Un Revelion plin de delicii și pentru vegetarieni
Chiar dacă preparatele pe bază de carne de porc, de foie gras sau curcan par să fie cele mai celebre în această perioadă, de Revelion există o mulțime de alternative delicioase pentru cei care sunt vegetarieni.
Trufe, sparanghel sau ciocolată… numeroase produse sunt ideale pentru o gastronomie festivă și luxoasă. În plus, uneori este de ajuns să folosești produsele potrivite, dar și sosurile cele mai originale pentru a înveseli orice tip de preparat
Ciuperci porcini, trufe, nuci sau tot felul de brânzeturi…
În funcție de gusturi poți prepara un meniu delicios pentru cei care nu consumă deloc carne. Te poți folosi și de tofu sau de seitan, carnea vegetariană, pentru a prepara un pave de casă sau ceva la cuptor. Seitanul se poate prepara și în crustă sau cu un sos de șampanie. Și folosirea unor mirodenii mai prestigioase precum cardamomul sau șofranul, vor veni și ele cu un aer festiv pentru preparatele tale.