Stufat de inimi și pipote de pui
De multe ori ne întrebăm „ce mai gătesc azi?„ Avem o mulțime de variante, însă nu știm pe care să o alegem. Și parcă ne-am săturat de banalele rețete pe care le facem de o veșnicie. Parcă am vrea ceva mai deosebit, un gust nou. Dacă aveți la îndemână o punguliță de inimioare și pipoțele de pui și nu știți cum să le mai pregătiți, altfel decât prăjite sau în supă, ei bine, puteți prepara un stufat de zile mari.
Ingrediente necesare pentru pregatirea stufatului de inimi și pipote
Pentru a prepara deliciosul stufat, aveți nevoie de o punguliță de inimi și pipote congelate, sau, de ce nu, de jumătate de kilogram de inimi și pipote proaspete, de doi căței de usturoi, trei fire de ceapă verde, sau chiar o legătură de ceapă verde mai mică, morcov, ardei gras verde sau roșu, sau le puteți combina pe amândouă, roșii sau roșii în bulion, dovlecel, sare, piper, și mult mărar.