Cum putem comunica cu Îngerii

 

10 sfaturi pentru a comunica cu Îngerii

cum putem comunica cu ingerii

 Dorința de a comunica cu îngerii nu este doar un capriciu, ci este răspunsul la mesajele subtile pe care fiecare persoană îl primește de la aceste ființe care sunt aproape întotdeauna invizibile pentru privirea umană. Și chiar dacă faptul de a crede în îngeri este de multe ori o chestiune de credință, comunicarea cu aceștia se poate amplifica pe măsură ce percepțiile și intuițiile tale se rafinează.

 

De ce să comunicăm cu îngerii?

 Pentru a începe să comunici cu îngerii trebuie în primul rând să răspunzi la întrebarea: "de ce să vorbesc cu îngerii și nu direct cu Dumnezeu?" Răspunsul la această întrebare este acela că îngerii sunt ființe intermediare care există între iubirea pură a lui Dumnezeu și lumea materială a ființelor umane. Îngerii sunt creați din aceeași esență ca și Dumnezeu și cunosc în mod perfect voința sa deoarece ei nu sunt separați de Dumnezeu. Îngerii au fost creați pentru a ghida sufletul uman în dezvoltarea sa în timpul etapei evolutive de pe Pământ. Cu toate că suferința este un mare maestru, nu este neapărat necesară pentru completarea lecțiilor sufletului. Îngerii pot să te ajute să eviți acest lucru și să-ți corectezi greșelile și consecințele acestora.

 

Cum să comunicăm cu îngerii?

 Următoarele sfaturi te vor ghida să începi să recunoști comunicarea pe care ai avut-o întotdeauna cu îngerii tăi și îți indică pașii necesari pentru ca mesajele lor de iubire și pace să fie mai clare și puternice:

 - Mențineți conștiința și atenția asupra îngerilor, frumuseții și iubirii. Cu cât te vei gândi mai mult la îngeri, cu atât te vei apropia mai mult de ei.

 - Citește cărți, articole și orice tip de informații despre îngeri și spiritualitate. Este o modalitate foarte eficientă de a-ți focaliza mintea, de a-ți cultiva credința și de a începe să simți prezența și ghidarea îngerilor.

 - Dezvoltă-ți mintea cultivând percepția extrasenzorială. Observă senzațiile din corpul tău, viziunile, mirosurile și informațiile care îți vin în minte fără să le fi cunoscut înainte. Această formă de percepție este modalitatea de comunicare cu îngerii.

 - Cultivă meditația și vizualizarea. Îngerii comunică cu tine când mintea ta este liniștită. Vizualizările sunt de asemenea un instrument puternic de comunicare cu îngerii.

 - Fii atent la numerele care se repetă, la coincidențele și la mesajele scrise care par să răspundă la întrebările tale.

 - Acordă atenție senzațiilor tale corporale și emoționale. Dacă senzațiile din timpul unei sesiuni de meditație sau a altui tip de comunicare cu îngerii sunt de bună-dispoziție, poți continua, având încredere că comunicarea este autentică. Dacă însă nu te simți bine sau te simți anxios sau trist, sau îți vin în minte gânduri negative, egoul tău te manipulează. Cere îngerilor să te elibereze de acestea și încetează activitatea respectivă până când o să te simți mai bine.

 - Nu lăsa cuprins de teamă. Teama de ridicol, îndoiala sau anxietatea distrug capacitățile psihice. Examinează-te și descoperă-ți temerile înainte de a încerca să comunici cu îngerii. Dacă ai o viziune sau un gând care pare să răspundă întrebărilor tale, în loc să-i contești validitatea, gândește-te la mesajul pe care îl conține. Interpretează-l așa cum ai interpreta un vis sau o poezie și acordă atenție felului în care te face să te simți.

 - Învață metode de protecție psihică atunci când îți cultivi percepțiile extrasenzoriale pentru a evita ca sensibilitatea ta să te facă să captezi energii negative străine.

 - Utilizează metode de divinație, precum oracolele și jocurile de cărți cu îngeri care te ajută să atragi energia angelică și mesajele îngerilor.

 - Nu te îndoi de abilitatea ta înnăscută pentru a primi mesajele îngerilor. Flacăra divină care este sufletul tău este creată din aceeași esență ca și îngerii și vibrează cu aceeași frecvență. Ai încredere și fii perseverent în timp ce înveți să comunici cu aceste ființe divine, iar încetul cu încetul îți vei găsi propriul stil de comunicare cu îngerii și îți va fi tot mai ușor să-i asculți și să le înțelegi mesajele.

 O altă modalitate foarte puternică și eficientă de a comunica cu îngerii este de a stabili o relație directă cu îngerul tău păzitor. Cere-i zilnic ghidarea, inspirația și ocrotirea, iar ajutorul său nu va întârzia să apară. Cultivând o relație plină de iubire și de recunoștință față de îngerul tău păzitor, îți va fi mult mai ușor să ajungi să percepi și alți îngeri divini sau arhangheli.

Mai poți citi din Spirite de lumină

Cum te ajută îngerul …

  Fiecare dintre noi avem un înger păzitor  Dacă te întrebi dacă ai alături un înger și ...

Îngerii în diferitele…

  Istoria Îngerilor în diferitele religii ale lumii  Îngerii sunt importanți în diferitele ...

Arhanghelul Raziel

  Arhanghelul Raziel, misterul cel teribil al lui Dumnezeu  Arhanghelul Raziel, al că...

Arhanghelul Uriel

  Arhanghelul Uriel, lumina cea tainică a lui Dumnezeu  Arhanghelul Uriel este unul d...

Arhanghelul Gabriel

  Arhanghelul Gabriel, puterea lui Dumnezeu  Îngerul care apare în picturi...

Corurile angelice

  Corurile angelice  Termenul "coruri angelice" se referă în general la ierarhi...

Arhanghelul Jofiel, fru…

  Arhanghelul Jofiel, frumusețea copleșitoare a lui Dumnezeu  Arhanghelul Jofiel, al...

Cum sa lucrăm cu înge…

  Cum să te conectezi cu îngerii?  Conectarea cu îngerii face parte din c...

Ce este angelologia?

  Angelologia este studiul îngerilor.  Angelologia este ramura teologei care int...

Care sunt funcțiile î…

Îngerii păzitori sunt mediatori între Dumnezeu și noi.  Noi suntem ființe lim...

6 sfaturi de la îngeri…

  Cum să obții ceea ce îți dorești în viață  Pentru a obține ceea c...

Atrage abundența prin …

  10 sfaturi pentru atragerea abundenței prin ajutor angelic  Dacă conștientizezi c...

Cum putem comunica cu …

  10 sfaturi pentru a comunica cu Îngerii  Dorința de a comunica cu înger...

Atrage abundența și p…

  Atrage abundența și prosperitatea cu ajutorul Arhanghelilor  Abundența este o sta...

Arhanghelul Rafael, vin…

  Arhanghelul Rafael, vindecătorul suprem al lui Dumnezeu  Arhanghelul Rafael, î...

Arhanghelul Mihail, con…

  Arhanghelul Mihail, conducătorul oștilor cerești ale lui Dumnezeu  Arhanghelul Mi...

Despre abundență și …

  Ce este abundența?   Dacă gândindu-te la abundență te gândești...

Cum să ne vindecăm sp…

  Ce reprezintă vindecarea spirituală?  Vindecarea spirituală înseamnă renun...

Îngerii, prietenii no…

  Îngerii ne învață și ne ghidează către Înțelepciune  Te-ai &...