Recomandările unei femei, de profesie medic, care a învins cancerul
În prezent există multiple dovezi științifice care demonstrează influența alimentației asupra apariției și prevenirii anumitor tipuri de cancer. Odile Fernández, medic de familie și mamă a doi copii, a învins în anul 2010 un cancer de ovare în stadiul IV. Aflând teribilul diagnostic, dar nedorind să se lase învinsă de acesta, Odile Fernández a început să studieze intens tot ce ținea de alimentație și nutriție anticancer. Așa s-a născut prima ei carte: 'Mis recetas anticáncer' (Rețetele mele anticancer, editura Urano), iar apoi a apărut cartea 'Mis recetas de cocina anticáncer', (Rețetele mele de gătit anticancer) care propune meniuri sănătoase, care pot ajuta la prevenirea sau chiar vindecarea anumitor tipuri de cancer.
Bazată pe numeroase studii științifice și pe propria sa experiență, pe care o împărtășește, pe lângă cărțile sale și de asemenea, prin intermediul conferințelor pe care le susține, Odile Fernández ne îndrumă ce și cum să mâncăm pentru a combate cancerul: