Traiesti in trecut si asta iti provoaca boala

 

Trecutul îţi poate provoca boala

traiesti in trecut si asta iti provoaca boala

 Suntem meniţi să fim sănătoşi. Când deja avem o sănătate precară trebuie să ne punem câteva semne de întrebare. Întotdeauna boala vine din interior. Niciodată nu există ca cineva să îţi provoace o boală.

 De multe ori am auzit oameni spunând: " M-am îmbolnăvit din cauza lui X, nu mă ascultă, a făcut prostii etc"

 

Responsabilitatea este a omului bolnav

 În primul rând responsabilitatea este în totalitate a omului care s-a îmbolnăvit. Şi asta pentru că nu a venit altcineva să simtă în locul lui. Nu putem simți, trăi, exista în locul altei persoane. Atunci e clar că nu există niciun motiv pentru care altcineva ne-a făcut să ne îmbolnăvim.

Mai aud şi lucruri de genul: ""M-am îmbolnăvit din cauza frigului de afară

 Păi ce treabă are vremea cu sentimentele şi energia ta? Niciuna! Poţi sta ore în şir în frig şi să nu te răceşti, asta dacă tu crezi că nu te poate atinge frigul.

 

Majoritatea oamenilor trăiesc în trecut

 Un alt motiv este trecutul. Majoritatea oamenilor trăiesc în trecut. Însă trecutul nu există. Tot ce există este momentul de acum. Momentul prezent. Nu există trecut sau viitor. În momentul în care ne amintim un lucru care a fost, noi îl trăim acum. Dacă ne amintim momentele frumoase, de iubire, le trăim acum din nou. Dacă ne amintim momentele urâte şi pline de ură, invidie, supărare, tot în acum îl trăim. Asta declanşează boala.

 

Suntem energie

 Suntem energie. Suntem un câmp energetic. Acest câmp energetic se schimbă mereu. Aveţi gânduri şi sentimente de bine, câmpul energetic este curat şi energia curge prin el de la Sursa Universală. Aveţi gânduri şi sentimente negative energia se opreşte. Iar în momentul în care energia se opreşte organele nu mai funcţionează în mod optim.

 Fiecare boală are o cauză spirituală. Avem foarte multe lucruri de învăţat şi de înţeles. Trebuie să conştientizăm faptul că boala este o cauză internă. Niciodată externă! Nu Dumnezeu, vremea, oamenii sunt de vină când ne îmbolnăvim. Ci lipsa energiei şi emoţiile pe care le avem.

 Oamenii mereu negativi, disperaţi, invidioşi, făţarnici, vor avea mereu câte o problemă pentru că energia nu poate circula atâta timp cât oamenii sunt pe pilot automat.

 

Alegeți să nu mai trăiți în trecut

 În primul rând trebuie să învăţăm să nu mai trăim în trecut. Ce a fost, a trecut şi nu se mai întoarce. Orice s-a întâmplat cândva, acum trăim altceva. Nu înţeleg sensul de a ne aminti mereu lucrurile negative. De ce nu ne amintim lucrurile care ne-au creat bucurie şi fericire? Nu este indicat nici să trăim în trecutul gândurilor pozitive pentru că atunci pierdem viaţa, pierdem momentul de acum.Însă uneori decât să ne umplem de emoţii negative mai bine ne amintim ceva frumos.

 

Starea de prezență este foarte importantă

 De câte ori nu s-a întâmplat să trecem pe lângă oameni şi să nu îi observam? De câte ori am trecut pe lângă frumuseţea vieţii? De câte ori am trecut pe lângă lucrurile minunate cum ar fi: cerul senin, o ploaie de vară, luminiţele de la Crăciun, vorbele bune şi necondiţionate ale unor prieteni, iubirea necondiţionată a animalelor de companie... Nu le-am văzut... am trecut pe lângă ele. Nu le-am observat, nu le-am conştientizat. Am trăit în gândurile trecutului.

 

Alege să trăiește în prezent

 Ştiţi cum e să trăieşti în Prezent? Înseamnă să nu mai ai niciun gând, nicio grijă, doar să te bucuri de tot ce ai, de tot ce faci, de tot ce îţi oferă viaţa, de toţi oamenii cu care vorbeşti, de toate informaţiile pe care le auzi, de toate cărţile pe care le citeşti, de mâncarea pe care o mănânci, de tot ce e în faţa ta. Asta este momentul tău! Acum!

Trecutul te întoarce la boală

 Trecutul te întoarce la boală! Prezentul te ţine sănătos. Când eşti în momentul de acum, nu te poţi îmbolnăvi pentru că trăieşti! Trăieşti clipa! Nu degeaba se spune: Trăieşte-ţi clipa. Toate momentele de acum sunt în favoarea ta. Dacă te bucuri de fiecare moment, dacă te bucuri de sănătatea pe care o ai, este clar că viaţa este foarte bună cu tine.

 În trecut poate ai fost bolnav. De ce să te întorci la acel moment? De ce să îţi plângi de milă? Acum eşti sănătos. Dar dacă vrei să repeţi aceea experienta eşti liber să o faci. Însă apoi revii la plânsul de milă. Şi nu ajută cu nimic. Este timpul să conştientizezi ce înseamnă viaţa. Viaţa înseamnă acum! Viaţa înseamnă bucurie, fericire, sănătate, prosperitate, idei geniale. Nicidecum boală, sărăcie, necaz.

 

Imaginația este puterea creatoare a ta

 Imaginaţia te ajută foarte mult să fii în trecut sau viitor. Când eşti în prezent nu mai ai nevoie nici de imaginaţie. Pentru că trăieşti realitatea. Trăieşti viaţa adevărată! Imaginaţia este doar un instrument folositor pentru a-ţi crea posibilităţile unei vieţi minunate. Fiecare putem avea o viaţă minunată. Fiecare putem trăi aşa cum ne dorim. Doar să conştientizăm aceste lucruri.

 

Viața este singura vindecătoare

 Eu recunosc, am avut probleme, am fost operată la coloană, având scolioza, am avut depresie foarte mare după moartea tatălui meu, am avut răceli una şi una. Dar când am început să conştientizez ce este cu adevărat viaţa n-am mai avut nicio boală. Anul acesta a fost un an extraordinar pentru mine. Sănătatea a fost mereu prezentă şi sunt nespus de recunoscătoare pentru asta. N-am mai luat niciun medicament anul acesta dar nici n-am avut nevoie. Chiar dacă mă mai durea ceva, mă vindecam singură. Am stat şi în ploaie şi nu m-am răcit. Am stat şi în frig tot la fel. Deci contează foarte mult ce credinţe ai.

 Hai să vedem acum ce înseamnă să trăieşti în trecut,prezent şi viitor.

 

Trăieşti în trecut

Îţi aminteşti ce viaţă tristă ai avut, generezi emoţii negative şi gânduri de acelaşi fel.

 

Trăieşti în prezent

 Te bucuri de fiecare moment, mulţumeşti pentru fiecare clipă şi doar trăieşti. Fără să ai gânduri sau imaginaţie. Doar emoţii pozitive şi momentul de acum. Eşti prezent în acest moment cu sufletul, trupul, mintea. Nu mai generezi niciun gând, nicio emoţie. Eşti doar tu şi atât.

 

Trăieşti în viitor

 Îţi creezi scenarii posibile sau imposibile care crezi tu că ar putea exista. Te gândeşti mereu: ce o să fie dacă... Trăieşti într-un viitor posibil sau imposibil. Posibilităţile sunt nenumărate însă atunci când trăieşti în viitor de fapt nu eşti în prezent, fie că te gândeşti la bine sau rău. Poţi să o faci în cazul în care faci şedinţe de vizualizare creativă. Însă doar atât 30 de minute pe zi, este suficient. În restul timpului trăieşte aici şi acum!

 Eu doresc să trăiesc într-o lume sănătoasă, puternică, bogată. Însă cei mai mulţi nu doresc asta. Sau doresc dar nu cred că este posibil. Majoritatea oamenilor cred că atunci când se îmbolnăvesc ei primesc o pedeapsă de la Dumnezeu pentru faptele făcute. Dar mă întreb, chiar toată lumea este atât de rea şi de parşiva, fără milă încât să se îmbolnăvească? În ultimul timp auzim foarte multe ştiri despre boli şi credeţi-mă, toate sunt pe cale spirituală şi energetică. Toate vin din interior.

{jcomments on}

Mai poți citi din Dezvoltare personală

Corpul uman ca și temp…

Corpul fizic poate să fie un aliat al creșterii interioare  Corpul fizic ne permite toate experi...

13 recomandări pentru …

Profitați de orele zilei: a face mai mult cu mai puțin  Cerințele de muncă, obligațiile perso...

Despre rezistența la s…

Ce înseamnă rezistența la schimbare?  De multe ori ne agățăm de credințe și comporta...

Cum să devii o persoan…

10 trucuri eficiente pentru a deveni o persoană matinală  A vă trezi devreme este mai mult dec...

15 recomandări pentru …

Identificarea factorilor de stres  Stresul este o reacție fiziologică pe care corpul nostru o ar...

5 chei esențiale pentr…

5 chei esențiale pentru fericire  Conform înțelepților de pe această planetă, fericirea este...

12 chei esențiale pent…

Ce este fericirea?  Fericirea este o stare subiectivă. Ceea ce face fericită o persoană poate c...

A călători este o inv…

A călători fără regrete  Există numeroase beneficii pe care le oferă călătoriile și cunoa...

Combate lenea în 12 pa…

De ce apare lenea?  Lenea poate apărea în orice moment, împiedicându-ne să fim productivi și...

12 recomandări pentru …

12 recomandări pentru a crește stima de sine  Se spune adeseori că nu poți iubi pe nimeni pân...

Incredibilele beneficii…

Să invităm tăcerea în viața noastră  Tăcerea poate fi extrem de benefică, mai ales pentru ...

Cum putem realiza criti…

Cum putem realiza critici constructive?  Criticile pot fi împărțite în două categorii: respec...

Arta de a-i asculta pe …

Greșelile comise atunci când credem că-i ascultăm pe ceilalți  A ști să ascultăm cu adevă...

Cum să ne eliberăm de…

Grijile excesive înseamnă o minte agitată  A trăi tot timpul preocupați sau îngrijora...

Cele 4 chei ale unei re…

  Hormonii și fericirea  Așa cum indică și numele său, o relație de cuplu se stabilește ...

Motivația, cheie esen…

  Principiile de bază ale motivației  A avea o motivație corectă este un aspect fundamental ...

Despre răbdare și per…

  Importanța de a fi răbdători și perseverenți  La modul general, răbdarea și perseveran...

Cum putem deveni mai in…

  Cum putem deveni mai inteligenți?  Vă preocupă diverse moduri în care puteți să vă ampl...

4 sfaturi pentru amplif…

  Ce este carisma?  Carisma este acea magie personală pe care o au anumite persoane și care se...

Cum putem combate amân…

  Cum putem combate amânarea?  Amânarea sau procrastinarea este acel “hoț al timpului” s...

Despre echilibrul minț…

  Despre echilibrul minții, corpului și spiritului  Te simți stresat sau epuizat sau ai senza...

6 obiceiuri bune pentru…

  Ce este optimismul?  Optimismul este acea capacitate pe care o au unele persoane de a privi ș...

9 obiceiuri pentru o di…

  9 obiceiuri pentru o dimineață perfectă  Majoritatea persoanele tind să fie foarte grăbit...

Arta de a dărui

  Cum să alegi cadourile potrivite fără să te stresezi  Dacă în fiecare an în perioada di...

10 motive pentru care b…

  10 motive pentru care boala poate apărea în viaţa ta  Oamenii din cele mai vechi timpuri au...

Emoțiile și cancerul …

  În cadrul acestui articol voi vorbi despre emoții și cancer și despre legătura din...

Ce este succesul?

  Care este definiția succesului?  Să răspunzi la această întrebare poate fi mai important ...

9 comportamente și ati…

  Sfaturi pentru a deveni mai împăcați cu noi înșine  Uneori, noi înșine ne provocăm nef...

Ce personalitate ai în…

  Culoarea ochilor îți arată ce personalitate ai  Se spune adesea că ochii sunt oglinda sufl...

12 sfaturi pentru a tr…

  Ce este fericirea?  Cu toții ne dorim să fim fericiți și să ne bucurăm de viață. Multe...

Lucrurile bune ale vie…

  Lucrurile bune ale vieții se cuceresc cu o inimă veselă  Cu toții ne dorim lucruri mai mul...

O mai bună imagine asu…

  Acceptarea corpului este punctul de pornire pentru o transformare pozitivă  Specialiștii afi...

5 exerciții pentru a a…

  Merităm și putem întâlni perechea minunată pentru sufletul nostru  Gândirea pozitivă, o...

Relațiile toxice

  6 lucruri pe care trebuie să le înveți din relațiile toxice  Relațiile... ...

Rezoluție de Anul Nou …

  Prezentul aduce fericire  Ființa umană modernă a devenit depresivă deoarece mint...

Cuvântul NU și între…

  Cuvântul NU și cum să te folosești de acesta  Bună dragilor, probabil că ...

Misiunea în viață

  Misiunea în viață sau destinul nostru  Dragilor, cu siguranță mulți ați ...

7 reguli pentru a te di…

  Disciplina, ingredientul necesar pentru reușită  Dintre toate ingredientele necesa...

5 motive ca să practic…

  1. Libertate.  Procesul iertării ne eliberează. Odată ce reușim să rezolvăm pr...

Cum să te motivezi ca …

  Motivația este foarte importantă dacă îți dorești să atingi obiectivele tale ...

10 moduri prin care gâ…

  Gândirea pozitivă te ajută foarte mult în viață, încearcă şi vei ved...

Respectați orologiul i…

  Învață să-ți respecți orologiul intern cu ajutorul Cronobiologiei  In fun...

Frica, cel mai mare du…

  Frica, dușmanul care ne reține de la realizări  Probabil mulți dintre voi s-au c...

Ierți, dar nu uiți?

  Ce este iertarea necondiționată?  Noi oamenii, suntem niște ființe cu adevărat ...

Afirmații pozitive pen…

  Ce sunt afirmațiile pozitive?  Afirmațiile pozitive sunt un instrument puternic pe...

Învață sa spui NU

  Câștigă respectul celorlalți învățând să spui NU  NU este un...

Confortul, pacoste sau …

  Confortul, pacoste sau plăcere?  Suntem în 2014, și putem observa o oarecare...

Tu ce ai vrut să fii, …

  Cum să devii, ceea ce ai vrut să devii și cum să-ți îndeplinești visele  ...

Nevoia de a avea drepta…

  Nevoia de a avea dreptate poate dăuna vieții noastre  Fiind și tu om probabil ai ...

Egoismul este iubirea a…

  Egoismul este iubirea autentică de care am uitat cu toții  Frumoasa noastră civil...

Cel mare dușman al tă…

  Cel mai mare dușman al tău este chiar în fața ta  Dragilor, noi oamenii sun...

Hormonii care ne contro…

  Hormonii reglează creșterea, dezvoltarea, metabolismul, funcția sexuală, starea de spiri...

Increderea in sine, zec…

  Află cum poți să-ți câștigi încrederea în sine, în zece pași n...

Afirmatiile sanatatii

  Doreşti să fii sănătos? Iată ce afirmaţii trebuie să faci  Orice om de pe pla...

Cum sa ne gestionam ban…

  Ştim cu adevărat să gestionăm banii sau îi cheltuim aşa cum vin?  Dacă e...

Cum sa combatem lenea

  Eşti o persoană leneşă sau ai tendinţa spre lene uneori? Află cum poţi să o combaţi...

Povestile frumoase ale …

  Cum îţi poţi spune poveşti frumoase şi pozitive care să te ajute în viaţă...

Imaginatia ne conduce v…

  Credeai că viaţa ta este condusă de cineva? Da e adevărat! Viaţa este condusă de imagi...

Iti iubesti viata sau o…

  Îţi iubeşti viaţa?  Viaţa este neasemuit de frumoasă, de darnică, de iub...

Invata din greselile pe…

  Greșelile pe care le faci sunt învățăturile tale cele mai bune  Înva...

Dorintele tale pot deve…

  Visătorii sunt cei care își îndeplinesc dorințele  Întotdeauna ...

Cum te trezesti diminea…

  Modul în care te trezeşti dimineaţa îţi arată cum îţi va fi înt...

Vindeca-ti sufletul pri…

  Suferințele și rănile vorbesc despre noi  Toţi am trecut prin suferinţe, faptel...

Traiesti in trecut si a…

  Trecutul îţi poate provoca boala  Suntem meniţi să fim sănătoşi. Câ...

Motivele pentru care ne…

  Află motivele îmbolnăvirii  Suflet frumos eşti mai sănătos decât &i...

Sanatatea prin cuvinte

  Sănătatea stă în cuvintele pe care le spuneți  Când spunem sănătat...

Găseste-ti un job din …

  Pasiunea ta îți poate aduce un job pe măsură, află cum  Oricine își...

Muncesti pentru bani sa…

  Află chiar acum dacă muncești pentru bani sau pentru tine  Să muncești este nec...

Emoțiile și cancerul:…

  Diagnosticul de cancer se poate transforma din dușman în aliat  Există foarte puține fraze...