Idei de deserturi cu o cremă tartinabilă de ciocolată şi alune
Ce poate fi mai plăcut decât un deliciu cu ciocolată ÅŸi cu alune de savurat alături de prieteni? Descoperă citind acest articol câteva idei pentru a incorpora crema tartinabilă de ciocolată ÅŸi alune în cele mai delicioase deserturi.
Transformă pâine cu banane într-un fel de mâncare gurmand.
Întinde pe pâine înainte de coacere crema tartinabilă pentru a-i ameliora instant atât gustul cât ÅŸi felul în care arată.
Prepară o pizza pentru desert.
FoloseÈ™te altfel crema ta favorită pentru biscuiÈ›i preparând o pizza. Pune crema tartinabilă peste aluatul de pizza alături de felii de fructe proaspete ÅŸi cei din jurul tău se vor extazia în faÅ£a acestui preparat minunat.
Prepară cele mai delicioase frappé-uri.
PoÅ£i obÅ£ine cele mai delicioase frappé-uri cu ajutorul acestei creme. Este de ajuns dacă amesteci cremă glasată, cremă tartinabilă cu alune ÅŸi puÅ£in lapte pentru a te delecta cu cel mai savuros frappé.
Vive la France.
Du-È›i papilele gustative într-o călătorie minunată la vremea desertului. FoloseÈ™te crema tartinabilă cu alune pentru pancakes ÅŸi pentru clătite. PoÈ›i umple ÅŸi aluatul pentru cornuri sau cornuleÅ£e cu acest deliciu.
Ameliorează reţeta pentru brownies.
PoÅ£i transforma o banală negresă în cel mai bun desert adăugând câteva linguri de cremă tartinabilă în amestec înainte de a-l da la cuptor. Pentru un desert din cele mai decadente, garniseÅŸte negresa cu îngheÅ£ată de fistic ÅŸi cu o lingură de cremă tartinabilă.
Folosește crema tartinabilă cu ciocolată şi alune pentru cel mai crocant aluat de foietaj.
Umple aluatul filo –un aluat din foi individuale cu crema tartinabilă apoi garniseÅŸte totul cu căpÈ™uni. Vei obÅ£ine cel mai delicios preparat ideal pentru cele mai rafinate mese.
Garnitură de cremă tartinabilă de ciocolată şi alune.
Iată un preparat ideal pentru o gustare dulce preparată în ultimul minut. Dacă nu ai timp să prepari un desert laborios, nicio grijă. ÎÅŸi va face de minune treaba. O poÈ›i folosi pentru a sublima următoarele preparate:
- produsele de patiserie şi biscuiți.
- pentru crackers cu unt de arahide.
- cremă glasată.
Se poate folosi ÅŸi pentru pâinea prăjită sau pentru a prepara cele mai delicioase clătite cu cremă tartinabilă, cu banane ÅŸi cu brânză.
Dar crema tartinabilă cu ciocolată ÅŸi alune nu trebuie să fie singura vedetă. O poÅ£i amesteca fără probleme cu unt de arahide, cu brânză, cu cremă sau cu un glasaj pentru a–Å£i pune în valoare toate deserturile.