Afirmatiile sanatatii

 

Doreşti să fii sănătos? Iată ce afirmaţii trebuie să faci

afirmatiile sanatatii

 Orice om de pe planeta aceasta poate să fie sănătoasă, fericită, împlinită, iubită. Dar depinde foarte mult de gândurile pe care le are şi de convingeri. Un copil care de mic este bolnav se poate îmbolnăvi foarte uşor la maturitate dacă nu îşi schimbă convingerile. Nimănui nu îi place să fie bolnav. Toată lumea spune că sănătatea este cea mai importantă dar aceasta sănătate o ai dacă alegi drumul cel mai potrivit pentru tine şi dacă ţii cont de legile Divine.

 

Poţi să fii sănătos?

 Sigur că da. Oricând îţi doreşti să fii sănătos, o poţi face. Mulţi mă vor contrazice dar nu pot obiecta nimic la atâtea vindecări miraculoase de aşa zisele boli incurabile. Oameni care s-au vindecat de cancer crezând cu toată fiinţa lor în vindecare şi în faptul că sănătatea le stă la dispoziţie. Atunci când există o boală este bine să fim atenţi şi la gândurile şi sentimentele pe care le avem. Suntem ataşaţi de cineva sau de ceva? Stăm oare în prezent sau doar în trecut şi viitor? Ne iubim cu adevărat sau ne batem joc de corpul nostru?

 

Sănătatea este starea naturală a omului

 Sănătatea este starea mea naturală şi o accept cu bucurie şi fericire.” Spune această afirmaţie de câte ori simţi nevoia şi observi că te gândeşti la boală. Sănătatea există în fiecare corp uman dar nu toată lumea crede în ea. Dumnezeu ne-a lăsat pe acest pământ în sănătate şi bucurie. Dar faptul că există atât de mulţi oameni bolnavi nu înseamnă că ei au şi acceptat acest lucru. Copii care se nasc bolnavi aleg asta pentru a putea depăşi această realitate dar şi pentru o lecţie de viaţă pe care părinţii trebuie să o înţeleagă.

 

Crede în sănătatea ta

 Cred în sănătatea pe care o am, cred în mine şi în corpul meu care este cel mai bun prieten al meu” Atunci când crezi în sănătatea pe care o ai, tu o menţii. Crezând în ea, vei deveni şi mai sănătos/sănătoasă şi celulele corpului tău se vor regenera. Credinţa este cea mai puternică. Poţi să ai orice îţi doreşti, dacă tu crezi în tine. Poţi să fii sănătos tun dacă tu crezi în acest lucru. Sau dimpotrivă, poţi să fii bolnav dacă crezi că eşti o persoană bolnăvicioasă. Alegerea îţi aparţine.

 

Fii recunoscător pentru sănătatea ta

 Sunt recunoscător pentru sănătatea pe care o am şi mulţumesc Divinităţii zi de zi pentru această stare de bine şi de sănătate.” Mulţumind în fiecare zi pentru starea ta de sănătate perfectă vei reuşi să îţi menţii această stare de sănătate şi să fii şi mai sănătos cu fiecare zi care trece. Recunoştinţa este un proces care face minuni în viaţa oamenilor. Cu cât eşti mai recunoscător pentru starea de sănătate atunci când eşti sănătos cu atât mai sănătos eşti. Primeşti întotdeauna ceea ce apreciezi şi iubeşti. Iar atunci când iubeşti starea de sănătate, fii convins/ă ca ea nu te va ocoli.

 

Sănătatea este prezentă în fiecare corp uman

 Fiecare om merită să fie sănătos şi să se bucure de stări minunate de fericire şi bucurie.” Apreciind acest lucru şi dorind acest lucru fiecărui om din această lume tu vei primi şi mai multă sănătate din partea Divinităţii. Dorind altora ceea ce ai tu, practic recunoşti că meriţi să ai parte de asta. Fiecare fiinţă de pe acest pământ merită să se bucure de sănătate. Dar pentru asta trebuie să aleagă viaţa cea mai potrivită pentru ei. Sunt şi oameni care preferă să îşi înveţe lecţiile vieţii prin alegerea unei boli peste care pot trece sau nu. Depinde în totalitate de ei. Dacă îşi învaţă lecţia atunci boala dispare.

 

Celulele vorbesc prin sănătatea ta

 Celulele corpului meu evocă sănătatea şi starea de echilibru pe care o am chiar acum.” Celulele corpului tău comunica prin intermediul subconştientului tău. În momentul în care ai o stare de bine şi eşti fericit, celulele din corpul tău îţi redau această fericire şi îşi fac treaba în mod corespunzător. Când ai o stare de stres, nervi, tristeţe, celulele din corpul tău ripostează şi îţi arată că eşti pe un drum greşit din care poţi ieşi dacă îţi schimbi gândirea.

 

Sănătatea porneşte din mintea ta

 „Mintea mea este cea care controlează starea mea de sănătate. De acum voi spune tot mai multe lucruri bune şi mă voi gândi cu multă iubire la starea mea de sănătate perfectă pe care o trăiesc acum.” Mintea este care conduce inclusiv starea ta de sănătate. Mai bine spus mintea subconştientă care ascultă ordinele minţii conştiente. Uneori nu ne dăm seama ce se întâmplă cu noi dar când ne lăsăm duşi de mintea conştientă şi ascultăm cum toţi se plâng de boli şi necazuri practic ne înveninăm mintea şi vom ajunge să trăim în boală şi supărare.

 

Sănătatea ascultă de inimă şi sentimentele tale

 „Sunt conştient/ă că inima şi sentimentele mele mă ajută să am starea de sănătate perfectă. De acum înainte voi gândi şi voi simţi lucruri frumoase şi pozitive şi care mă fac să mă simt bine.” Inima şi sentimentele tale sunt şi ele vinovate pentru starea ta de sănătate. În momentul în care spui cu multă durere în suflet: „te urăsc” sau „sunt disperat/ă, nu ştiu ce să mai fac” atunci emoţia pe care ai transmis-o este cea care te duce spre boala. Cei mai mulţi oameni bolnavi sunt cei care se îmbolnăvesc de depresie, urmând ca apoi să aibă şi alte boli grave. Depresia este boala secolului XX. Nu te lăsa doborât de ea.

 

Sănătatea curge ca un fluviu prin corpul tău

 „Sănătatea curge ca un fluviu prin corpul meu. Dacă îi dau voie să curgă liber şi nu îl opresc prin rezistențele şi gândurile mele atunci starea mea de sănătate este perfectă.” Fluviul sănătăţii este prezent în tine în fiecare moment. Însă atunci când îl opreşti sau îl blochezi prin diverse gânduri şi emoţii el se opreşte şi nu mai circulă iar tu rămâi şi te simţi rău, fără să realizezi care este problema. Crezi că ai fost pedepsit, că meriţi să fii bolnav/ă dar de fapt tu ţi-ai creat asta cu gândurile şi emoţiile tale.

 

Sănătatea vorbeşte prin stările de bine

 „Atunci când mă simt bine, sunt sănătos/sănătoasă şi totul este minunat, divin, extraordinar. Eu trăiesc acum aceste momente magice de sănătate perfectă.” Stările de bine şi de fericire sunt cele care îţi arată că eşti pe calea cea bună şi viaţa ta este frumoasă şi perfectă. Cât timp durează ele asta doar tu ştii. Important este să te ţii de treabă şi să fii conştient/ă că stările de bine îţi formează sănătatea.

 

Tu îţi creezi starea de sănătate

 „Eu sunt unicul/unica persoană responsabilă pentru starea mea de sănătate. Eu am puterea de a alege să fiu sănătos sau bolnav, să fac lucrurile greşit sau corect, să aleg drumul bun sau pe cel rău. Toate acestea sunt responsabilităţile mele.” Oamenii este bine să înţeleagă că starea lor de sănătate este creată de către ei. Cu fiecare cuvânt, fapt sau gând ei creează viaţa lor. Cei care sunt pesimişti şi neîncrezători în ei şi în Creator vor avea mai multe boli decât cei care sunt optimişti. Dar pentru asta contează şi ce fel de fapte face fiecare şi ce gândeşte. Când gândeşti despre alţii rău îţi primeşti răsplata. Fiecare este responsabil pentru starea lui de sănătate.

 Aceste afirmaţii despre snatate te ajută să înţelegi că sănătatea este starea naturală şi că ea curge asemeni unui fluviu prin corpul tău. Boala nu înseamnă o pedeapsă dată de Creator dar este un efect al gândurilor, sentimentelor şi faptelor tale.

{jcomments on}

Mai poți citi din Dezvoltare personală

Corpul uman ca și temp…

Corpul fizic poate să fie un aliat al creșterii interioare  Corpul fizic ne permite toate experi...

13 recomandări pentru …

Profitați de orele zilei: a face mai mult cu mai puțin  Cerințele de muncă, obligațiile perso...

Despre rezistența la s…

Ce înseamnă rezistența la schimbare?  De multe ori ne agățăm de credințe și comporta...

Cum să devii o persoan…

10 trucuri eficiente pentru a deveni o persoană matinală  A vă trezi devreme este mai mult dec...

15 recomandări pentru …

Identificarea factorilor de stres  Stresul este o reacție fiziologică pe care corpul nostru o ar...

5 chei esențiale pentr…

5 chei esențiale pentru fericire  Conform înțelepților de pe această planetă, fericirea este...

12 chei esențiale pent…

Ce este fericirea?  Fericirea este o stare subiectivă. Ceea ce face fericită o persoană poate c...

A călători este o inv…

A călători fără regrete  Există numeroase beneficii pe care le oferă călătoriile și cunoa...

Combate lenea în 12 pa…

De ce apare lenea?  Lenea poate apărea în orice moment, împiedicându-ne să fim productivi și...

12 recomandări pentru …

12 recomandări pentru a crește stima de sine  Se spune adeseori că nu poți iubi pe nimeni pân...

Incredibilele beneficii…

Să invităm tăcerea în viața noastră  Tăcerea poate fi extrem de benefică, mai ales pentru ...

Cum putem realiza criti…

Cum putem realiza critici constructive?  Criticile pot fi împărțite în două categorii: respec...

Arta de a-i asculta pe …

Greșelile comise atunci când credem că-i ascultăm pe ceilalți  A ști să ascultăm cu adevă...

Cum să ne eliberăm de…

Grijile excesive înseamnă o minte agitată  A trăi tot timpul preocupați sau îngrijora...

Cele 4 chei ale unei re…

  Hormonii și fericirea  Așa cum indică și numele său, o relație de cuplu se stabilește ...

Motivația, cheie esen…

  Principiile de bază ale motivației  A avea o motivație corectă este un aspect fundamental ...

Despre răbdare și per…

  Importanța de a fi răbdători și perseverenți  La modul general, răbdarea și perseveran...

Cum putem deveni mai in…

  Cum putem deveni mai inteligenți?  Vă preocupă diverse moduri în care puteți să vă ampl...

4 sfaturi pentru amplif…

  Ce este carisma?  Carisma este acea magie personală pe care o au anumite persoane și care se...

Cum putem combate amân…

  Cum putem combate amânarea?  Amânarea sau procrastinarea este acel “hoț al timpului” s...

Despre echilibrul minț…

  Despre echilibrul minții, corpului și spiritului  Te simți stresat sau epuizat sau ai senza...

6 obiceiuri bune pentru…

  Ce este optimismul?  Optimismul este acea capacitate pe care o au unele persoane de a privi ș...

9 obiceiuri pentru o di…

  9 obiceiuri pentru o dimineață perfectă  Majoritatea persoanele tind să fie foarte grăbit...

Arta de a dărui

  Cum să alegi cadourile potrivite fără să te stresezi  Dacă în fiecare an în perioada di...

10 motive pentru care b…

  10 motive pentru care boala poate apărea în viaţa ta  Oamenii din cele mai vechi timpuri au...

Emoțiile și cancerul …

  În cadrul acestui articol voi vorbi despre emoții și cancer și despre legătura din...

Ce este succesul?

  Care este definiția succesului?  Să răspunzi la această întrebare poate fi mai important ...

9 comportamente și ati…

  Sfaturi pentru a deveni mai împăcați cu noi înșine  Uneori, noi înșine ne provocăm nef...

Ce personalitate ai în…

  Culoarea ochilor îți arată ce personalitate ai  Se spune adesea că ochii sunt oglinda sufl...

12 sfaturi pentru a tr…

  Ce este fericirea?  Cu toții ne dorim să fim fericiți și să ne bucurăm de viață. Multe...

Lucrurile bune ale vie…

  Lucrurile bune ale vieții se cuceresc cu o inimă veselă  Cu toții ne dorim lucruri mai mul...

O mai bună imagine asu…

  Acceptarea corpului este punctul de pornire pentru o transformare pozitivă  Specialiștii afi...

5 exerciții pentru a a…

  Merităm și putem întâlni perechea minunată pentru sufletul nostru  Gândirea pozitivă, o...

Relațiile toxice

  6 lucruri pe care trebuie să le înveți din relațiile toxice  Relațiile... ...

Rezoluție de Anul Nou …

  Prezentul aduce fericire  Ființa umană modernă a devenit depresivă deoarece mint...

Cuvântul NU și între…

  Cuvântul NU și cum să te folosești de acesta  Bună dragilor, probabil că ...

Misiunea în viață

  Misiunea în viață sau destinul nostru  Dragilor, cu siguranță mulți ați ...

7 reguli pentru a te di…

  Disciplina, ingredientul necesar pentru reușită  Dintre toate ingredientele necesa...

5 motive ca să practic…

  1. Libertate.  Procesul iertării ne eliberează. Odată ce reușim să rezolvăm pr...

Cum să te motivezi ca …

  Motivația este foarte importantă dacă îți dorești să atingi obiectivele tale ...

10 moduri prin care gâ…

  Gândirea pozitivă te ajută foarte mult în viață, încearcă şi vei ved...

Respectați orologiul i…

  Învață să-ți respecți orologiul intern cu ajutorul Cronobiologiei  In fun...

Frica, cel mai mare du…

  Frica, dușmanul care ne reține de la realizări  Probabil mulți dintre voi s-au c...

Ierți, dar nu uiți?

  Ce este iertarea necondiționată?  Noi oamenii, suntem niște ființe cu adevărat ...

Afirmații pozitive pen…

  Ce sunt afirmațiile pozitive?  Afirmațiile pozitive sunt un instrument puternic pe...

Învață sa spui NU

  Câștigă respectul celorlalți învățând să spui NU  NU este un...

Confortul, pacoste sau …

  Confortul, pacoste sau plăcere?  Suntem în 2014, și putem observa o oarecare...

Tu ce ai vrut să fii, …

  Cum să devii, ceea ce ai vrut să devii și cum să-ți îndeplinești visele  ...

Nevoia de a avea drepta…

  Nevoia de a avea dreptate poate dăuna vieții noastre  Fiind și tu om probabil ai ...

Egoismul este iubirea a…

  Egoismul este iubirea autentică de care am uitat cu toții  Frumoasa noastră civil...

Cel mare dușman al tă…

  Cel mai mare dușman al tău este chiar în fața ta  Dragilor, noi oamenii sun...

Hormonii care ne contro…

  Hormonii reglează creșterea, dezvoltarea, metabolismul, funcția sexuală, starea de spiri...

Increderea in sine, zec…

  Află cum poți să-ți câștigi încrederea în sine, în zece pași n...

Afirmatiile sanatatii

  Doreşti să fii sănătos? Iată ce afirmaţii trebuie să faci  Orice om de pe pla...

Cum sa ne gestionam ban…

  Ştim cu adevărat să gestionăm banii sau îi cheltuim aşa cum vin?  Dacă e...

Cum sa combatem lenea

  Eşti o persoană leneşă sau ai tendinţa spre lene uneori? Află cum poţi să o combaţi...

Povestile frumoase ale …

  Cum îţi poţi spune poveşti frumoase şi pozitive care să te ajute în viaţă...

Imaginatia ne conduce v…

  Credeai că viaţa ta este condusă de cineva? Da e adevărat! Viaţa este condusă de imagi...

Iti iubesti viata sau o…

  Îţi iubeşti viaţa?  Viaţa este neasemuit de frumoasă, de darnică, de iub...

Invata din greselile pe…

  Greșelile pe care le faci sunt învățăturile tale cele mai bune  Înva...

Dorintele tale pot deve…

  Visătorii sunt cei care își îndeplinesc dorințele  Întotdeauna ...

Cum te trezesti diminea…

  Modul în care te trezeşti dimineaţa îţi arată cum îţi va fi înt...

Vindeca-ti sufletul pri…

  Suferințele și rănile vorbesc despre noi  Toţi am trecut prin suferinţe, faptel...

Traiesti in trecut si a…

  Trecutul îţi poate provoca boala  Suntem meniţi să fim sănătoşi. Câ...

Motivele pentru care ne…

  Află motivele îmbolnăvirii  Suflet frumos eşti mai sănătos decât &i...

Sanatatea prin cuvinte

  Sănătatea stă în cuvintele pe care le spuneți  Când spunem sănătat...

Găseste-ti un job din …

  Pasiunea ta îți poate aduce un job pe măsură, află cum  Oricine își...

Muncesti pentru bani sa…

  Află chiar acum dacă muncești pentru bani sau pentru tine  Să muncești este nec...

Emoțiile și cancerul:…

  Diagnosticul de cancer se poate transforma din dușman în aliat  Există foarte puține fraze...