Importanța enzimelor pentru sănătate
Odată cu vârsta corpul nostru produce din ce în ce mai puține enzime și tocmai de aceea trebuie să le obținem prin alimentație. Există anumite alimente care furnizează enzime digestive care ne ajută la digestie și promovează asimilarea nutrienților. În acest articol veți găsi, de asemenea și două rețete bogate în enzime, cu preparate care ajută la conservarea lor și promovează asimilarea lor de către organism.
Este un mit comun că nectarinele sunt un fel de încrucișare între o prună și o piersică. Deși este ușor de văzut cum s-ar putea crede acest lucru având în vedere asemănările dintre piersică și nectarină versus prună, acest lucru nu este adevărat. Se crede că nectarinele, ca și piersicile, provin din China antică, unde au fost cultivate de mii de ani. Nectarinele au fost cultivate de-a lungul istoriei și au fost chiar savurate în Persia antică, Grecia și Roma.
Pentru a depăși starea constantă de oboseală și pentru a ne adapta schimbărilor de sezon, se recomandă consumul unor plante adaptogene, cum ar fi Ginsengul siberian sau Gingko biloba.
Primăvara mobilizează ceea ce stagnează în organism și poate genera diverse probleme de sănătate, cum ar fi astenia de primăvară. Medicina naturistă ne oferă suficiente resurse pentru a eficientiza acest proces și pentru a ne recupera energia pierdută în timpul iernii.
Un ou mediu de găină are 60 de calorii și conține 6 grame de proteine, 4 grame de grăsimi totale și 165 miligrame de colesterol, pe lângă multe vitamine și minerale, conform USDA. În general, o persoană sănătoasă medie poate mânca ouă cu moderație ca parte a unei alimentații echilibrate sănătoase.