Motivele pentru care ne imbolnavim

 

Află motivele îmbolnăvirii

motivele pentru care ne imbolnavim

 Suflet frumos eşti mai sănătos decât îți imaginezi. Eşti însăşi sănătatea şi asta este foarte adevărat. Însă câteodată se întâmplă să uităm acest lucru şi să transformăm energia sănătăţii în boală.

 

Totul este energie.

 Tot ceea ce vezi cu ochii tăi, tot ceea ce simţi, tot ceea ce auzi. Totul este energie. Această energie vibrează şi aduce alte energii la fel. De câte ori te simţi fericit, practic vin spre tine alte energii la fel. De câte ori te simţi trist şi supărat aduci după tine energii asemănătoare şi ţi se întâmplă tot fel de lucruri pe care le numim ghinioane.

 

Sănătatea face parte din tine

 Sănătatea este parte din natura omului. Nu există om care să nu fie sănătos şi să nu aibă această energie a sănătăţii în interior. Corpul fizic este făcut să reziste cât mai mulţi ani. Cel puţin 120 de ani. Dar totuşi mulţi oameni părăsesc Pământul la vârste foarte tinere din cauza bolilor. Ce se întâmplă? Care este motivul?

 

Gândurile şi sentimentele

 Acestea sunt responsabile pentru sănătatea noastră. Trebuie să înţelegeţi că însăşi gândul este energie. Energie creatoare. Poate părea cam ciudat însă asta este realitatea. Gândiţi-vă că avem mii de gânduri în fiecare zi. Dintre care majoritatea dintre ele sunt legate de sănătate, abundenţă, relaţii. Atunci când suntem sănătoşi noi nu ne gândim la sănătate ca la un lucru magic şi minunat. Pentru noi sănătatea este un fapt dat de către Dumnezeu. Însă nu e chiar aşa.

 Eu mai demult am fost o fire mai bolnăvicioasă. E adevărat, nu mă gândeam toată ziua la boală, nici măcar la sănătate însă faptul că aveam unele sentimente de invidie sau supărare a creat unele boli. Nu erau grave. Pietre la rinichi, răceli etc Însă asta a contat foarte mult. Apoi am făcut o depresie foarte urâtă în urma căreia vroiam să plec de aici de pe Pământ nemaigăsind niciun lucru frumos de care să mă bucur.

 

Sufletul își dorește ceva mai mult

 Dar totuşi sufletul îşi dorea să ajungă ceva mai mult. Îşi dorea să experimenteze lucruri minunate. Şi singură am trecut din depresie imaginându-mi că sunt în faţa unor oameni şi explicându-le cum pot să-şi schimbe viaţa. Seară de seară făceam aceste lucruri. De atunci n-am mai fost bolnavă deloc. Nici măcar o răceală. N-am mai luat nici medicamente. Şi asta a fost în ianuarie 2013. Acum suntem în luna septembrie 2014.

 Simt o mare recunoştinţa pentru faptul că sunt sănătoasă şi nu am nevoie de medicamente pentru că ştiu că eu sunt sursa vindecării mele.

 

Gândurile negative ne pot îmbolnăvi

 Chiar şi atunci când nutrim gânduri de invidie, ură, supărare, tristeţe ne putem îmbolnăvi. Aceste gânduri şi sentimente sunt de vibraţie joasă şi energia care ar trebui să circule lin şi constant în corpul nostru (ca şi atunci când suntem sănătoşi) dintrodată nu mai poate circula. Şi astfel organele care au nevoie de aceea energie nu se mai poate alimenta cauzând astfel un blocaj energetic care duce la îmbolnăvirea organului fizic.

 După cum am spus totul este energie. Deci noi suntem energie. Această energie circulă mereu în corpul nostru. Dar în momentul în care gândurile şi sentimentele noastre o iau în partea distructivă de vibraţie joasă aceea energie este pur şi simplu blocată şi astfel apar anumite afecţiuni.

 

Fiecare boală are o cauză

 Pentru fiecare boală există o cauză. Şi toate dar absolut toate bolile apar din cauze spirituale. Emoţiile distructive de genul: supărare, stres, tristeţe, invidie, ură, frică toate acestea cauzează boala.

 Energia sănătăţii trebuie să circule liber prin corpul nostru. Însă în momentul în care noi nu permitem acestei energii să circule şi o blocăm prin gândurile şi sentimentele distructive aceasta ia forma unei boli.

 

Bolile sunt create de către noi

 Fiecare boală este creată de către noi. Noi putem inclusiv să vindecăm pe ceilalţi dar şi pe noi înşine. Când aveţi în familie un caz de boala nu vă gândiţi niciodată că aceea persoană nu va rezista sau săraca de ea, e bolnavă. Aceste gânduri provoacă mai multă boală chiar dacă nu e vorba de corpul vostru. Însă despre asta voi discuta în alt articol.

Pentru început este nevoie să ştim cauzele bolilor care apar şi de ce ne îmbolnăvim.

 Energia sănătăţii este blocată de către gândurile şi sentimentele noastre astfel în plan energetic apare un blocaj care duce la boală.

 Convingerile noastre legate de corpul nostru care spunem noi este bolnăvicios plus alte convingeri de genul: ai grijă că dacă nu te îmbraci bine te îmbolnăveşti, nu sta în ploaie că te îmbolnăveşti, sunt o persoană bolnăvicioasă, mereu mă răcesc dacă apare frigul şi multe multe altele de acest gen.

 

Lipsa iubirii duce la îmbolnăvire

 Lipsa iubirii este un alt factor. Atunci când iubirea este conştientizată în viaţa ta nu există niciun motiv să ai parte de îmbolnăvire. Dar când spun iubire mă refer la a iubi tot ce există nu doar anumite persoane sau lucruri ci tot.

 

Lipsa recunoștinței, un alt motiv de îmbolnăvire

 Lipsa recunoştinţei este un alt motiv. Nu suntem suficient de recunoscători pentru sănătatea pe care o avem astfel că ne este luată. Întotdeauna să fiţi recunoscători pentru că sunteţi sănătoşi şi veţi fi sănătoşi în continuare. 

 Odată ce ştiţi aceste lucruri luaţi o foaie de hârtie sau pe calculator şi notaţi-vă toate convingerile voastre legate de sănătate sau boala. Tot ce credeţi voi despre corpul vostru. Aceste lucruri vă vor ajuta să înţelegeţi de ce apare boala în corpul vostru.

 Notaţi-vă tot ce credeţi despre voi şi corpul vostru într-o manieră cât mai detaliată pătrunzând până în profunzimile credinţelor voastre.

 

Afirmația zilei pentru o sănătate deplina

 Sunt sănătos/sănătoasă din toate punctele de vedere. Energia sănătăţii circulă prin corpul meu în mod constant şi sunt una cu sănătatea mea căreia îi mulţumesc pentru existenţa ei în viaţa mea.

 

Meditaţia sănătăţii, meditaţia zilei

 Dacă sunteţi familiarizaţi cu starea de meditaţie este foarte bine să o faceţi cât mai des. Puteţi să vă revigoraţi în fiecare dimineaţă stând măcar zece minute în meditaţia sănătăţii. Simţiţi cum circula această energie prin tot corpul şi se revarsă în pământ. Energia începe să curgă prin cap ajungând la mâini, corp, picioare şi atingând fiecare organ pe care îl întâlneşte. Simţiţi această energie şi la final urmăriţi ca aceasta să coboare în pământ.

 

Recunoştinţa pentru starea de sănătate

 Seara puteţi să staţi într-o stare de recunoştinţă pentru sănătatea voastră. Este minunat să simţi toată mulţumirea pentru că energia sănătăţii curge constant în viaţa noastră. Dacă sunteţi bolnavi simţiţi că deja v-aţi vindecat şi fiţi recunoscători pentru acest lucru 

{jcomments on}

Mai poți citi din Dezvoltare personală

Corpul uman ca și temp…

Corpul fizic poate să fie un aliat al creșterii interioare  Corpul fizic ne permite toate experi...

13 recomandări pentru …

Profitați de orele zilei: a face mai mult cu mai puțin  Cerințele de muncă, obligațiile perso...

Despre rezistența la s…

Ce înseamnă rezistența la schimbare?  De multe ori ne agățăm de credințe și comporta...

Cum să devii o persoan…

10 trucuri eficiente pentru a deveni o persoană matinală  A vă trezi devreme este mai mult dec...

15 recomandări pentru …

Identificarea factorilor de stres  Stresul este o reacție fiziologică pe care corpul nostru o ar...

5 chei esențiale pentr…

5 chei esențiale pentru fericire  Conform înțelepților de pe această planetă, fericirea este...

12 chei esențiale pent…

Ce este fericirea?  Fericirea este o stare subiectivă. Ceea ce face fericită o persoană poate c...

A călători este o inv…

A călători fără regrete  Există numeroase beneficii pe care le oferă călătoriile și cunoa...

Combate lenea în 12 pa…

De ce apare lenea?  Lenea poate apărea în orice moment, împiedicându-ne să fim productivi și...

12 recomandări pentru …

12 recomandări pentru a crește stima de sine  Se spune adeseori că nu poți iubi pe nimeni pân...

Incredibilele beneficii…

Să invităm tăcerea în viața noastră  Tăcerea poate fi extrem de benefică, mai ales pentru ...

Cum putem realiza criti…

Cum putem realiza critici constructive?  Criticile pot fi împărțite în două categorii: respec...

Arta de a-i asculta pe …

Greșelile comise atunci când credem că-i ascultăm pe ceilalți  A ști să ascultăm cu adevă...

Cum să ne eliberăm de…

Grijile excesive înseamnă o minte agitată  A trăi tot timpul preocupați sau îngrijora...

Cele 4 chei ale unei re…

  Hormonii și fericirea  Așa cum indică și numele său, o relație de cuplu se stabilește ...

Motivația, cheie esen…

  Principiile de bază ale motivației  A avea o motivație corectă este un aspect fundamental ...

Despre răbdare și per…

  Importanța de a fi răbdători și perseverenți  La modul general, răbdarea și perseveran...

Cum putem deveni mai in…

  Cum putem deveni mai inteligenți?  Vă preocupă diverse moduri în care puteți să vă ampl...

4 sfaturi pentru amplif…

  Ce este carisma?  Carisma este acea magie personală pe care o au anumite persoane și care se...

Cum putem combate amân…

  Cum putem combate amânarea?  Amânarea sau procrastinarea este acel “hoț al timpului” s...

Despre echilibrul minț…

  Despre echilibrul minții, corpului și spiritului  Te simți stresat sau epuizat sau ai senza...

6 obiceiuri bune pentru…

  Ce este optimismul?  Optimismul este acea capacitate pe care o au unele persoane de a privi ș...

9 obiceiuri pentru o di…

  9 obiceiuri pentru o dimineață perfectă  Majoritatea persoanele tind să fie foarte grăbit...

Arta de a dărui

  Cum să alegi cadourile potrivite fără să te stresezi  Dacă în fiecare an în perioada di...

10 motive pentru care b…

  10 motive pentru care boala poate apărea în viaţa ta  Oamenii din cele mai vechi timpuri au...

Emoțiile și cancerul …

  În cadrul acestui articol voi vorbi despre emoții și cancer și despre legătura din...

Ce este succesul?

  Care este definiția succesului?  Să răspunzi la această întrebare poate fi mai important ...

9 comportamente și ati…

  Sfaturi pentru a deveni mai împăcați cu noi înșine  Uneori, noi înșine ne provocăm nef...

Ce personalitate ai în…

  Culoarea ochilor îți arată ce personalitate ai  Se spune adesea că ochii sunt oglinda sufl...

12 sfaturi pentru a tr…

  Ce este fericirea?  Cu toții ne dorim să fim fericiți și să ne bucurăm de viață. Multe...

Lucrurile bune ale vie…

  Lucrurile bune ale vieții se cuceresc cu o inimă veselă  Cu toții ne dorim lucruri mai mul...

O mai bună imagine asu…

  Acceptarea corpului este punctul de pornire pentru o transformare pozitivă  Specialiștii afi...

5 exerciții pentru a a…

  Merităm și putem întâlni perechea minunată pentru sufletul nostru  Gândirea pozitivă, o...

Relațiile toxice

  6 lucruri pe care trebuie să le înveți din relațiile toxice  Relațiile... ...

Rezoluție de Anul Nou …

  Prezentul aduce fericire  Ființa umană modernă a devenit depresivă deoarece mint...

Cuvântul NU și între…

  Cuvântul NU și cum să te folosești de acesta  Bună dragilor, probabil că ...

Misiunea în viață

  Misiunea în viață sau destinul nostru  Dragilor, cu siguranță mulți ați ...

7 reguli pentru a te di…

  Disciplina, ingredientul necesar pentru reușită  Dintre toate ingredientele necesa...

5 motive ca să practic…

  1. Libertate.  Procesul iertării ne eliberează. Odată ce reușim să rezolvăm pr...

Cum să te motivezi ca …

  Motivația este foarte importantă dacă îți dorești să atingi obiectivele tale ...

10 moduri prin care gâ…

  Gândirea pozitivă te ajută foarte mult în viață, încearcă şi vei ved...

Respectați orologiul i…

  Învață să-ți respecți orologiul intern cu ajutorul Cronobiologiei  In fun...

Frica, cel mai mare du…

  Frica, dușmanul care ne reține de la realizări  Probabil mulți dintre voi s-au c...

Ierți, dar nu uiți?

  Ce este iertarea necondiționată?  Noi oamenii, suntem niște ființe cu adevărat ...

Afirmații pozitive pen…

  Ce sunt afirmațiile pozitive?  Afirmațiile pozitive sunt un instrument puternic pe...

Învață sa spui NU

  Câștigă respectul celorlalți învățând să spui NU  NU este un...

Confortul, pacoste sau …

  Confortul, pacoste sau plăcere?  Suntem în 2014, și putem observa o oarecare...

Tu ce ai vrut să fii, …

  Cum să devii, ceea ce ai vrut să devii și cum să-ți îndeplinești visele  ...

Nevoia de a avea drepta…

  Nevoia de a avea dreptate poate dăuna vieții noastre  Fiind și tu om probabil ai ...

Egoismul este iubirea a…

  Egoismul este iubirea autentică de care am uitat cu toții  Frumoasa noastră civil...

Cel mare dușman al tă…

  Cel mai mare dușman al tău este chiar în fața ta  Dragilor, noi oamenii sun...

Hormonii care ne contro…

  Hormonii reglează creșterea, dezvoltarea, metabolismul, funcția sexuală, starea de spiri...

Increderea in sine, zec…

  Află cum poți să-ți câștigi încrederea în sine, în zece pași n...

Afirmatiile sanatatii

  Doreşti să fii sănătos? Iată ce afirmaţii trebuie să faci  Orice om de pe pla...

Cum sa ne gestionam ban…

  Ştim cu adevărat să gestionăm banii sau îi cheltuim aşa cum vin?  Dacă e...

Cum sa combatem lenea

  Eşti o persoană leneşă sau ai tendinţa spre lene uneori? Află cum poţi să o combaţi...

Povestile frumoase ale …

  Cum îţi poţi spune poveşti frumoase şi pozitive care să te ajute în viaţă...

Imaginatia ne conduce v…

  Credeai că viaţa ta este condusă de cineva? Da e adevărat! Viaţa este condusă de imagi...

Iti iubesti viata sau o…

  Îţi iubeşti viaţa?  Viaţa este neasemuit de frumoasă, de darnică, de iub...

Invata din greselile pe…

  Greșelile pe care le faci sunt învățăturile tale cele mai bune  Înva...

Dorintele tale pot deve…

  Visătorii sunt cei care își îndeplinesc dorințele  Întotdeauna ...

Cum te trezesti diminea…

  Modul în care te trezeşti dimineaţa îţi arată cum îţi va fi înt...

Vindeca-ti sufletul pri…

  Suferințele și rănile vorbesc despre noi  Toţi am trecut prin suferinţe, faptel...

Traiesti in trecut si a…

  Trecutul îţi poate provoca boala  Suntem meniţi să fim sănătoşi. Câ...

Motivele pentru care ne…

  Află motivele îmbolnăvirii  Suflet frumos eşti mai sănătos decât &i...

Sanatatea prin cuvinte

  Sănătatea stă în cuvintele pe care le spuneți  Când spunem sănătat...

Găseste-ti un job din …

  Pasiunea ta îți poate aduce un job pe măsură, află cum  Oricine își...

Muncesti pentru bani sa…

  Află chiar acum dacă muncești pentru bani sau pentru tine  Să muncești este nec...

Emoțiile și cancerul:…

  Diagnosticul de cancer se poate transforma din dușman în aliat  Există foarte puține fraze...