficiile vindecătoare ale echinaceei  Echinaceea este o plantă care se folosește pentru ...

Ceaiul Bancha luptă ef…

  Despre ceaiul Bancha  Ceaiul Bancha este o varietate japoneză a ceaiului verde și este folos...

Mierea, remediu natural…

  Motive pentru care mierea te va ajuta să dormi mai bine  Cu toții trecem uneori prin perioad...

7 remedii naturiste con…

  Ce cauzează înroșirea ochilor?  Există mulți factori care pot determina iritarea ochilor...

Mango previne și trate…

  Mango luptă împotriva cancerului  În prezent, cancerul este o boală care afectează din p...

5 infuzii pentru tratar…

  5 infuzii pentru tratarea anxietății  Problemele de anxietate afectează o mare parte din po...

5 remedii naturale cu a…

  Avocado și beneficiile sale  Fructul de avocado este considerat unul din alimentele cele mai ...

Beneficiile plantei alo…

  Aloe vera reglează pH-ul stomacului și reduce aciditatea  Datorită proprietăților sale vi...

Remedii naturiste împo…

  Remediile naturiste ajută la tratarea sângerărilor gingivale  Cu toții ne temem de vizita ...

Remedii naturiste pentr…

  Remedii naturiste pentru problemele de fiere sau bilă  Fierea este unul din cel mai pretenți...

Proprietățile turmeri…

  Extractul de turmeric distrugere celulele canceroase  Un nou studiu științific a constatat c...

Uleiul de cocos pentru …

  Ce este ficatul gras?  Ficatul este un organ de mare importanță care participă la digestie ...

Remedii naturiste contr…

  Ce este aciditatea stomacală?  Aciditatea stomacală sau arsura stomacală este o senzație n...

Sucuri naturale pentru …

  Importanța menținerii unui ficat sănătos  Sedentarismul și obiceiurile nocive ne pot slă...

Zmeura și ceaiul verde…

  Zmeura și ceaiul verde combat celulita  Zmeura şi ceaiul verde au proprietăți foarte simil...

Remedii naturale pentru…

  Remedii naturale pentru durerile musculare  Cu toții am suferit la un moment dat de dureri mu...

Tratamente naturale con…

  Ce trebuie să știm despre tusea nocturnă?  Dacă ne confruntăm cu neplăcerile tusei noctu...

5 sucuri anticancerigen…

  Alimentația și pH-ul  Tot ceea ce mâncăm și bem influențează în bine sau în rău pH-u...

Metode inedite și natu…

  Nasul înfundat, simptom al răcelilor și alergiilor  Nasul înfundat este un simptom al răc...

Infuzii naturale care t…

  6 infuzii naturale pentru a trata simptomele de menopauză  Dacă urmezi un tratament medicame...

Semințele de in reduc …

  Consumul de semințe de in poate reduce mortalitatea în cancerul de sân cu până la 70 %  M...

Turmericul produce recu…

  Turmericul ajută pacienții cu Alzheimer  Turmericul a fost folosit în India de peste 5.000 ...

Știința confirmă: tu…

Curcumina din turmeric are eficacitatea a 14 medicamente  Turmericul este una din plantele cele ma...

Ciupercile Shiitake au …

  Ciupercile Shiitake, unul din alimentele cele mai sănătoase de pe planetă  În general, toa...

Semințele de chia, un …

  Ce sunt semințele de chia?  Chia este planta din care se obțin popularele semințe de Chia, ...

O bună circulație est…

  Circulația bună este esențială pentru sănătate  Starea de sănătate a membranelor respi...

Shake-uri de banane con…

  Bananele,  un remediu eficient pentru combaterea retenției de lichide  Știați că bananele...