Atrage abundența prin ajutor angelic

 

10 sfaturi pentru atragerea abundenței prin ajutor angelic

atrage abundenta prin ajutor angelic

 Dacă conÈ™tientizezi că ai o atitudine negativă față de bani, bogăție sau abundență, aminteÈ™te-È›i că banii sunt doar un obiect care prin el însuÈ™i nu este nici bun È™i nici rău. Dacă permiÈ›i ca banii să devină unicul tău obiectiv, aceÈ™tia pot deveni o motivaÈ›ie negativă, însă dacă te concentrezi asupra bunăstării pe care doreÈ™ti să o atragi pentru tine È™i pentru fiinÈ›ele iubite, atunci banii sunt reprezentarea abundenÈ›ei È™i a plenitudinii în viaÈ›a ta. Nu te concentra asupra banilor, ci concentrează-te asupra a ceea ce îÈ›i doreÈ™ti pentru binele tău È™i al fiinÈ›elor iubite.

 Îngerii abundenÈ›ei te ajută să reuÈ™eÈ™ti să atragi această stare de bunăstare permanentă pentru a o împărtăși cu toÈ›i cei care te înconjoară. Pentru a le cere ajutorul, tu eÈ™ti cel care trebuie să faci primul pas.

 

Cum sa atragem abundenÈ›a cu ajutorul îngerilor

 Următoarele sfaturi pentru a atrage abundenÈ›a cu ajutorul îngerilor sunt inspirate de cartea Angels of Abundance (Îngerii abundenÈ›ei) scrisă de Doreen Virtue È™i fiul său Grant Virtue. Aceste sfaturi te vor ajuta să-È›i revizuieÈ™ti atitudinea față de bani È™i de prosperitate prin intermediul conceptului de abundență infinită, care semnifică abundenÈ›a deplină pentru toate fiinÈ›ele de pe această planetă. 

 - A dărui È™i a primi sunt două acÈ›iuni sacre. AbundenÈ›a este o stare care curge în mod natural de la o ființă la alta. Trebuie să fi dispus atât să dăruieÈ™ti cât È™i să primeÈ™ti.

 - Nu-i învinovăți niciodată pe alÈ›ii pentru situaÈ›ia ta. Dacă încă nu experimentezi abundenÈ›a È™i prosperitatea, alege noi atitudini față de bani È™i față de bunăstarea materială. Nu învinovăți pe nimeni de ceea ce experimentezi în viaÈ›a ta pentru că astfel vei atrage doar negativitate È™i amărăciune.

 - Analizează-È›i atitudinea față de bani È™i încearcă să descoperi dacă familia sau prietenii tăi te-au învățat să-i priveÈ™ti în mod negativ. Alege noi modele de urmat, fii pozitiv, deschide-È›i mintea È™i inima față de situaÈ›ia ca abundenÈ›a este starea naturală a fiinÈ›ei umane. 

 - Respectă banii. Consideră banii ca fiind reprezentarea materială a muncii tale. Nu-i irosi, dăruieÈ™te-i atunci când simÈ›i aceasta È™i când prin acest gest poÈ›i să faci un bine È™i menÈ›ine-i ordonaÈ›i în portmoneu.

 - Alege emoÈ›iile pozitive. Alege un moment al zilei pentru a observa abundenÈ›a care se află sau se manifestă în jurul tău. RecunoaÈ™te faptul că lumea în care te afli este plină de binecuvântări È™i concentrează-te asupra lor pentru a crea sentimente puternice de recunoÈ™tință pentru tot ceea ce există bun în viaÈ›a ta.

 - Spune în gând mulÈ›umesc la fiecare plată pe care o faci. Această atitudine interioară plină de recunoÈ™tință, pe care este foarte bine să o cultivi zilnic, te va ajuta să alungi din fiinÈ›a ta sentimentele negative È™i teama că nu o să rămâi fără bani. Atunci când înlocuieÈ™ti resentimentele cu recunoÈ™tință, vei experimenta atragerea fluxului banilor în viaÈ›a ta.

 - Repetă această afirmaÈ›ie cel puÈ›in o dată pe zi: "MulÈ›umesc, pentru că am tot ceea ce mi-e necesar pentru a fi fericit."

 - RecunoaÈ™te că meriÈ›i tot binele din lume. Faptul că tu primeÈ™ti ceva bun nu înseamnă că iei din abundenÈ›a altcuiva. A recunoaÈ™te că tu ca fiinÈ›a umană, meriÈ›i binele, succesul È™i fericirea înseamnă a-l recunoaÈ™te pe Dumnezeu în fiinÈ›a ta.

 - RecunoaÈ™te că există o cantitate infinită de binecuvântări divine care se traduc prin abundență pentru toate fiinÈ›ele. Faptul că tu primeÈ™ti ceva ce îÈ›i doreÈ™ti nu îi ia nimănui dreptul de a-l primi la rândul său. Binele divin este infinit È™i este din belÈ™ug pentru toÈ›i cei care îl cer.

 - Când accepÈ›i abundenÈ›a în viaÈ›a ta, deschizi poarta abundenÈ›ei È™i pentru ceilalÈ›i. Devenind prosper vei avea de asemenea posibilitatea de a te transforma în binefăcătorul altor persoane, de a fi un exemplu pentru copiii, rudele sau fiinÈ›ele iubite apropiate de tine. Astfel, vei putea să-i înveÈ›i È™i pe alÈ›ii cum să atragă starea de abundență în viaÈ›a lor.

Categorie:

Mai poți citi din Spirite de lumină

Cum te ajută îngerul …

  Fiecare dintre noi avem un înger păzitor  Dacă te întrebi dacă ai alături un înger și ...

ÃŽngerii în diferitele…

  Istoria Îngerilor în diferitele religii ale lumii  Îngerii sunt importanți în diferitele ...

Arhanghelul Raziel

  Arhanghelul Raziel, misterul cel teribil al lui Dumnezeu  Arhanghelul Raziel, al că...

Arhanghelul Uriel

  Arhanghelul Uriel, lumina cea tainică a lui Dumnezeu  Arhanghelul Uriel este unul d...

Arhanghelul Gabriel

  Arhanghelul Gabriel, puterea lui Dumnezeu  Îngerul care apare în picturi...

Corurile angelice

  Corurile angelice  Termenul "coruri angelice" se referă în general la ierarhi...

Arhanghelul Jofiel, fru…

  Arhanghelul Jofiel, frumuseÈ›ea copleÈ™itoare a lui Dumnezeu  Arhanghelul Jofiel, al...

Cum sa lucrăm cu înge…

  Cum să te conectezi cu îngerii?  Conectarea cu îngerii face parte din c...

Ce este angelologia?

  Angelologia este studiul îngerilor.  Angelologia este ramura teologei care int...

Care sunt funcÈ›iile î…

Îngerii păzitori sunt mediatori între Dumnezeu È™i noi.  Noi suntem fiinÈ›e lim...

6 sfaturi de la îngeri…

  Cum să obÈ›ii ceea ce îÈ›i doreÈ™ti în viață  Pentru a obÈ›ine ceea c...

Atrage abundenÈ›a prin …

  10 sfaturi pentru atragerea abundenÈ›ei prin ajutor angelic  Dacă conÈ™tientizezi c...

Cum putem comunica cu Ã…

  10 sfaturi pentru a comunica cu Îngerii  DorinÈ›a de a comunica cu înger...

Atrage abundenÈ›a È™i p…

  Atrage abundenÈ›a È™i prosperitatea cu ajutorul Arhanghelilor  AbundenÈ›a este o sta...

Arhanghelul Rafael, vin…

  Arhanghelul Rafael, vindecătorul suprem al lui Dumnezeu  Arhanghelul Rafael, î...

Arhanghelul Mihail, con…

  Arhanghelul Mihail, conducătorul oÈ™tilor cereÈ™ti ale lui Dumnezeu  Arhanghelul Mi...

Despre abundență È™i …

  Ce este abundenÈ›a?   Dacă gândindu-te la abundență te gândeÈ™ti...

Cum să ne vindecăm sp…

  Ce reprezintă vindecarea spirituală?  Vindecarea spirituală înseamnă renun...

ÃŽngerii, prietenii noÈ…

  Îngerii ne învață È™i ne ghidează către ÎnÈ›elepciune  Te-ai &...