Iubeste toamna sub formă de desert
Cu siguranță că ai observat deja faptul că toamna È™i-a reintrat pe deplin în drepturi. Este mai frig, plouă È™i te simÈ›i mai deprimat? Trebuie deci să te delectezi cu cele mai savuroase deserturi. Vei iubi toamna, mai ales sub formă de desert.
Salate de fructe, drăguțe, drăguțe.
Dacă vara te-ai delectat cu cele mai bune salate, poți continua şi toamna cu cele mai bune salate de mere, de struguri, prune şi nuci. Mizează pe o lingură de mascarpone sau pe un sos chantilly parfumat şi colorat cu zmeură.
Gutui şi iarăși gutui.
Ai încercat până acum pastele de fructe? PoÈ›i încerca să prepari o pastă din gutui, un fruct delicios care va însoÈ›i de minune un platou de brânză. Un preparat gurmand ideal pentru o gustare savuroasă.
Merele și perele.
Două fructe care sunt vedetele toamnei. Dacă nu È™tii pe care să îl alegi, trebuie să È™tii că există un fruct japonez, nashi care se traduce măr-pară. Åži pentru a varia plăcerile trebuie să È™tii că mărul se potriveÈ™te de minune cu castravetele sau cu sfecla. Åži îÅ£i mai poÅ£i surprinde papilele gustative cu un amestec de pere cu ghimbir ÅŸi cu scorÈ›iÈ™oară.
Deserturi care au grija de silueta ta.
Ai o dorință irezistibilă de a termina masa într-o notă cât mai dulce dar trebuie să ai grijă ÅŸi de siluetă? Încearcă ideile noastre de desert care conÈ›in mai puÈ›in de 200 de calorii care te vor delecta fără să îÈ›i ameninÈ›e însă silueta.
Un flan cu dovleac.
Un desert foarte uÈ™or de preparat, mai uÈ™or de preparat decât faimoasa tartă cu dovleac. Pulpa de dovleac se potriveÈ™te de minune cu scorÈ›iÈ™oara iar laptele de soia vanilinat are un gust foarte bogat dar este sărac în materii grase.
Tarta amandină cu pere.
Tartele sunt cel mai adesea mult prea pline de calorii ÅŸi mult prea grase. Dar această tartă face excepÈ›ie de la regulă. Trebuie să încerci. Vei vedea că migdalele ÅŸi perele fac cel mai gurmand duo. Crema de migdale se poate parfuma ÅŸi cu alcool de pere. Un succes garantat!
O budincă cu vișine.
ViÈ™inele sunt acide ÅŸi ajută la echilibrarea zahărului din sânge. O vei aprecia cu siguranță foarte caldă ÅŸi aurie, proaspăt ieÈ™ită din cuptor.
Prune la cuptor cu portocale.
Prunele la cuptor vor fi cele mai delicioase dacă le vei unge cu un sirop de portocale.
Biscuiți cu dovleac.
Toamna este cel mai bun moment pentru a degusta dovleacul. Deci trebuie să profiÈ›i cât mai mult.