Cum putem comunica cu ÃŽngerii

 

10 sfaturi pentru a comunica cu Îngerii

cum putem comunica cu ingerii

 DorinÈ›a de a comunica cu îngerii nu este doar un capriciu, ci este răspunsul la mesajele subtile pe care fiecare persoană îl primeÈ™te de la aceste fiinÈ›e care sunt aproape întotdeauna invizibile pentru privirea umană. Și chiar dacă faptul de a crede în îngeri este de multe ori o chestiune de credință, comunicarea cu aceÈ™tia se poate amplifica pe măsură ce percepÈ›iile È™i intuiÈ›iile tale se rafinează.

 

De ce să comunicăm cu îngerii?

 Pentru a începe să comunici cu îngerii trebuie în primul rând să răspunzi la întrebarea: "de ce să vorbesc cu îngerii È™i nu direct cu Dumnezeu?" Răspunsul la această întrebare este acela că îngerii sunt fiinÈ›e intermediare care există între iubirea pură a lui Dumnezeu È™i lumea materială a fiinÈ›elor umane. Îngerii sunt creaÈ›i din aceeaÈ™i esență ca È™i Dumnezeu È™i cunosc în mod perfect voinÈ›a sa deoarece ei nu sunt separaÈ›i de Dumnezeu. Îngerii au fost creaÈ›i pentru a ghida sufletul uman în dezvoltarea sa în timpul etapei evolutive de pe Pământ. Cu toate că suferinÈ›a este un mare maestru, nu este neapărat necesară pentru completarea lecÈ›iilor sufletului. Îngerii pot să te ajute să eviÈ›i acest lucru È™i să-È›i corectezi greÈ™elile È™i consecinÈ›ele acestora.

 

Cum să comunicăm cu îngerii?

 Următoarele sfaturi te vor ghida să începi să recunoÈ™ti comunicarea pe care ai avut-o întotdeauna cu îngerii tăi È™i îÈ›i indică paÈ™ii necesari pentru ca mesajele lor de iubire È™i pace să fie mai clare È™i puternice:

 - MenÈ›ineÈ›i conÈ™tiinÈ›a È™i atenÈ›ia asupra îngerilor, frumuseÈ›ii È™i iubirii. Cu cât te vei gândi mai mult la îngeri, cu atât te vei apropia mai mult de ei.

 - CiteÈ™te cărÈ›i, articole È™i orice tip de informaÈ›ii despre îngeri È™i spiritualitate. Este o modalitate foarte eficientă de a-È›i focaliza mintea, de a-È›i cultiva credinÈ›a È™i de a începe să simÈ›i prezenÈ›a È™i ghidarea îngerilor.

 - Dezvoltă-È›i mintea cultivând percepÈ›ia extrasenzorială. Observă senzaÈ›iile din corpul tău, viziunile, mirosurile È™i informaÈ›iile care îÈ›i vin în minte fără să le fi cunoscut înainte. Această formă de percepÈ›ie este modalitatea de comunicare cu îngerii.

 - Cultivă meditaÈ›ia È™i vizualizarea. Îngerii comunică cu tine când mintea ta este liniÈ™tită. Vizualizările sunt de asemenea un instrument puternic de comunicare cu îngerii.

 - Fii atent la numerele care se repetă, la coincidenÈ›ele È™i la mesajele scrise care par să răspundă la întrebările tale.

 - Acordă atenÈ›ie senzaÈ›iilor tale corporale È™i emoÈ›ionale. Dacă senzaÈ›iile din timpul unei sesiuni de meditaÈ›ie sau a altui tip de comunicare cu îngerii sunt de bună-dispoziÈ›ie, poÈ›i continua, având încredere că comunicarea este autentică. Dacă însă nu te simÈ›i bine sau te simÈ›i anxios sau trist, sau îÈ›i vin în minte gânduri negative, egoul tău te manipulează. Cere îngerilor să te elibereze de acestea È™i încetează activitatea respectivă până când o să te simÈ›i mai bine.

 - Nu lăsa cuprins de teamă. Teama de ridicol, îndoiala sau anxietatea distrug capacitățile psihice. Examinează-te È™i descoperă-È›i temerile înainte de a încerca să comunici cu îngerii. Dacă ai o viziune sau un gând care pare să răspundă întrebărilor tale, în loc să-i conteÈ™ti validitatea, gândeÈ™te-te la mesajul pe care îl conÈ›ine. Interpretează-l aÈ™a cum ai interpreta un vis sau o poezie È™i acordă atenÈ›ie felului în care te face să te simÈ›i.

 - Învață metode de protecÈ›ie psihică atunci când îÈ›i cultivi percepÈ›iile extrasenzoriale pentru a evita ca sensibilitatea ta să te facă să captezi energii negative străine.

 - Utilizează metode de divinaÈ›ie, precum oracolele È™i jocurile de cărÈ›i cu îngeri care te ajută să atragi energia angelică È™i mesajele îngerilor.

 - Nu te îndoi de abilitatea ta înnăscută pentru a primi mesajele îngerilor. Flacăra divină care este sufletul tău este creată din aceeaÈ™i esență ca È™i îngerii È™i vibrează cu aceeaÈ™i frecvență. Ai încredere È™i fii perseverent în timp ce înveÈ›i să comunici cu aceste fiinÈ›e divine, iar încetul cu încetul îÈ›i vei găsi propriul stil de comunicare cu îngerii È™i îÈ›i va fi tot mai uÈ™or să-i asculÈ›i È™i să le înÈ›elegi mesajele.

 O altă modalitate foarte puternică È™i eficientă de a comunica cu îngerii este de a stabili o relaÈ›ie directă cu îngerul tău păzitor. Cere-i zilnic ghidarea, inspiraÈ›ia È™i ocrotirea, iar ajutorul său nu va întârzia să apară. Cultivând o relaÈ›ie plină de iubire È™i de recunoÈ™tință față de îngerul tău păzitor, îÈ›i va fi mult mai uÈ™or să ajungi să percepi È™i alÈ›i îngeri divini sau arhangheli.

Categorie:

Mai poți citi din Spirite de lumină

Cum te ajută îngerul …

  Fiecare dintre noi avem un înger păzitor  Dacă te întrebi dacă ai alături un înger și ...

ÃŽngerii în diferitele…

  Istoria Îngerilor în diferitele religii ale lumii  Îngerii sunt importanți în diferitele ...

Arhanghelul Raziel

  Arhanghelul Raziel, misterul cel teribil al lui Dumnezeu  Arhanghelul Raziel, al că...

Arhanghelul Uriel

  Arhanghelul Uriel, lumina cea tainică a lui Dumnezeu  Arhanghelul Uriel este unul d...

Arhanghelul Gabriel

  Arhanghelul Gabriel, puterea lui Dumnezeu  Îngerul care apare în picturi...

Corurile angelice

  Corurile angelice  Termenul "coruri angelice" se referă în general la ierarhi...

Arhanghelul Jofiel, fru…

  Arhanghelul Jofiel, frumuseÈ›ea copleÈ™itoare a lui Dumnezeu  Arhanghelul Jofiel, al...

Cum sa lucrăm cu înge…

  Cum să te conectezi cu îngerii?  Conectarea cu îngerii face parte din c...

Ce este angelologia?

  Angelologia este studiul îngerilor.  Angelologia este ramura teologei care int...

Care sunt funcÈ›iile î…

Îngerii păzitori sunt mediatori între Dumnezeu È™i noi.  Noi suntem fiinÈ›e lim...

6 sfaturi de la îngeri…

  Cum să obÈ›ii ceea ce îÈ›i doreÈ™ti în viață  Pentru a obÈ›ine ceea c...

Atrage abundenÈ›a prin …

  10 sfaturi pentru atragerea abundenÈ›ei prin ajutor angelic  Dacă conÈ™tientizezi c...

Cum putem comunica cu Ã…

  10 sfaturi pentru a comunica cu Îngerii  DorinÈ›a de a comunica cu înger...

Atrage abundenÈ›a È™i p…

  Atrage abundenÈ›a È™i prosperitatea cu ajutorul Arhanghelilor  AbundenÈ›a este o sta...

Arhanghelul Rafael, vin…

  Arhanghelul Rafael, vindecătorul suprem al lui Dumnezeu  Arhanghelul Rafael, î...

Arhanghelul Mihail, con…

  Arhanghelul Mihail, conducătorul oÈ™tilor cereÈ™ti ale lui Dumnezeu  Arhanghelul Mi...

Despre abundență È™i …

  Ce este abundenÈ›a?   Dacă gândindu-te la abundență te gândeÈ™ti...

Cum să ne vindecăm sp…

  Ce reprezintă vindecarea spirituală?  Vindecarea spirituală înseamnă renun...

ÃŽngerii, prietenii noÈ…

  Îngerii ne învață È™i ne ghidează către ÎnÈ›elepciune  Te-ai &...