Salată de sfeclă roșie
Sfecla roșie se numără printre alimentele minune ce pot fi consumate zilnic și care aduc numeroase beneficii organismului nostru. Sfecla roșie conține tot complexul de vitamina B, potasiu, mangan, vitamina C, vitamina A, magneziu, fosfor, iod, calciu, sulf, antioxidanți și fier, cu alte cuvinte tot ceea ce organismul are nevoie. Și este extrem de delicioasă. Sunt o mulțime de modalități în care se poate prepara sfecla roșie. Se poate coace, se poate servi în diverse feluri de mâncare, în supe și ciorbe, dar poate cel mai des întâlnit preparat este salata de sfeclă roșie, ușor de preparat, extrem de delicioasă și sănătoasă. Pentru a ne pune sângele în mișcare și pentru a mai elimina din kilogramele în exces, precum și pentru a ne fortifia sistemul imunitar, să consumăm sfeclă roșie!
Ingrediente necesare pentru a prepara salată de sfeclă roșie
Salata de sfeclă roșie necesită ingrediente puține dar extrem de hrănitoare și sănătoase. Aveți nevoie de jumătate de kilogram de sfeclă roșie, de o rădăcină de hrean, sare, piper, ulei de măsline și oțet de mere sau zeamă de lămâie.