Accidentele sexuale

 

Accidentele sexuale și urmările lor

accidentele sexuale

O noapte pasională de amor se poate termina destul de prost. Se întâmplă foarte rar, este drept, dar accidentele sexuale nu sunt deloc un lucru de neglijat. De ce să ajungem la spital cu o rană destul de urâtă și cu o poveste jenantă când putem evita asemenea situații? Uneori, prea multă pasiune nu este tocmai ideală. Febra musculară, durerile abdominale, arsurile pe care le simțim la genunchi sau la coate, sunt cele mai neplăcute și mai frecvente urme pe care le lasă o partidă de sex pasional. Dar ce facem când situația scapă de sub control?

 

Cele mai comune accidente sexuale

 Partidele de amor sunt, ca orice altă activitate, supuse unor accidente mai mult sau mai puțin grave. Așadar, neplăcerea și durerea vin atunci când nu știm cum să facem față situației, care, de multe ori ne depășește atât din punct de vedere fizic, cât și la nivel psihologic. Unele accidente sexuale pot fi însă provocate de comportamente sexuale deviante care sunt cu totul altfel decât cele ce pot avea loc în timpul partidelor de sex obișnuite. Care ar fi cele mai comune accidente sexuale?

 

 În primul rând, partenerii de cuplu se pot confrunta cu ruperea prezervativului sau alunecarea acestuia în vagin, lucru deloc plăcut pentru ambii parteneri. Dacă acest lucru se petrece și în perioada de maximă fertilitate a doamnei sau domnișoarei, atunci se pot aștepta ambii parteneri la o sarcină mai mult sau mai puțin dorită. O metodă de prevenire a acestui accident deloc minor ar fi ca domnii sa învețe să pună prezervativul corect și să îl scoată la timp. Astfel că, prezervativul se poate aplica în timpul preludiului actului sexual. Acesta se aplică numai pe penisul aflat în erecție, cu mare grijă. Unii bărbați preferă să îl aplice în timpul actului sexual dar nu este indicat deoarece înainte de ejaculare se elimină o secreție, lichidul seminal, ce conține spermatozoizi și astfel poate avea loc o sarcină. Prezervativul se aplică relativ ușor, astfel – presați vârful prezervativului între două degete, ca să elimine aerul. Cu cealaltă mână se rulează prezervativul de-a lungul penisului în jos, iar după contactul sexual, trebuie scos cu grijă deoarece va aluneca pe penisul în stare flască. Există câteva reguli de aur pentru ca prezervativul să vă protejeze așa cum trebuie. Prezervativul nu trebuie pus prea târziu, ci înainte de penetrare. De asemenea, prezervativul nu trebuie scos imediat după sau înainte de ejaculare, dar nici prea târziu, astfel că nu trebuie să așteptați până ce penisul este în stare flască ci trebuie scos imediat și aruncat la gunoi. Dacă însă se rupe, din cauza aplicării sale greșite, din cauza folosirii lubrifiantului sau a calității proaste a cauciucului, puteți folosi metode de contracepție suplimentare, precum pilula de a doua zi (administrată reprezentantelor sexului frumos) la maxim 48 de ore după contactul sexual în care prezervativul s-a rupt. În cazul în care acesta alunecă în vagin, trebuie scos cu mare grijă sau trebuie să apelați la un medic ginecolog ce poate rezolva această problemă într-un timp cât mai scurt.

 Cârceii sunt un alt accident neplăcut ce se poate petrece în timpul actului sexual, care sunt neplăcuți și împiedică desfășurarea actului sexual în mod normal. Aceștia din păcate nu pot fi evitați, însă masajul ușor al locului afectat sau schimbarea poziției pot avea efecte benefice asupra acestora.

 Un alt incident ce are loc în timpul actului sexual este flatulența. Acesta este de obicei foarte ușor trecut cu vederea și tratat cu foarte mult umor.

 Dacă aveți un animal de companie, aveți grijă atunci când faceți dragoste să nu aibă acces în cameră. De ce? În primul rând, se poate holba, un lucru destul de neplăcut, chiar dacă este un animăluț, și în al doilea rând, vă poate „ataca„. Nu vorbim aici de un atac propriu-zis, ci poate fi vorba și de dorința animalului de a se juca cu dumneavoastră, luru extrem de neplăcut în acele momente.

 

Accidente sexuale mai serioase

accidentele sexuale 1 În această secțiune menționăm în primul rând, actul de prindere a penisului captiv, și anume penis captivus. Uneori, mușchii vaginali se pot contrata atât de tare încât pot strânge penisul și îl țin astfel „captiv„ în erecție, imposibil de retras din vagin, iar acest accident poate fi rezolvat numai prin intermediul intervenției chirurgicale efectuată de către un medic specialist. Așadar, acest accident are loc de cele mai multe ori atunci când femeia este foarte emotivă și este surprinsă pe picior greșit, reacționând astfel mai puternic, mai prompt.

Fractura penisului este un incident sexual deloc de neglijat și acesta are loc atunci când actul sexual este foarte viguros iar prepuțul se lovește de osul pubian al partenerei. Intervenția medicală rămâne singura soluție în acest caz.

Blocarea mandibulei partenerei în timpul unei partide de sex oral este un alt incident destul de neplăcut ce poate fi însă depășit cu foarte multă răbdare, delicatețe și tact. Acest acident poate avea loc în timpul unui act sexual obișnuit, în timpul preludiului atunci când partenera oferă sex oral.

 

Accidente sexuale deosebite

 În această rubrică vom încadra accidentele sexuale ce se pot produce din cauza unor comportamente sexuale deviante, precum BDSM. BDSM-ul este termenul folosit în literatura de specialitate care se referă la practicile sexuale ce includ sadomasochismul. În limba engleză, BDSM este prescurtarea de la Bondage& Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism. Această categorie de practici sexuale include dominanța, supunerea, corelate cu durerea, lovirea, încătușarea, etc. Jucăriile sexuale BDSM includ cătușele, biciul, măștile, călușul special pentru gură, chingile, benzile de legat, sforile, etc. Jucăria ce poate înlocui cu succes cătușele, călușul, benzile de legat este sfoara sau frânghia pentru sex. Toate acestea pot produce accidente destul de grave în cazul în care sunt folosite în mod greșit, sau abuziv. Sexul dur poate duce la o mulțime de accidente neplăcute. De asemenea, masturbarea cu diferite obiecte, printre care telefoane mobile, castraveți, aspirator, pot produce accidente destul de neplăcute și jenante.

Mai poți citi Despre amorul perfect

Puterea erotica a celor…

  Puterea erotica a celor cinci simțuri  Dacă faci parte din acele persoane care consi...

Body painting

  Body painting-ul ca joc erotic Vrei să iți condimentezi puțin viața sexuală şi rela...

Bondage

  Bondage: sex, cătuşe şi artă erotică Când auzi cuvântul 'bondage', g&aci...

Jocuri sexuale

  Câteva jocuri sexuale pentru a-ţi condimenta viaţa de cuplu Unele cupluri se pl&a...

Cum se folosește un lu…

  Cum se folosește un lubrifiant? Descoperă care sunt toate avantajele lubrifiantului şi în...

5 experienţe sexuale

  Cele 5 experienţe sexuale pe care un cuplu trebuie să le trăiască neapărat Ești &ic...

Poziții sexuale pentru…

  Cele mai bune poziții sexuale pentru un orgasm feminin rapid Orice femeie este capabila ...

Trucuri pentru quick se…

  5 trucuri pentru a practica quick sexul  Testează şi tu quick sexul sau sexul rapid...

Cum sa faci dragoste î…

  Arta de a face dragoste în mașină sau cum să o iei pe drumul plăcerii Un mijloc...

Cum sa faci dragoste su…

  Câteva modalități de a vă iubi sub duş  Dragostea sub duş este o plăcere p...

Fa dragoste si în afar…

  Cele mai bune locuri de făcut dragoste în afara patului  Să devii complet săl...

Cum să faceţi dragost…

Cum să faceţi dragoste mai sălbatic - mic ghid  Să faci dragoste cu tandreţe şi bl&aci...

Cum să faci dragoste p…

Cum să faci dragoste pe stradă  Să faci dragoste pe stradă... ce poate fi mai excitant? ...

Secrete pentru un orgas…

10 secrete pentru un orgasm mai bun  Îţi lipsește plăcerea în pat? Am adunat ...

Cum să faci dragoste f…

Cum să faci dragoste fără penetrare A face dragoste este ceva extrem de senzual şi de intim...

Trei practici ale plăc…

  Cele trei practici ale plăcerii anale Pentru a putea profita din plin de plăcerile anal...

Cum sporești plăcerea…

Cum sporești plăcerea în cuplu În mod tradițional, actul sexual este abordat sub...

Cel mai bun lubrifiant …

  Cum să alegi cel mai bun lubrifiant intim Lubrifierea este esențială pentru aproape toate ...

Cele mai bune locuri pe…

  Quick sex la o nuntă.  Petrecerile şi sărbătorile sunt o ocazie ideală pentru un ...

Accidentele sexuale

  Accidentele sexuale și urmările lor O noapte pasională de amor se poate termina destul...

Poziții de masturbare …

  Poziții de masturbare super hot pentru femei  Și femeile se masturbează și o fac c...

Soft swing

  Soft swing  Românii privesc conceptul de swing ca pe un subiect tabu, un lucru p...

Pozitile sexuale si per…

  Poziția sexuală preferată dezvăluie personalitatea Poziția sexuală preferată ne dez...

Femeile prefera mancare…

  Femeile preferă mâncarea în defavoarea sexului  Nimic nu se compară cu o...

Jucăriile sexuale in c…

  Jucăriile sexuale în relația de cuplu  Nu trebuie să fiți foarte exprimenta...

Sexul anal si sanatatea

  Sexul anal cauzează probleme de sănătate?  Sexul anal este un subiect tabu în...

Jucării sexuale BDSM

  Jucării sexuale BDSM  BDSM-ul este termenul folosit în literatura de specialita...

Rezolva situatiile jena…

  Cum facem față situațiilor jenante din timpul partidelor de sex?  Viața sexuală n...

Limbajul erotic în in…

  Limbajul erotic în intimitate  În dormitor, cu ușile închise, cuplu...

Cina erotică

  Cina erotică  Cina romantică este o metodă foate populară și îndrăgită at...

Web sex

  O ipostaza sexuala moderna: web sexul  Termenul de web sex se referă la practicarea s...

Swing

  Swing-ul sau schimbul de parteneri  Swing-ul este încă un subiect tabu la noi &...

Jucarii sexuale

  Jucarii sexuale: mic ghid de utilizare Jucariile sexuale sunt din ce in ce mai cautate si m...

Puterea erotica a sâni…

  Puterea erotica a sânilor  Simboluri ale puritatii si ale emanciparii, sân...

Exploreaza corpul perte…

  Exploreaza corpul pertenerului  A face dragoste nu se limiteaza doar la orgasm. Explor...

10 locuri in care o fem…

              10 locuri in care o ...

Umorul si relatia de cu…

   Cum poate fi utilizat umorul pentru îmbunătăţirea comunicării în rela...

Umorul si relatia de cu…

  Umorul generează mai multă intimitate  După cum se ştie, intimitatea este un elem...

Umorul si relatia de cu…

  Câteva moduri în care umorul vă poate îmbunătăţii nu doar viaţa sexua...

Stimulatori sexuali cal…

                &nbs...

Umorul în rezolvarea p…

  Umorul şi ajutorul său în rezolvarea problemelor relaţionale  Umorul nu este ...

Nu folosi umorul ca o m…

  Evitaţi folosirea umorului în scopul de a vă ascunde emoţiile negative  Umoru...

Rezolvă conflictele î…

  Cum puteţi utiliza umorul pentru a dezamorsa eventualele conflicte  Conflictele pot s...

Cum sa folosim umorul i…

  Atunci când folosiţi umorul, asiguraţi-vă că celălalt apreciază aceasta în...

Quick sex: repede si bi…

  Quick sex: repede şi bine Quick sex sau quickie este o partidă de sex scurtă, spontană...

Placerea este in.... bu…

                &nbs...

Cum sa faci dragoste in…

                &nbs...

Cum sa faci dragoste in…

                 Cu...

Stimulați Punctul G î…

                &nbs...

Punctul L masculin

                &nbs...

Punctul A

                &nbs...

Misteriosul Punct G

  Din tainele misteriosului punct G  Punctul G este ca si Yeti, infricosatorul om al za...

Privirea in timpul drag…

                &nbs...

Plăcerea atingerii

                &nbs...

Parfumuri afrodisiace

                &nbs...

Masturbatorul

             Jucării erotice pentru do...

Păpușa gonflabilă

                 J...

Inelele și extensiile …

          Jucării erotice – inelele și extensiile pentru penis Jucăriile erotice su...

Bilele vaginale

  Jucării erotice – bile vaginale  Bilele vaginale reprezintă o jucărie erotică destinat...

Vibratoarele și dildo-…

  Jucării erotice – vibratoarele și dildo-urile Vibratoarele și dildo-urile sunt acc...

Bilele anale

  Jucării erotice – bilele anale  Sexul anal este un subiect tabu în societatea contemporan...

Pozitii sexuale pentru …

                &nbs...

Pozitii pentru a face d…

                &nbs...

Pozitia doggy style

                &nbs...

Promisiunile erotice

  Promisiunile erotice sau cum să ai mai mult gust atunci când ai pierdut “bătă...

6 jocuri de rol sexual

  6 jocuri de rol sexual extrem de apreciate în cuplu Timpul și, mai ales, rutina sunt...

Dubla penetrare

                &nbs...

Analingus: stimulare an…

  Analingus: sex oral în regiunea anală  Chiar dacă, mai nou, se vorbește din ce în ce mai ...

Aneros–jucarie sexua…

  Aneros – o jucărie sexuală pentru bărbați  Aneros este una din rarele jucăr...

Diferenţe intre dorin…

  4 diferenţe majore între dorinţa masculină şi cea feminină O relaţie de cuplu d...

Mirosul corporal şi at…

  Mirosul corporal şi atracţia sexuală „Mmm, ce bine miroase!” De câte o...

Sex anal partea 1

  Sexul anal (I) – Între tabu şi plăcere Sexul anal dispare încet-încet de pe lista subiec...

Sex anal partea a 2 a

  Sexul anal (II) – Riscuri şi reguli Riscurile care pot apărea în cazul unei interacţiuni ...

Umor şi Amor

  Umor şi Amor!  Se spune în folclor că bărbatul care o face pe femeie să r&ac...

A face dragoste

                &nbs...

Sfaturi pentru Sex prin…

  Sexul prin telefon: o soluţie pentru relaţiile la distanţă  Sexul prin telefon poa...

Sexul de dimineaţă

  Sexul de dimineaţă   Unii oameni preferă să facă sex dimineaţa, iar alţii seara...

Sex cu fostul iubit

      Sexul cu ex-ul sau moftul cu fostul   Sexul nu este unul din s...

Sex in locuri neconvent…

             Sex în locuri necon...

Fetișul sexual

  Fetișul sexual  Fetișul erotic reprezintă, mai exact, preferința unei persoane pen...

Excitarea-secretul atin…

                     Excitar...