Fetișul sexual

 

Fetișul sexual

 fetisul sexual 2Fetișul erotic reprezintă, mai exact, preferința unei persoane pentru un anumit obiect, o parte a corpului, un material, sau orice situație prin intermediul căreia respectiva persoană poate ajunge la o stare de maximă excitare și satisfacție din punct de vedere sexual. Este nevoie de timp pentru a descoperi dacă aveți sau nu un anumit fetiș. Inițial, ceea ce pare a fi doar o preferință ajunge să se individualizeze, să se contureze până ajunge o preferință deosebit de specifică, cu ajutorul căreia vă veți simți satisfăcut ori de câte ori veți include fetișul în cadrul actului sexual. În societatea modernă actuală, foarte mulți oameni au anumite fetișuri. Dacă până acum fetișul era considerat mai degrabă o problemă de natură psihologică, acum este un lucru cât se poate de normal și de des întâlnit. Mai multe teste au condus la o legătură între anumite evenimente petrecute în copilărie și fetișurile adultului. Astfel că, experții au ajuns la concluzia că există momente cheie în copilărie ce involuntar pot declanșa la nivelul subconștientului, anumite fetișuri, spre exemplu joaca copilului pe podea, atunci când observă picioarele adulților poate declanșa, în adolescență și tinerețe un fetiș pentru picioare.

 De asemenea, sunt și foarte mulți alți factori ce contribuie la declanșarea unui fetiș, cauzele sunt arareori descoperite, uneori nici nu prezintă interes, însă un lucru deosebit de important este și partenerul de viață sau de cuplu care , în mod ideal ar trebui să fie de acord cu fetișurile și să le aplice la fiecare act sexual pentru ca satisfacția să fie intensă. Sau, dimpotrivă, dacă simte că este ceva în neregulă cu o anumită preferință a partenerului, cu fetișul acestuia, ar trebui să poarte o discuție serioasă, să evite provocarea plăcerii prin acel anumit fetiș și să consulte un specialist. Dar fetișurile de cele mai multe ori nu sunt nicidecum periculoase.

 

Cele mai des întâlnite fetișuri

 Fetișurile sexuale, atâta timp cât au loc de comun acord și nu provoacă rău partenerului sau partenerei, pot fi exprimări sexuale sănătoase.

 

Tocurile înalte și picioarele

fetisul sexual Unele din cele mai des întâlnite fetișuri sunt manifestate de tocurile înalte și de picioare. Chiar foarte mulți bărbați manifestă aceste fetișuri (sunt două fetișuri separate dar au mare legătură unul cu celălalt, astfel că ajung să se confunde), și acestea sunt cât se poate de reale. Bărbații se simt atrași îndeosebi de tălpi sau de degetele de la picioare, precum și de forma piciorului, unii sunt excitați numai de miros, alții includ în acest fetiș și dresurile. Fetișul ce implică tocurile înalte, pe de altă parte sunt la mare căutare în rândul bărbaților, acestea îi excită mai ales prin faptul că femeile ce poartă tocuri înalte sunt mult mai sexy, li se evidențiază fundul, sânii și talia, și lungimea picioarelor se schimbă. Corpul femeii capătă o nouă dimensiune, una mai sexy, cu o tentă erotică. Aceste fetișuri se manifestă în diverse moduri, astfel că bărbații ce au acest fetiș adoră nu numai să vadă picioarele sau tocurile sexy, ci și să le miroasă, să le sărute, să le lingă, sau să fie masturbați cu picioarele partenerei.

 

Piele, latex, cauciuc

 Pielea, cauciucul și latexul sunt materiale foarte des întâlnite ce stau la baza unui fetiș. Acest fetiș este strâns legat de mirosul pe care aceste materiale îl emană, modul în care se simt aceste materiale pe pielea umană. Astfel că, acest fetiș poate porni de la sexul practicat foarte des pe un scaun îmbrăcat în piele, spre exemplu. Acest fetiș este unul non-problematic, astfel că persoanele ce manifestă acest fetiș pot manifesta de fapt dorința de a face sex cu un partener sau o parteneră îmbrăcată în haine de latex, pe o canapea de piele. Orice bărbat preferă o fată cuminte pentru o relație îndelungată, dar este foarte bine cunoscut faptul că bărbații au și imaginea fetelor rele în minte atunci când fac sex.

 

Corsetul

Corsetul, sau legarea foarte strânsă a corpului reprezintă un alt fetiș foarte des întâlnit mai ales în rândul bărbaților. Încorsetarea femeii, lucru ce atrage după sine un aspect neajutorat al femeii, este un stimulent sexual excelent pentru bărbați. Iar folosirea corsetului, prin evidențierea sânilor și sublinierea taliei și a șoldurilor, este de asemenea un fetiș preferat de foarte mulți bărbați.

 

Fetișismul medical

fetisul sexual 1 Fetișismul medical este din nou un tip de fetiș foarte des întâlnit în societatea contemporană acest tip de fetiș presupune un fel de joacă de-a doctorul în timpul preludiului și actului sexual, prin folosirea unor costume speciale, de doctor sau asistentă medicală, dar chiar și a unor ustensile (care, evident nu pot răni partenerul sau partenera). Acest tip de fetiș este de asemenea considerat unul nepericulos, atâta timp cât este practicat cu simț al răspunderii și cu anumite limite. De asemenea, în acest fetiș este inclus și jocul pe roluri (medicul și pacienta sau asistenta și pacientul) și partenerii pot avea preferințe precum măsurarea temperaturii rectale, clismele, inserarea supozitoarelor sau masarea prostatei.

 

Alte fetișuri

 Fetișurile erotice pot include de asemenea și alte obiecte (vestimentare sau nu) prin care partenerul cu anumite preferințe simte plăcerea supremă. Astfel că, unii bărbați au manifestat și un fetiș pentru mătase, pentru dantelă (incluzând lenjeria intimă purtată de partenere, până la rochițe cumpărate de la sex shop din aceste materiale), iar unele femei preferă bărbații în uniformă în timp ce fac dragoste, așadar unii soți ar putea fi rugați să poarte uniforme special cumpărate de la sex shop, sau nu, de pompieri, de exemplu. Manichiura femeilor este un alt subiect pe seama căruia bărbații au manifestat fetișuri de-a lungul timpului, astfel că unii preferă unghiile foarte lungi, sau viu colorate. Fetișurile cu țigări sunt de asemenea la mare modă, mai ales în rândul bărbaților care preferă ca partenera să fumeze senzual o țigaretă, și ar mai fi de menționat fetișurile cu cătușe, cu lanțuri, cu bice, cu ținte (obiecte ce țin și de sfera BDSM-ului, așadar trebuie folosite cu mare precauție).

 

Fetișuri periculoase sau mai puțin obișnuite

 Nu toți oamenii au fetișuri, iar în categoria celor care au fetișuri, nu toți au fetișuri obișnuite. Spre exemplu, unii oameni sunt excitați de obiecte religioase, sacre, precum cruci sau icoane, în timp ce alții sunt excitați de mâncare, și nu vorbim aici de căpșune cu frișcă sau trase în ciocolată, ci de mâncare cât se poate de autentică. Alții au dezvoltat fetișuri de-a dreptul bizare și foarte neplăcute, și se simt excitați de materiile fecale, urină, sau vomă, în timpul sau înaintea actului sexual. Aceste fetișuri trebuie considerate ca fiind nu numai bizare, ci și periculoase pentru sănătate. Dezvoltarea unui fetiș nu presupune niciun lucru neobișnuit, atâta timp cât acesta se încadrează în limite normale și nu afectează viața celui în cauză sau relația sa de cuplu.
 

Mai poți citi Despre amorul perfect

Puterea erotica a celor…

  Puterea erotica a celor cinci simțuri  Dacă faci parte din acele persoane care consi...

Body painting

  Body painting-ul ca joc erotic Vrei să iți condimentezi puțin viața sexuală şi rela...

Bondage

  Bondage: sex, cătuşe şi artă erotică Când auzi cuvântul 'bondage', g&aci...

Jocuri sexuale

  Câteva jocuri sexuale pentru a-ţi condimenta viaţa de cuplu Unele cupluri se pl&a...

Cum se folosește un lu…

  Cum se folosește un lubrifiant? Descoperă care sunt toate avantajele lubrifiantului şi în...

5 experienţe sexuale

  Cele 5 experienţe sexuale pe care un cuplu trebuie să le trăiască neapărat Ești &ic...

Poziții sexuale pentru…

  Cele mai bune poziții sexuale pentru un orgasm feminin rapid Orice femeie este capabila ...

Trucuri pentru quick se…

  5 trucuri pentru a practica quick sexul  Testează şi tu quick sexul sau sexul rapid...

Cum sa faci dragoste î…

  Arta de a face dragoste în mașină sau cum să o iei pe drumul plăcerii Un mijloc...

Cum sa faci dragoste su…

  Câteva modalități de a vă iubi sub duş  Dragostea sub duş este o plăcere p...

Fa dragoste si în afar…

  Cele mai bune locuri de făcut dragoste în afara patului  Să devii complet săl...

Cum să faceţi dragost…

Cum să faceţi dragoste mai sălbatic - mic ghid  Să faci dragoste cu tandreţe şi bl&aci...

Cum să faci dragoste p…

Cum să faci dragoste pe stradă  Să faci dragoste pe stradă... ce poate fi mai excitant? ...

Secrete pentru un orgas…

10 secrete pentru un orgasm mai bun  Îţi lipsește plăcerea în pat? Am adunat ...

Cum să faci dragoste f…

Cum să faci dragoste fără penetrare A face dragoste este ceva extrem de senzual şi de intim...

Trei practici ale plăc…

  Cele trei practici ale plăcerii anale Pentru a putea profita din plin de plăcerile anal...

Cum sporești plăcerea…

Cum sporești plăcerea în cuplu În mod tradițional, actul sexual este abordat sub...

Cel mai bun lubrifiant …

  Cum să alegi cel mai bun lubrifiant intim Lubrifierea este esențială pentru aproape toate ...

Cele mai bune locuri pe…

  Quick sex la o nuntă.  Petrecerile şi sărbătorile sunt o ocazie ideală pentru un ...

Accidentele sexuale

  Accidentele sexuale și urmările lor O noapte pasională de amor se poate termina destul...

Poziții de masturbare …

  Poziții de masturbare super hot pentru femei  Și femeile se masturbează și o fac c...

Soft swing

  Soft swing  Românii privesc conceptul de swing ca pe un subiect tabu, un lucru p...

Pozitile sexuale si per…

  Poziția sexuală preferată dezvăluie personalitatea Poziția sexuală preferată ne dez...

Femeile prefera mancare…

  Femeile preferă mâncarea în defavoarea sexului  Nimic nu se compară cu o...

Jucăriile sexuale in c…

  Jucăriile sexuale în relația de cuplu  Nu trebuie să fiți foarte exprimenta...

Sexul anal si sanatatea

  Sexul anal cauzează probleme de sănătate?  Sexul anal este un subiect tabu în...

Jucării sexuale BDSM

  Jucării sexuale BDSM  BDSM-ul este termenul folosit în literatura de specialita...

Rezolva situatiile jena…

  Cum facem față situațiilor jenante din timpul partidelor de sex?  Viața sexuală n...

Limbajul erotic în in…

  Limbajul erotic în intimitate  În dormitor, cu ușile închise, cuplu...

Cina erotică

  Cina erotică  Cina romantică este o metodă foate populară și îndrăgită at...

Web sex

  O ipostaza sexuala moderna: web sexul  Termenul de web sex se referă la practicarea s...

Swing

  Swing-ul sau schimbul de parteneri  Swing-ul este încă un subiect tabu la noi &...

Jucarii sexuale

  Jucarii sexuale: mic ghid de utilizare Jucariile sexuale sunt din ce in ce mai cautate si m...

Puterea erotica a sâni…

  Puterea erotica a sânilor  Simboluri ale puritatii si ale emanciparii, sân...

Exploreaza corpul perte…

  Exploreaza corpul pertenerului  A face dragoste nu se limiteaza doar la orgasm. Explor...

10 locuri in care o fem…

              10 locuri in care o ...

Umorul si relatia de cu…

   Cum poate fi utilizat umorul pentru îmbunătăţirea comunicării în rela...

Umorul si relatia de cu…

  Umorul generează mai multă intimitate  După cum se ştie, intimitatea este un elem...

Umorul si relatia de cu…

  Câteva moduri în care umorul vă poate îmbunătăţii nu doar viaţa sexua...

Stimulatori sexuali cal…

                &nbs...

Umorul în rezolvarea p…

  Umorul şi ajutorul său în rezolvarea problemelor relaţionale  Umorul nu este ...

Nu folosi umorul ca o m…

  Evitaţi folosirea umorului în scopul de a vă ascunde emoţiile negative  Umoru...

Rezolvă conflictele î…

  Cum puteţi utiliza umorul pentru a dezamorsa eventualele conflicte  Conflictele pot s...

Cum sa folosim umorul i…

  Atunci când folosiţi umorul, asiguraţi-vă că celălalt apreciază aceasta în...

Quick sex: repede si bi…

  Quick sex: repede şi bine Quick sex sau quickie este o partidă de sex scurtă, spontană...

Placerea este in.... bu…

                &nbs...

Cum sa faci dragoste in…

                &nbs...

Cum sa faci dragoste in…

                 Cu...

Stimulați Punctul G î…

                &nbs...

Punctul L masculin

                &nbs...

Punctul A

                &nbs...

Misteriosul Punct G

  Din tainele misteriosului punct G  Punctul G este ca si Yeti, infricosatorul om al za...

Privirea in timpul drag…

                &nbs...

Plăcerea atingerii

                &nbs...

Parfumuri afrodisiace

                &nbs...

Masturbatorul

             Jucării erotice pentru do...

Păpușa gonflabilă

                 J...

Inelele și extensiile …

          Jucării erotice – inelele și extensiile pentru penis Jucăriile erotice su...

Bilele vaginale

  Jucării erotice – bile vaginale  Bilele vaginale reprezintă o jucărie erotică destinat...

Vibratoarele și dildo-…

  Jucării erotice – vibratoarele și dildo-urile Vibratoarele și dildo-urile sunt acc...

Bilele anale

  Jucării erotice – bilele anale  Sexul anal este un subiect tabu în societatea contemporan...

Pozitii sexuale pentru …

                &nbs...

Pozitii pentru a face d…

                &nbs...

Pozitia doggy style

                &nbs...

Promisiunile erotice

  Promisiunile erotice sau cum să ai mai mult gust atunci când ai pierdut “bătă...

6 jocuri de rol sexual

  6 jocuri de rol sexual extrem de apreciate în cuplu Timpul și, mai ales, rutina sunt...

Dubla penetrare

                &nbs...

Analingus: stimulare an…

  Analingus: sex oral în regiunea anală  Chiar dacă, mai nou, se vorbește din ce în ce mai ...

Aneros–jucarie sexua…

  Aneros – o jucărie sexuală pentru bărbați  Aneros este una din rarele jucăr...

Diferenţe intre dorin…

  4 diferenţe majore între dorinţa masculină şi cea feminină O relaţie de cuplu d...

Mirosul corporal şi at…

  Mirosul corporal şi atracţia sexuală „Mmm, ce bine miroase!” De câte o...

Sex anal partea 1

  Sexul anal (I) – Între tabu şi plăcere Sexul anal dispare încet-încet de pe lista subiec...

Sex anal partea a 2 a

  Sexul anal (II) – Riscuri şi reguli Riscurile care pot apărea în cazul unei interacţiuni ...

Umor şi Amor

  Umor şi Amor!  Se spune în folclor că bărbatul care o face pe femeie să r&ac...

A face dragoste

                &nbs...

Sfaturi pentru Sex prin…

  Sexul prin telefon: o soluţie pentru relaţiile la distanţă  Sexul prin telefon poa...

Sexul de dimineaţă

  Sexul de dimineaţă   Unii oameni preferă să facă sex dimineaţa, iar alţii seara...

Sex cu fostul iubit

      Sexul cu ex-ul sau moftul cu fostul   Sexul nu este unul din s...

Sex in locuri neconvent…

             Sex în locuri necon...

Fetișul sexual

  Fetișul sexual  Fetișul erotic reprezintă, mai exact, preferința unei persoane pen...

Excitarea-secretul atin…

                     Excitar...