Cum să ne vindecăm spiritual cu ajutorul Îngerilor

 

Ce reprezintă vindecarea spirituală?

cum sa ne vindecam spiritual cu ajutorul ingerilor

 Vindecarea spirituală înseamnă renunÈ›area la suferinÈ›ele care înlănÈ›uie sufletul È™i-l tulbură. Vindecarea spirituală înseamnă a-l căuta pe Dumnezeu È™i a ne aminti de originea È™i de misiunea originară a fiinÈ›ei care are nevoie de această vindecare profundă.

 Scopul unei vindecări spirituale este alinierea È™i echilibrarea sufletului, a minÈ›ii, a spiritului È™i a corpului pentru ca fiinÈ›a umană să-È™i recapete armonia. Această armonie se numeÈ™te GraÈ›ie È™i este starea naturală a fiinÈ›ei umane.

 

Cum se manifestă ajutorul angelic în procesul de vindecare?

 Îngerii, fiinÈ›e de lumină care au fost descriÈ™i ca fiind gândurile lui Dumnezeu, ajută fiinÈ›a umană care cere ajutor în vederea unei vindecări spirituale. Dumnezeu îi trimite pe îngerii săi, purtători ai luminii È™i iubirii divine, să salveze sufletul din întunericul È™i ignoranță È™i de la îndepărtarea de îndeplinirea misiunii sale personale.

 Înainte de toate, vindecarea spirituală înseamnă abandonarea fiinÈ›ei în faÈ›a voinÈ›ei lui Dumnezeu, menÈ›inând ferm în suflet faptul că Dumnezeu doreÈ™te binele tuturor creaturilor sale. A cere îngerilor să ne ajute în procesul vindecării înseamnă a avea încredere în voinÈ›a divină care este sinonimul sănătății, armoniei, păcii, bucuriei.

 

Îngerii È™i iubirea divină

 Îngerii sunt fiinÈ›e pure, a căror esență este iubirea divină a lui Dumnezeu. Natura lor profundă este iubirea, iar misiunea lor este de a fii mesagerii acestei iubiri.

  PuÈ›in È™tiu însă că fiinÈ›ele umane au È™i ele în adâncul profund al sufletului o parte divină care este din aceeaÈ™i esență ca a fiinÈ›elor angelice. Lipsa iubirii în diferitele sale manifestări este rădăcina oricărei boli manifestate la nivel fizic.

 În cadrul unei vindecări spirituale, îngerii înconjură plini de iubire persoana care are nevoie de ajutorul lor pentru a o îndruma spre starea de GraÈ›ie Divină care face posibilă orice vindecare, atât la nivel fizic, cât È™i sufletesc sau mental.

 

Îngerii È™i lumina divină

 Atunci când fiinÈ›ele umane, în anumite cazuri speciale, au acces la lumile angelice È™i văd sau percep aceste fiinÈ›e de lumină, le descriu ca fiind constituite din lumină. Lumina spirituală este o manifestare evidentă a iubirii divine.

 Nu este deloc o întâmplare faptul că vechile civilizaÈ›ii precum cea egipteană, celtică È™i cea mayașă au divinizat atât de mult Soarele È™i Luna. Unele populaÈ›ii arhaice folosesc, chiar È™i astăzi, lumina soarelui împotriva maladiilor. Bolnavul este expus la soare, în aÈ™a fel încât partea dureroasă a corpului să rămână descoperită. Deoarece lumina solară are efecte de vindecare, cu această metodă s-au obÈ›inut de multe ori rezultate bune.

 Sângele uman, de exemplu este foarte asemănător clorofilei din plante È™i răspunde razelor solare. Lumina care este absorbită prin ochi îi indică creierului câtă melanină trebuie să producă pentru a se proteja de excesul de lumină È™i pentru a putea profita de beneficiile sale.

 Lumina fizică este importantă în procesul vindecării spirituale deoarece ne conectează cu puterea vindecătoare a Universului È™i a Pământului. Corpul fizic trebuie să fie armonizat cu spiritul pentru ca vindecarea spirituală să se poată produce.

 

Cum ne ajută lumina angelică?

 Lumina subtilă a îngerilor are aceleaÈ™i efecte asupra sufletului precum lumina fizică o are asupra corpului. Nu este necesar să o vedem ca să ne-o putem imagina hrănind È™i vindecând întreaga noastră ființă. Mintea umană răspunde procesului de vizualizare în acelaÈ™i mod în care simte ceva în planul concret, material. Când ne imaginăm ceva, fiinÈ›a experimentează aceasta ca È™i cum ar fi realitate. Un experiment È™tiinÈ›ific realizat cu atleÈ›i a demonstrat că muÈ™chii acestora răspundeau la stimulii mentali atunci când se vizualizau în plină cursă de atletism.

 Vizualizarea luminii de diferite culori sau a curcubeului este esenÈ›ială pentru vindecarea spirituală. Cromoterapia modernă utilizează tocmai puterea vindecătoare a culorilor.

 Culorile aurelor îngerilor È™i arhanghelilor au proprietăți vindecătoare atunci când le vizualizăm È™i medităm cu ele. Este foarte eficient de asemenea, exerciÈ›iul care poate fi realizat zilnic, de a ne simÈ›i îmbrățiÈ™aÈ›i È™i ocrotiÈ›i de aripile de lumină strălucitoare ale îngerului nostru păzitor. 

 

Sfântul Arhanghel Rafael È™i lumina vindecătoare verde

 Arhanghelul Rafael este prin excelență arhanghelul vindecării. Numele său semnifică Vindecător Divin sau Dumnezeu vindecă È™i îi poÈ›i cere ajutorul atunci când ai nevoie de vindecare atât spirituală cât È™i fizică. Rafael vindecă de asemenea tulburările, traumele È™i rănile emoÈ›ionale care provin dintr-un dezechilibru sufletesc profund al persoanei în cauză. Bolile fizice sunt expresiile È™i manifestările trăirilor sufleteÈ™ti dizarmonioase pe care fiinÈ›a umană le experimentează.

 Pentru a lucra eficient cu Arhanghelul Rafael, se pot folosi diferite metode de vindecare spirituală. Vizualizarea unei lumini verzi strălucitoare, de culoarea smaraldului, în zonele dureroase sau rănite ale corpului este o modalitate la îndemâna tuturor pentru a profita de ajutorul celest al acestui arhanghel. Ne putem vizualiza de asemenea tot corpul ca fiind scăldat în această lumină verde vindecătoare, ca un duÈ™ de lumină regenerantă È™i revigorantă.

 Ne putem vizualiza de asemenea îmbrățiÈ™aÈ›i de aripile ocrotitoare, de culoarea smaraldului, ale Arhanghelului Rafael, pe care-l putem apela cu încredere de fiecare dată când avem nevoie de ajutorul său divin.

Mai poți citi din Spirite de lumină

Cum te ajută îngerul …

  Fiecare dintre noi avem un înger păzitor  Dacă te întrebi dacă ai alături un înger și ...

ÃŽngerii în diferitele…

  Istoria Îngerilor în diferitele religii ale lumii  Îngerii sunt importanți în diferitele ...

Arhanghelul Raziel

  Arhanghelul Raziel, misterul cel teribil al lui Dumnezeu  Arhanghelul Raziel, al că...

Arhanghelul Uriel

  Arhanghelul Uriel, lumina cea tainică a lui Dumnezeu  Arhanghelul Uriel este unul d...

Arhanghelul Gabriel

  Arhanghelul Gabriel, puterea lui Dumnezeu  Îngerul care apare în picturi...

Corurile angelice

  Corurile angelice  Termenul "coruri angelice" se referă în general la ierarhi...

Arhanghelul Jofiel, fru…

  Arhanghelul Jofiel, frumuseÈ›ea copleÈ™itoare a lui Dumnezeu  Arhanghelul Jofiel, al...

Cum sa lucrăm cu înge…

  Cum să te conectezi cu îngerii?  Conectarea cu îngerii face parte din c...

Ce este angelologia?

  Angelologia este studiul îngerilor.  Angelologia este ramura teologei care int...

Care sunt funcÈ›iile î…

Îngerii păzitori sunt mediatori între Dumnezeu È™i noi.  Noi suntem fiinÈ›e lim...

6 sfaturi de la îngeri…

  Cum să obÈ›ii ceea ce îÈ›i doreÈ™ti în viață  Pentru a obÈ›ine ceea c...

Atrage abundenÈ›a prin …

  10 sfaturi pentru atragerea abundenÈ›ei prin ajutor angelic  Dacă conÈ™tientizezi c...

Cum putem comunica cu Ã…

  10 sfaturi pentru a comunica cu Îngerii  DorinÈ›a de a comunica cu înger...

Atrage abundenÈ›a È™i p…

  Atrage abundenÈ›a È™i prosperitatea cu ajutorul Arhanghelilor  AbundenÈ›a este o sta...

Arhanghelul Rafael, vin…

  Arhanghelul Rafael, vindecătorul suprem al lui Dumnezeu  Arhanghelul Rafael, î...

Arhanghelul Mihail, con…

  Arhanghelul Mihail, conducătorul oÈ™tilor cereÈ™ti ale lui Dumnezeu  Arhanghelul Mi...

Despre abundență È™i …

  Ce este abundenÈ›a?   Dacă gândindu-te la abundență te gândeÈ™ti...

Cum să ne vindecăm sp…

  Ce reprezintă vindecarea spirituală?  Vindecarea spirituală înseamnă renun...

ÃŽngerii, prietenii noÈ…

  Îngerii ne învață È™i ne ghidează către ÎnÈ›elepciune  Te-ai &...