Mănâncă mai puțină carne cu ajutorul baconului

 

Consuma bacon în loc de carne

mananca mai putina carne cu ajutorul baconului

 Dacă vrei să mănânci mai puțină carne, nu trebuie neapărat să renunți și să devii vegetarian. Ţi se pare ciudat? Poți consuma bacon în loc de carne. Nu știai? Nu ți se pare că merg bine împreună? Lasă-ne să îţi explicăm.

 

Suntem cu toții făcuți să devenim vegetarieni?

 Cu siguranță că nu. Şi asta este cu siguranță o alegere mai mult decât personală. Dar un lucru e sigur. Nu trebuie să mănânci carne la fiecare masă şi nici în fiecare zi. Poţi face deci eforturi să mănânci mai puţină carne, dar o carne mai de calitate.

 Şi cu siguranță ai observat şi tu că felurile de mâncare cu bacon sunt în general iubite de toată lumea. Şi aşa carnea nu mai este în centrul felurilor de mâncare. Este un fel de compromis. Cei din familie pot accepta să consume un fel de mâncare aproape vegetarian mai ales dacă se pot bucura şi de savoarea baconului.

Citește mai mult:Mănâncă mai puțină carne cu ajutorul baconului

Alimente care iti trezesc apetitul

 

3 alimente care îţi deschid apetitul

alimente care iti trezesc apetitul

 Avem aşa mare grijă de silueta sau de forma noastră, de alimentele pe care trebuie să le consumăm şi care nu, încât ajungem să uităm de cele care încearcă să ne stimuleze apetitul. Şi dacă multe persoane fac apel la efectele benefice ale alimentelor care ne ajută să scăpăm de senzația de foame, există însă unele persoane care vor să repereze care sunt alimentele care să îi inițieze în plăcerile gurmande.

 Şi dacă nu vrei să slăbești, ba din contră, vrei să te îngrași puțin iată care sunt cele 3 alimente care îţi vor da poftă să profiți de următoarea masă.

 

Alimentele bogate.

 Pentru a-ţi deschide apetitul, este necesar să te îndrepți înspre alimentele care nu numai că te vor ajuta să îţi atingi obiectivul, dar o vei face şi cât mai sănătos cu putință. Cu siguranță că nu îţi dorești să iei în greutate în detrimentul sănătății tale. Din aceste motive trebuie să alegi unele alimente bogate în zahăr şi grăsimi care sunt benefice pentru organism. Deci nu ezita şi alege unele alimente precum avocado, banane, nuci de-a lungul întregii zile pentru a–ţi stimula apetitul.

Citește mai mult:Alimente care iti trezesc apetitul

De ce să folosești laptele de cocos

 

De ce să folosești laptele de cocos în rețetele tale? Trei motive

de ce sa folosesti laptele de cocos

 Bogat şi onctuos, laptele de cocos este un ingredient delicios al bucătăriei exotice care începe să îşi facă loc şi la noi în bucătărie. Şi nu este de mirare. Se poate folosi într-o mulțime de feluri în reţetele sărate sau în cele dulci, vine cu mai multă energie dar şi cu o mulțime de beneficii pentru sănătate. Iată trei motive pentru care ar trebui să începi să îl folosești şi tu.

 

Laptele de cocos este bogat în minerale.

 Laptele de cocos este bogat în fier, potasiu şi fosfor. Conține și magneziu, seleniu şi zinc. O adevărată mină de beneficii cu alte cuvinte.

 

Laptele de cocos vine cu mai multă energie.

 Datorită bogăției sale de minerale, laptele de cocos vine cu energia de care are corpul nevoie. Chiar dacă este compus din acizi grași, acidul lauric pe care îl conține are un efect neutru asupra colesterolului. Aceste grăsimi nu sunt stocate într-un număr mare în organism şi deci nu te fac să te îngrași, față de smântâna proaspătă de exemplu.

Citește mai mult:De ce să folosești laptele de cocos

Surse de proteine pentru vegetarieni

 

Cele mai bune nouă surse de proteine pentru vegetarieni

surse de proteine pentru vegetarieni

 Vegetarianismul este un regim de viață care exclude carnea de animale. Pentru a evita însă orice tip de carență alimentară cel mai bine ar fi să apelezi la cele mai bune surse de proteine. Iată nouă dintre ele.

Quinoa

 Înlocuiește orezul cu această cereală integrală bogată în proteine, iar ca vegetarian te vei putea bucura de un substitut savuros care face să dureze senzația de sațietate mult mai mult timp. O ceașcă de quinoa furnizează aproximativ 4 mg de fier, mai mult decât orice alte cereale îmbogățite. Quinoa mai conține şi lisină un aminoacid care nu se regăsește în porumb, grâu sau alte cereale. Și alături de cireșe și de nuci este cea mai delicioasă.

Citește mai mult:Surse de proteine pentru vegetarieni

10 modalități de a folosi oul în viața de zi cu zi

 

Oul în viața de zi cu zi

10 modalitati de a folosi oul in viata de zi cu zi

 Oul are mai mult decât un atu în coaja sa. Este delicios fiert sau prăjit, dar este și o soluție miraculoasă pentru a înlocui atât niște produse de înfrumusețare cât și unele de curățenie. Poți educa și picile cu el. Descoperă cum poți folosi oul în viața de zi cu zi.

 

Pentru a lustrui pantofii.

 Oul este excelent pentru piele. Mai precis albușul său. Este deci un produs ideal pentru a îngriji pantofii, gențile sau tot felul de alte accesorii de marochinărie în general. Pune albușul pe o cârpă umedă și lustruiește apoi cu grijă pantofii. Pielea va străluci într-o secundă.

Citește mai mult:10 modalități de a folosi oul în viața de zi cu zi