Agar-agar, dușmanul kilogramelor în plus
Toată lumea vorbește despre această algă miraculoasă despre care se spune că ar face minuni împotriva kilogramelor în plus. Cum ne ajută agar-agarul să slăbim? Cum se gătește? Unde se poate găsi? Răspunsul la toate aceste întrebări ți-l oferim noi!
Un kilogram pe săptămână
Pierderea în greutate cu ajutorul agar-agarului depinde de mai mulți factori: de metabolismul fiecăruia în parte și de alimentele consumate. Dacă o persoană mănâncă sănătos, va reuși să piardă în jur de un kilogram pe săptămână.
Agar-agar este ușor de folosit
Agar-agar se poate achiziționa din magazinele bio sau naturiste sub formă de fulgi, pudră sau bare (gelifiant). Cel mai ușor de folosit este sub formă de pudră. Se poate consuma amestecat cu orice băutură caldă: ceai, infuzii, cafea sau supe. Se va folosi un gram de agar-agar pe ceașcă. Este de ajuns să verși pudra în lichidul cald, să lași să fiarbă timp de două minute, să amesteci și să bei.
Agar-agar este incolor și inodor. O ceașcă consumată cu 10-20 de minute înainte de masă va accelera senzația de sațietate.
Agar-agar accelerează pierderea în greutate
Agar-agar ajută persoanele care își doresc să slăbească. În acest sens, posedă două atuuri deloc de neglijat: diminuează absorbția de zaharuri rapide și conferă rapid senzația de sațietate. Agar-agar absoarbe lichidele și se umflă în stomac. Rezultatul: mâncăm mai puțin.