Cum descoperim o relație extraconjugală a iubitului?

Scris de Midoris

 

Cum descoperim o relație extraconjugală a partenerului de cuplu?

 

 cum descoperim o relatie extraconjugala a iubituluiÎntr-un cuplu nu poate fi o armonie perfectă tot timpul, ci de cele mai multe ori mai apar mici certuri, neînțelegeri, regrete, suspine, momente tensionate sau dificile și se ajunge chiar până la înșelatul partenerei. Desigur, și partenera de viață poate fi persoana care calcă strâmb într-o relație de cuplu, dar în acest articol vom încerca să abordăm numai problema înșelatului ce vine din partea partenerului. Cum recunoaștem semnele că ne înșeală? Oare instinctul feminin de care mulți vorbesc, este suficient? Sunt și alte semne mai concludente care să ne pună pe gânduri?

 

Relație extraconjugală sau aventură de o noapte?

 De cele mai multe ori femeile își pun problema dacă ar putea ierta partenerului de viață un „delict„ atât de mare precum înșelatul. Faptul că a înșelat, nu înseamnă numai înșelarea de natură fizică și fiziologică și anume una sau mai multe partide de amor și atât, ci pentru femeie, acest lucru înseamnă și înșelarea așteptărilor ei, a sentimentelor, înșelarea viselor, speranțelor cu care au pășit împreună spre un viitor în doi... Femeile sunt foarte sensibile atunci când vine vorba de acest subiect. Apoi, se pune problema dacă partenerul a avut o relație extraconjugală sau pur și simplu o aventură de o noapte. O aventură de o noapte presupune pur și simplu o partidă de sex pe care bărbatul a întreținut-o cu o doamnă sau o domnișoară pentru plăcerea pur fizică, din varii motive (fie că sexul cu soția nu îl mai satisfăcea, fie că soția era frigidă și făceau amor rar, din pură curiozitate sau pasiune, etc.). O relație extraconjugală, însă, este ceva mult mai complicat la care de cele mai multe ori doamnele se gândesc cu groază că soții dumnealor ar putea face așa ceva. Așadar, o relație extraconjugală presupune mai mult decât pură pasiune și partide de amor care se încheie și în urma cărora cei doi nu se vor mai revedea poate niciodată. O relație extraconjugală este ca o relație de cuplu, doar că pe ascuns. Sunt implicate sentimente, remușcări, pasiune, promisiuni, jurăminte, săruturi pe furiș, întâlniri pe ascuns, etc.

Aceste relații sunt cele mai periculoase pentru un cuplu, deoarece de cele mai multe ori acel cuplu se destramă fie din cauză că partenera nu poate să treacă peste o dezamăgire așa mare, fie că partenerul hotărăște să o ia pe alt drum.

 

Ce motive ar avea să vă înșele?

 Ei bine, nu este nevoie de prea multe motive și motivații pentru care unul din partenerii de cuplu să „calce strâmb„. Bărbații înșeală din varii motive, fie din pasiunea pe care o fac pentru o femeie, fie pentru simplul fapt că soția sau partenera de cuplu nu îl mai satisface. De câte ori nu auzim întrebarea „ce are ea și nu am eu?„. Iar răspunsurile fie întârzie să apară, fie sunt invocate alt motive. Bărbații simt nevoia de tandrețe, de afecțiune, de pasiune, vor ca femeia pe care o privesc zilnic să fie cochetă, frumoasă, aranjată (chiar și numai pentru ei). De cele mai multe ori doamnele neglijează complet aceste lucruri, așadar, după o perioadă de relație, nu se mai epilează așa des ca înainte, nu se mai machiază așa des, nu mai vizitează coaforul sau saloanele de înfrumusețare... Mai mult decât atât, după apariția copiilor, bărbații (unii) se simt foarte neglijați, cer atenție și de cele mai multe ori nu o primesc. Sexul este foarte important pentru un bărbat. Atât calitativ, cât și, de ce nu, cantitativ. Nu este suficient ca o partidă de sex să fie grozavă, dacă aceasta are loc o dată pe săptămână. Din cauza neglijenței, de cele mai multe ori domnii se orientează către alte doamne sau domnișoare care le acordă atenție, care îi complimentează, cu care pot ieși în oraș să se simtă bine la un pahar, etc.

 

Semne că partenerul vă înșeală

 cum descoperim o relatie extraconjugala a iubitului 1Semnele unui adulter sunt de cele mai multe ori mai mult decât evidente, iar intuiția feminină ocupă un loc aparte în acest sens. Astfel că, unii bărbați pot fi mult mai atenți și mai grijulii la nevoile partenerei, din cauza sentimentului de vinovăție prin care trec, mai ales la începutul aventurii extraconjugale. Pe măsură ce aventura continuă, această atenție deosebită se transformă în cadouri, pentru ca mai apoi partenerul să caute ceartă. Din cele mai banale motive, se iscă certuri cum nu ați mai avut niciodată de la începutul relației, poate și din cauză că după o ceartă furtunoasă, acesta are ocazia să plece pe motiv că este foarte supărat pentru a se întâlni cu amanta sa. De asemenea, încep și reproșurile din partea partenerului de viață, mai ales în ceea ce privește fostele relații ale dumneavoastră. În plus, răceala din cuplu se simte chiar și dinafara acestuia, partenerul nu mai este afectiv, nu vă mai vorbește ca înainte, vă critică orice mișcare, orice gest, lucruri care înainte nu îl deranjau sau, mai mult, îi plăceau. De asemenea, se distanțează psihic și psihologic de dumneavoastră și de copii (dacă există) și începe să aibă secrete, să nu mai arate interes față de relația dumneavoastră, este distant, preferă să își petreacă timpul cu prietenii sau în orice alt fel decât cu dumneavoastră. Și convorbirile pe care le are la telefon pot fi un semn clar să vă înșeală, deoarece de cele mai multe ori aceste simte nevoia să se retragă în altă cameră ca să vorbească la telefon, lucru pe care până nu demult nu îl făcea, iar atunci când îl întrebați cu cine a vorbit, dă răspunsuri evazive, și invocă de cele mai multe ori faptul că a vorbit cu un coleg de serviciu sau chiar cu șeful. Unii bărbați își pun parolă la telefon sau își schimbă parolele de pe site-urile de socializare și nu numai, pentru ca partenera să nu mai aibă acces la ele. În plus, semnele cele mai clare sunt faptul că întârzie de foarte multe ori de la serviciu, aproape că devine o obișnuință, apoi sexul se întâmplă din ce în ce mai rar între voi și atunci aproape că nu are chef, sau, dimpotrivă, vine cu idei noi în pat, care nu sunt tocmai pe placul oricui.

 

Vă înșeală online?

 Chiar dacă partenerul nu prezintă niciunul din semnele enumerate de noi mai sus, însă ceva suspect v-a trezit interesul, este posibil să vă înșele on-line. Da, ați auzit bine. Tehnologia avansată permite și sexul virtual, și relațiile la distanță. Amorul on-line sau relațiile ce se desfășoară on-line nu sunt tocmai de neglijat. Partenerul își poate crea o lume proprie doar a sa, atunci când se află în fața calculatorului și discută cu o domniță pe un site de socializare sau pe un site de matrimoniale. De aceea, este bine să fiți foarte prudente atunci când vine vorba de partenerul dvs. și de calculatorul său. Dacă observați că petrece foarte mult timp la calculator, că și-a schimbat parolele pe diverse site-uri pentru ca dvs. să nu mai aveți acces la ele, că folosește calculatorul numai la ore târzii în noapte, că închide calculatorul atunci când intră cineva în cameră sau că șterge istoricul site-urilor pe care a umblat de fiecare dată după ce folosește calculatorul, este foarte posibil să aibă o relație on-line. Aceste relații nu sunt deloc de neglijat deoarece oricând se pot transforma în relații serioase, în care ambii parteneri implicați să hotărască să se vadă și față în față, iar lucrurile pot lua de multe ori o turnură neașteptată. Mai mult decât atât, partenerul poate deveni obsedat de chat-ul pe internet, iar dumneavoastră nu îi mai stârniți interesul. Dacă veți acorda o atenție deosebită acestor semne, și dacă vă veți asculta instinctul de femeie, cu siguranță că veți afla atunci când partenerul vă înșeală, dacă este cazul. Chiar și un simplu chat sau un banal telefon se poate transforma într-o relație mult mai serioasă.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Mai poți citi Despre cuplu si dragoste

Cadouri de Crăciun idea…

Cadouri de Crăciun ideale pentru femei  Mai este foarte puțin până la Crăciun iar domnii sunt cu si...

4 tipuri de personalită…

  Cum ne alegem partenerul de viață ?  Ar trebui să ne alegem partenerul de viață în funcție de ...

Iubirea neconditionata …

  Pentru a avea o relaţie de iubire minunată este important să iubim necondiţionat  Oamenii au r...

De ce te-ar parasi pers…

  Descoperă motivele pentru care persoana iubită te-ar putea părăsi  Orice relaţie de iubire are...

Cum sa treci peste desp…

  Despărţirea poate să fie dezastruoasă, află cum să treci peste despărţirea de persoana iubită ...

Responsabilitatea intr…

  Cum vă împărţiţi responsabilitățile în cuplu?  Fiecare cuplu are anumite responsabilități și î...

Remediaza scaderea de d…

  Cum să remediați o scădere de dorință în cuplu Cu siguranță că fiecare dintre voi îşi dorește...

Arta persuasiunii eroti…

  Cum să faci pe cineva să îşi dorească să facă dragoste sau arta persuasiunii erotice  Dorința ...

Creste pasiunea relație…

  Adaugă un strop de pasiune relației sexuale în trei pași Cum putem da un strop de pasiune rela...

Călătoriile vă ajută sa…

    Cuplurile care călătoresc fac amor mai intens Studiile recente ne arată că persoanele care ...

Păstreză dorința vie în…

  Cum să păstrezi dorința vie în relație? La un moment dat, orice relație are nevoie de un oarec...

Sforăitul

  Sforăitul nu e sexy! Vă iubiți sincer partenerul sau partenera de viață, dar uneori, noaptea, ...

Mariajul fără sex

  Mariajul fără sex Multe mariaje trec prin perioade foarte dificile. Dar unele perioade durează l...

Incompatibilitatea, mo…

  Incompatibilitatea ar trebui să fie principalul motiv de divorț? Din ce în ce mai multe cuplur...

De ce nu mai facem sex…

  De ce nu mai facem sex? De cele mai multe ori ne trezim că relația sexuală nu mai merge și că ...

Compromisurile in cuplu

  Compromisurile în relațiile de cuplu Nu există cuplu în care să nu se fi făcut măcar un compro...

Chat online

  Chat-ul online poate fi considerat înșelat? Mulți dintre noi suntem acaparați de-a dreptul în ...

Masturbarea

  Când surprindem o persoană apropiată masturbându-se Masturbarea este un lucru cât se poate de ...

De ce este infidel part…

  Arme secrete împotriva infidelității partenerului De cele mai multe ori ne creem stereotipuri...

Numărul de parteneri se…

  Numărul de parteneri sexuali – contează?   Atunci când vine vorba de relații sexuale premaritale...

Poligamia

  Poligamia   Poligamia este un subiect tare fierbinte în situația contemporană deoarece este priv...

Prieteni cu beneficii

  Prieteni cu beneficii – sex buddy    Oare există în țara noastră, în societatea contemporană și ...

Viciile și relația de c…

  Viciile „de societate„ și sexul  Viața sexuală a unui cuplu depinde foarte mult de o mulțime de ...

Cum descoperim o relați…

  Cum descoperim o relație extraconjugală a partenerului de cuplu?    Într-un cuplu nu poate fi o...

Cum descoperim o relați…

  Cum descoperim o relație extraconjugală a partenerei de cuplu?  Deși vi se pare că par...

Agresiunea sexuală

  Agresiunea sexuală în cuplu și căsnicie  Cuplurile și căsniciile trebuie în primul rând să se ba...

Probleme de natură sexu…

  Probleme de natură sexuală ce pot apărea în cuplu  Relațiile de cuplu încep să sufere și să se d...

8 dusmani ai cuplului

  8 dușmani de temut ai unui cuplu armonios  Relațiile de cuplu trebuie să fie cât se poate de arm...

Divorțul

              Divorțul  Multe cupluri se confruntă în ziua de azi cu o problemă foarte apăsătoare...

Stresul și viața sexual…

  Stresul și viața sexuală Stresul este unul din factorii cei mai importanți care ne afectează î...

Problemele relaţionale …

  Problemele relaţionale în relaţiile de iubire   Fie că suntem la începutul unei relaţii de iubir...

Luna nouă te ajută sa r…

  Luna nouă: moment al începutului Luna nouă este, din punct de vedere astronomic şi astrologic...

Șantajul emoțional in c…

       Șantajul emoțional în relația de cuplu  Șantajul emoțional este una din cele mai distructiv...

Secrete ale cuplurilor …

  Câteva mici secrete ale cuplurilor fericite în pat  Care sunt secretele cuplurilor de îndrăgosti...

Elimina rutina din cupl…

  Cum să scapi de rutina din viața sexuală?    Te simți sufocată de rutină și începi să te întreb...

Locuri inedite pentru a…

  Locurile insolite şi inedite pentru a face dragoste Viaţa ta sexuală se adânceşte în rutină? Pen...

Iubirea perfectă există

  Fiecare ființă umană își dorește să trăiască iubirea perfectă Cu toții avem nevoie să iubim și s...

5 Sfaturi pentru a vă r…

  Reîmprospătarea relației de iubire Este timpul să-ți reîmprospătezi relația sexuală! Așa cum pr...

8 idei pentru a inlatur…

  Gesturile mici au efecte mari şi plăcut surprinzătoare!  Dacă vă găsiţi într-un impas în cuplu, ...

Relatia de iubire perfe…

                        Relația de iubire perfectă     Ești în căutarea iubirii perfecte...îți dor...

Intimitatea sexuala

  Îmbrățișarea și intimitatea sexuală este un firesc al vieții   Nevoia de a împărtăși cu ființa i...

Cele 5 limbaje ale iubi…

  Cunoaștem cu adevărat cum să ne exprimăm iubirea?   Mulți oameni consideră că fuziunea dintre un...

Surprizele

  Un gest valorează mai mult decât 1000 de cuvinte!   Femeii îi place cel mai mult să fie plăcut s...