Cum descoperim o relație extraconjugală a iubitei?

Scris de Midoris

 

Cum descoperim o relație extraconjugală a partenerei de cuplu?

 cum descoperim o relatie extraconjugala a iubiteiDeși vi se pare că partenera actuală este femeia visurilor dumneavoastră și că nimeni și nimic nu mai poate sta în calea fericirii dumneavoastră ca și cuplu, de cele mai multe ori intervin mici discuții, certuri, neînțelegeri în cuplu, ajungându-se chiar la adulter. Femeia care înșeală încearcă de foarte multe ori să manifeste o prudență deosebită și un comportament cât se poate de „normal„ pentru a nu da de bănuit nimic partenerului de cuplu. Însă, așa cum instinctul feminin funcționează de minune în asemenea situații, și bărbații sunt destul de sensibili și de receptivi la anumite semne și semnale pe care partenera le transmite.

 

Relație extraconjugală sau aventură de o noapte?

 De cele mai multe ori, femeile nu merg pe varianta aventurii de o noapte, decât în cazuri rare și în care există probleme în cuplu adânc rădăcinate, de cele mai multe ori chiar de natură sexuală. Dar, sunt și doamne și domnișoare care preferă aventurile de-o noapte în pofida relațiilor extraconjugale. Relațiile extraconjugale, însă sunt devastatoare pentru relația de cuplu, nu numai pentru că acestea implică și sentimente, și trăiri deosebite, întâlniri pătimașe, ci și din cauză că se intră într-o rutină asemănătoare relației de cuplu, iar partenera devine confuză în privința bărbatului pe care îl iubește mai mult. Intimitatea și încrederea sunt lucrurile care au cel mai mult de suferit într-o relație, iar de cele mai multe ori înșelatul nu este o greșeală de moment, mai ales în cazul doamnelor ce au relații stabile. Relațiile extraconjugale necesită răbdare și timp pentru a se forma, iar unei femei îi ia mult timp până se refugiază în patul unui alt bărbat.

Desigur, în acest caz partenerul este mult rănit în orgoliu și nu își poate explica cum s-a ajuns într-o asemenea situație, începând să își enumere singur calitățile deosebite pe care le are și care ar trebui să își satisfacă soția suficient. Haideți să vedem care sunt cele mai comune motive pentru care doamnele și domnișoarele înșeală.

 

Ce motive ar avea să vă înșele?

 Așa cum menționam mai sus, momentul descoperirii adevărului, a faptului că iubita îl trădează, este crunt pentru orice bărbat. Desigur, nimănui nu îi place să audă acest lucru, indiferent de sex, dar parcă în cazul bărbaților lucrurile stau altfel. Un bărbat nu înțelege de ce soția l-ar înșela. Din punctul de vedere al multor bărbați (evident, sunt și multe excepții) femeile nu au nevoie de alt bărbat atâta timp cât partenerul actual de cuplu aduce pâinea pe masă, bani în casă, o satisface sexual (atunci când are el chef), o scoate în oraș (în unele cazuri fericite). De asemenea, bărbatul nu își analizează defectele până în momentul aflării adevărului. Așadar, el se consideră a fi cel mai haios, inteligent, îngrijit, puternic, sexy, potent, (etc) bărbat pe care partenera l-a avut vreodată. De cele mai multe ori, realitatea stă altfel. O femeie nu are nevoie mereu de lucruri materiale, ci are nevoie să se simtă apreciată, iubită, ar vrea să audă cum partenerul îi apreciază noua coafură, faptul că a slăbit trei kilograme, faptul că și-a cumpărat o bluză nouă... De asemenea, simte nevoia să se plimbe cu partenerul, dar nu pur și simplu la un restaurant unde mănâncă și pleacă, ci să facă plimbări lungi, să discute despre cuplul lor, despre planurile lor de viitor, apoi să se întoarcă acasă unde să fie dezmierdată în dormitor, să facă amor pasional, etc. Mai mult decât atât, poate că în viziunea doamnei, mai există bărbați ce sunt mai îngrijiți, mai inteligenți, mai haoiși, mai sexy, mai potenți decât partenerul, și aceasta încearcă să îi descopere. Faptul că partenerul acordă o importanță deosebită jobului sau unui anumit hobby de asemenea este un motiv bine întemeiat pe baza căruia doamnele înșeală. Dacă partenera vă este infidelă, o mare parte din vină vă aparține chiar dumneavoastră.

 

Semne că partenera vă înșeală

cum descoperim o relatie extraconjugala a iubitei 1 Există o sumedenie de semne prin care partenera dumneavoastră se „dă de gol„ că are o relație extraconjugală. Atunci când partenera menționează foarte des un alt bărbat, fie el șef, coleg de serviciu sau de facultate, înseamnă că acel bărbat i-a captat foarte tare interesul. De asemenea, atunci când partenera vă dă o libertate mare, poate prea mare, există posibilitatea să se întâmple ceva. Femeile, în general, au reputația de a fi niște „cotropitoare„ ale timpului și atenției bărbatului, acestea fiind foarte posesive. Însă ce se întâmplă când partenera vă dă timp liber foarte mult pentru a ieși, spre exemplu, la o bere cu băieții, în timp ce iese și ea în oraș cu o bună prietenă, iar acest lucru se repetă destul de des? Sau ce se întâmplă atunci când partenera caută din orice lucru mărunt ceartă? De asemenea, telefonul îi sună din ce în ce mai des, fuge în altă cameră să răspundă, și vine înapoi foarte satisfăcută, zâmbind, invocând că a fost un telefon de serviciu. Sau, în miez de noapte, o puteți surprinde dând mesaje de pe telefonul mobil sau stând pe calculator și discutând în secret. În plus, din senin, parolele de pe site-urile de socializare și nu numai au fost schimbate, telefonul are o altă parolă, iar dumneavoastră nu mai aveți acces nici măcar în geanta ei. Acestea sunt doar câteva din semnele că partenera vă înșeală. Ați mai putea lua în considerare și faptul că se aranjează mult mai mult, acordă o importanță deosebită hainelor, parfumului, coafurii, a început să meargă la sală pentru a scăpa de câteva kilograme în exces, și-a cumpărat un parfum nou, un ruj mai strident, și evită cu orice ocazie întâlnirile intime cu dumneavoastră. Partenera nu vă mai dezmiardă ca până acum sau nu vrea pur și simplu să mai faceți sex, invocând diverse motive? Lipsa activității sexuale este un indiciu foarte important pentru a descoperi că iubita este infidelă, sau, dimpotrivă, aceasta poate va dori să încerce lucruri noi, care nu o caracterizează, va dori acte sexuale mai fierbinți, poziții la care nu v-ați fi gândit în atâția ani de relație...

 

Cum reacționați în asemenea situații?

 Dacă descoperiți că iubita vă înșeală, sau bănuiți acest lucru, cel mai bine este să aveți o discuție cât se poate de calmă și de serioasă între patru ochi pentru a descoperi și cauza care a dus la această ruptură în relație. De asemenea, încercați să nu manifestați gelozie excesivă (majoritatea bărbaților au tendința de a întreba lucruri indiscrete din relația extraconjugală a iubitei punând-o într-o situație mai mult decât penibilă), ci găsiți o soluție împreună – fie puneți punct relației definitiv, fie treceți peste acest lucru cât mai demn și mai repede cu putință.

Mai poți citi Despre cuplu si dragoste

Cadouri de Crăciun ide…

Cadouri de Crăciun ideale pentru femei  Mai este foarte puțin până la Crăciun iar domnii sunt...

4 tipuri de personalit…

  Cum ne alegem partenerul de viață ?  Ar trebui să ne alegem partenerul de viață în fun...

Iubirea neconditionata …

  Pentru a avea o relaţie de iubire minunată este important să iubim necondiţionat  Oameni...

De ce te-ar parasi pers…

  Descoperă motivele pentru care persoana iubită te-ar putea părăsi  Orice relaţie de iub...

Cum sa treci peste desp…

  Despărţirea poate să fie dezastruoasă, află cum să treci peste despărţirea de persoana i...

Responsabilitatea intr…

  Cum vă împărţiţi responsabilitățile în cuplu?  Fiecare cuplu are anumite responsabil...

Remediaza scaderea de d…

  Cum să remediați o scădere de dorință în cuplu Cu siguranță că fiecare dintre voi ...

Arta persuasiunii eroti…

  Cum să faci pe cineva să îşi dorească să facă dragoste sau arta persuasiunii erotice ...

Creste pasiunea relați…

  Adaugă un strop de pasiune relației sexuale în trei pași Cum putem da un strop de pasiune...

Călătoriile vă ajut…

    Cuplurile care călătoresc fac amor mai intens Studiile recente ne arată că persoanele...

Păstreză dorința vie…

  Cum să păstrezi dorința vie în relație? La un moment dat, orice relație are nevoie de u...

Sforăitul

  Sforăitul nu e sexy! Vă iubiți sincer partenerul sau partenera de viață, dar uneori, noa...

Mariajul fără sex

  Mariajul fără sex Multe mariaje trec prin perioade foarte dificile. Dar unele perioade dureaz...

Incompatibilitatea, mo…

  Incompatibilitatea ar trebui să fie principalul motiv de divorț? Din ce în ce mai multe cu...

De ce nu mai facem sex…

  De ce nu mai facem sex? De cele mai multe ori ne trezim că relația sexuală nu mai merge ș...

Compromisurile in cuplu

  Compromisurile în relațiile de cuplu Nu există cuplu în care să nu se fi făcut măcar u...

Chat online

  Chat-ul online poate fi considerat înșelat? Mulți dintre noi suntem acaparați de-a dreptu...

Masturbarea

  Când surprindem o persoană apropiată masturbându-se Masturbarea este un lucru cât se poa...

De ce este infidel part…

  Arme secrete împotriva infidelității partenerului De cele mai multe ori ne creem stereotip...

Numărul de parteneri s…

  Numărul de parteneri sexuali – contează?   Atunci când vine vorba de relații sexuale pr...

Poligamia

  Poligamia   Poligamia este un subiect tare fierbinte în situația contemporană deoarece est...

Prieteni cu beneficii

  Prieteni cu beneficii – sex buddy    Oare există în țara noastră, în societatea contem...

Viciile și relația de…

  Viciile „de societate„ și sexul  Viața sexuală a unui cuplu depinde foarte mult de o mu...

Cum descoperim o relaț…

  Cum descoperim o relație extraconjugală a partenerului de cuplu?    Într-un cuplu nu poat...

Cum descoperim o relaț…

  Cum descoperim o relație extraconjugală a partenerei de cuplu?  Deși vi se pare că...

Agresiunea sexuală

  Agresiunea sexuală în cuplu și căsnicie  Cuplurile și căsniciile trebuie în primul rân...

Probleme de natură sex…

  Probleme de natură sexuală ce pot apărea în cuplu  Relațiile de cuplu încep să sufere ...

8 dusmani ai cuplului

  8 dușmani de temut ai unui cuplu armonios  Relațiile de cuplu trebuie să fie cât se poate ...

Divorțul

              Divorțul  Multe cupluri se confruntă în ziua de azi cu o problemă ...

Stresul și viața sexu…

  Stresul și viața sexuală Stresul este unul din factorii cei mai importanți care ne afecte...

Problemele relaţionale…

  Problemele relaţionale în relaţiile de iubire   Fie că suntem la începutul unei relaţii...

Luna nouă te ajută sa…

  Luna nouă: moment al începutului Luna nouă este, din punct de vedere astronomic şi astrol...

Șantajul emoțional in…

       Șantajul emoțional în relația de cuplu  Șantajul emoțional este una din cele m...

Secrete ale cuplurilor …

  Câteva mici secrete ale cuplurilor fericite în pat  Care sunt secretele cuplurilor de îndr...

Elimina rutina din cupl…

  Cum să scapi de rutina din viața sexuală?    Te simți sufocată de rutină și începi s...

Locuri inedite pentru a…

  Locurile insolite şi inedite pentru a face dragoste Viaţa ta sexuală se adânceşte în ruti...

Iubirea perfectă exist…

  Fiecare ființă umană își dorește să trăiască iubirea perfectă Cu toții avem nevoie s...

5 Sfaturi pentru a vă …

  Reîmprospătarea relației de iubire Este timpul să-ți reîmprospătezi relația sexuală! ...

8 idei pentru a inlatur…

  Gesturile mici au efecte mari şi plăcut surprinzătoare!  Dacă vă găsiţi într-un impas ...

Relatia de iubire perfe…

                        Relația de iubire perfectă     Ești în căutarea ...

Intimitatea sexuala

  Îmbrățișarea și intimitatea sexuală este un firesc al vieții   Nevoia de a împărtăș...

Cele 5 limbaje ale iubi…

  Cunoaștem cu adevărat cum să ne exprimăm iubirea?   Mulți oameni consideră că fuziunea ...

Surprizele

  Un gest valorează mai mult decât 1000 de cuvinte!   Femeii îi place cel mai mult să fie pl...