Vibratoarele și dildo-urile

 

Jucării erotice – vibratoarele și dildo-urile

vibratoarele si dildo urileVibratoarele și dildo-urile sunt accesorii sexuale care pot fi folosite în timpul unui act sexual sau pur și simplu pentru plăcerea personală, în timpul masturbării. Ideea preconcepută conform căreia numai bărbații se masturbează nu mai este valabilă. Și femeile fac acest lucru destul de des, și folosesc accesorii din cele mai diverse și mai utile pentru a-și provoca plăcere, precum vibratorul și dildo-ul. Aceste jucării erotice pot fi folosite și în timpul uni act sexual, pentru a provoca plăcere partenerei. De asemenea, există și strap-on-uri, curele ce se leagă în jurul taliei ce au în capăt un dildo, accesoriu foarte folosit de cuplurile de lesbiene. Atât vibratoarele cât și dildo-urile au forme, mărimi, modele și accesorii din cele mai diverse. Ambele jucării erotice sunt folosite pentru penetrare orală, vaginală sau anală, însă singura diferență dintre un dildo și un vibrator este faptul că cel din urmă are vibrații și provoacă o plăcere mai intensă. Însă și dildo-ul poate provoca plăcere maximă dacă este condus de mâna persoanei care îl folosește, și mișcat în ritmul dorit de aceasta. Pentru femeile ce își doresc o jucărie sexuală cât mai apropiată de forma penisului natural, dildo-ul este perfect. Dar există și dildo-uri din sticlă, ceramică, din cauciuc, sau cele ce imită pielea naturală. Nici vibratoarele nu sunt de neglijat, acestea fiind folosite de foarte mult timp, chiar în scop terapeutic, pentru calmarea crizelor de isterie în cazul femeilor. În acest articol vom aborda ambele jucării sexuale, atât vibratorul cât și dildo-ul pentru a vedea cum pot ele să satisfacă dorințele și fanteziile celor mai diverși oameni.

 

 

Cum alegem dildo-ul sau vibratorul perfect?

 Când doriți să achiziționați o jucărie sexuală precum un dildo sau un vibrator, atât pentru a obține satisfacție prin masturbare sau pentru a folosi jucăria în timpul actului sexual în cuplu, trebuie să țineți cont de anumite criterii pentru a alege jucăria ideală. În primul rând, mărimea vibratorului sau a dildo-ului este criteriul cel mai important. Trebuie să țineți cont de faptul că un dildo sau un vibrator cu o lungime și cu o grosime exagerată, spre exemplu 25 cm că poate provoca mai multă neplăcere decât plăcere. Alegeți măsura potrivită, cea cu care vă simțiți cel mai confortabil, iar mărimea nu trebuie să fie singurul criteriu, ci și grosimea. Este ideal să apelați la experiența dumneavoastră sexuală pentru a stabili mărimea perfectă a dildo-ului sau a vibratorului. Forma dildo-ului sau a vibratorului este de asemenea un criteriu important deoarece acestea pot imita perfect forma penisului unui bărbat sau pot fi de diferite forme. Nu în ultimul rând, materialul și textura dildo-ului și a vibratorului sunt foarte importante, așadar va trebui să alegeți dintr-o serie de materiale precum cauciuc gelatinos, sticlă și ceramică, silicon, etc. Spre exemplu, cele mai populare sunt dildo-urile confecționate din silicon, fiind foarte rezistente, în timp ce dildo-urile din sticlă sunt la mare căutare datorită senzațiilor minunate pe care le pot oferi prin răcirea sau încălzirea acestora. Vibratorul pe de altă parte, poate fi ales pe altfel de criterii, depinzând desigur de mprimi, materiale de fabricație, ca și în cazul dildo-urilor. Dar trebuie să alegeți în primul rând ce fel de jucărie sexuală vă doriți, un dildo pe care să îl manevrați pentru a ajunge la orgasm sau un vibrator care, datorită vibrațiilor, vă ajută să ajungeți mai repede și fără eforturi prea mari la orgasm. Gândiți-vă pentru ce anume doriți să folosiți jucăria sexuală aleasă, astfel că vă puteți alege un vibrator de formă falică spre exemplu dacă doriți atât penetrare vaginală cât și stimularea clitorisului prin vibrația puternică. De asemenea, vibratoarele în formă de pâlnie sunt ideale pentru penetrarea anală. Mai mult decât atât, vibrațiile sunt extrem de importante mai ales pentru persoanele care nu au mai folosit vibratoare, fiind indicate cele cu o intensitate a vitezei mai mică sau cu vibrații reglabile. Bugetul în care doriți să vă încadrați pentru achiziționarea unui vibrator sau a unui dildo este foarte important, deoarece acestea pot ajunge să coste foarte mult, însă modelele clasice, simple, cu o formă normală și o vibrație nu foarte puternică sunt și cele mai la îndemână.

 

De unde se pot achiziționa vibratoarele și dildo-urile?

vibratoarele si dildo urile 1 Dacă vă este teamă sau rușine să intrați într-un sex-shop sau dacă nu aveți unul disponibil la dumneavoastră în localitate, cea mai simplă metodă de achiziționare a oricărei jucării erotice este prin simpla comandă online. Astfel, puteți vizita site-ul unde sunt vândute jucăriile sexuale, puteți răsfoi paginile în intimitatea casei dumneavoastră și vă puteți alege modelul potrivit. Livrarea va fi destul de rapidă prin intermediul unui serviciu de curierat și vă puteți bucura de plăcere intensă.

 

Beneficiile acestor accesorii sexuale?

 Ca orice jucărie erotică, vibratorul și dildo-ul este folosit în scopul de a provoca plăcere. Aceste jucării sexuale se adresează atât femeilor singure, cât și cuplurilor. Fie că folosim vibratorul sau dildo-ul pentru a ne masturba, sau pentru a condimenta viața sexuală, aceste accesorii sunt mai mult decât benefice pentru organism. Masturbarea este o metodă ideală pentru a elimina tensiunea și pentru a ne elibera de stres. Masturbarea, de asemenea, protejează flora vaginală normală și orgasmul are același efect ca și practicarea unui sport, așadar orgasmele dese pot preveni bolile cardiovasculare și diabetul. După orgasm, se eliberează oxitocină şi endorfine, hormoni care te calmează şi alungă tensiunea. În plus, viața dumneavoastră de cuplu nu va mai intra într-o rutină care de multe ori poate duce și la ruperea relației.

 

Care sunt tipurile de vibratoare cele mai folosite?

vibratoarele si dildo urile 2  În primul rând, trebuie să menționăm faptul că vibratorul a fost folosit din motive medicale la început, pentru relaxare și tratarea reumatismului. Apoi, în anul 1902 a apărut primul vibrator electric care era la fel de bine vândut ca orice obiect electrocasnic, iar în anul 1920 a apărut primul film porno în care era folosit și un vibrator. De atunci, o dată cu schimbarea mentalității și deschiderea tot mai mare a cuplurilor către sex fără inhibiții, vibratorul a devenit o jucărie sexuală deosebit de populară, poate cea mai folosită pe întreaga planetă. Există, desigur mai multe tipuri de vibratoare și de dildo-uri menite să provoace plăcerea acționând pe diferite planuri. Vibratoarele clitoidiene, de exemplu, aduc femeile pe culmile orgasmului prin stimularea clitoidiană, având un design special iar vibratoarele waterproof sunt rezistente la apă și pot fi folosite pentru a vă relaxa într-o cadă cu multă spumă, cu uleiuri esențiale, iar astfel masturbarea va fi una de vis. Vibratoarele ascunse, pe de altă parte, sunt foarte practice deoarece pot lua forma oricărui obiect folosit zilnic pentru a păcăli ochii curioșilor, iar vibratoarele sub formp de ou sunt folosite pentru stimularea clitorisului și a vaginului, și se introduce direct în vagin, fiind foarte discret. Vibratorul de tip dildo, pe de altă parte, sau dildo-ul seamănă de obicei foarte mult cu un penis și pot fi manevrate cu ușurință de către persoana în cauză pentru a obține o stimulare mult mai profundă.

 

Pericolele folosirii vibratorului

 Pericole extraordinar de mari nu sunt în cazul folosirii vibratorului, ci mai degrabă mici accidente ce pot apărea. Spre exemplu, atât vibratoarele cu baterii cât și cele ce se bagă în priză prezintă risc de electrocutare, așadar aceste jucării trebuie ferite de umezeală. În al doilea rând, pot apărea infecții dacă vibratorul nu a fost dezinfectat corect sau dacă a fost folosit și de altă persoană. Nici iritațiile nu sunt de neglijat și acestea pot apărea dacă vibratorul este introdus complet în vagin sau în anus. Așadar vibratoarele trebuie folosite cu mare grijă și simț de răspundere și cel mai important, acestea trebuie curățate foarte bine după și înainte de a avea contact cu ele, și sub nicio formă nu trebuie împrumutate altor persoane. Mai mult decât atât, alegeți cu grijă mărimea vibratorului deoarece o mărime sau o grosime prea mare vă pot provoca chiar leziuni vaginale.

Mai poți citi Despre amorul perfect

Puterea erotica a celor…

  Puterea erotica a celor cinci simțuri  Dacă faci parte din acele persoane care consi...

Body painting

  Body painting-ul ca joc erotic Vrei să iți condimentezi puțin viața sexuală şi rela...

Bondage

  Bondage: sex, cătuşe şi artă erotică Când auzi cuvântul 'bondage', g&aci...

Jocuri sexuale

  Câteva jocuri sexuale pentru a-ţi condimenta viaţa de cuplu Unele cupluri se pl&a...

Cum se folosește un lu…

  Cum se folosește un lubrifiant? Descoperă care sunt toate avantajele lubrifiantului şi în...

5 experienţe sexuale

  Cele 5 experienţe sexuale pe care un cuplu trebuie să le trăiască neapărat Ești &ic...

Poziții sexuale pentru…

  Cele mai bune poziții sexuale pentru un orgasm feminin rapid Orice femeie este capabila ...

Trucuri pentru quick se…

  5 trucuri pentru a practica quick sexul  Testează şi tu quick sexul sau sexul rapid...

Cum sa faci dragoste î…

  Arta de a face dragoste în mașină sau cum să o iei pe drumul plăcerii Un mijloc...

Cum sa faci dragoste su…

  Câteva modalități de a vă iubi sub duş  Dragostea sub duş este o plăcere p...

Fa dragoste si în afar…

  Cele mai bune locuri de făcut dragoste în afara patului  Să devii complet săl...

Cum să faceţi dragost…

Cum să faceţi dragoste mai sălbatic - mic ghid  Să faci dragoste cu tandreţe şi bl&aci...

Cum să faci dragoste p…

Cum să faci dragoste pe stradă  Să faci dragoste pe stradă... ce poate fi mai excitant? ...

Secrete pentru un orgas…

10 secrete pentru un orgasm mai bun  Îţi lipsește plăcerea în pat? Am adunat ...

Cum să faci dragoste f…

Cum să faci dragoste fără penetrare A face dragoste este ceva extrem de senzual şi de intim...

Trei practici ale plăc…

  Cele trei practici ale plăcerii anale Pentru a putea profita din plin de plăcerile anal...

Cum sporești plăcerea…

Cum sporești plăcerea în cuplu În mod tradițional, actul sexual este abordat sub...

Cel mai bun lubrifiant …

  Cum să alegi cel mai bun lubrifiant intim Lubrifierea este esențială pentru aproape toate ...

Cele mai bune locuri pe…

  Quick sex la o nuntă.  Petrecerile şi sărbătorile sunt o ocazie ideală pentru un ...

Accidentele sexuale

  Accidentele sexuale și urmările lor O noapte pasională de amor se poate termina destul...

Poziții de masturbare …

  Poziții de masturbare super hot pentru femei  Și femeile se masturbează și o fac c...

Soft swing

  Soft swing  Românii privesc conceptul de swing ca pe un subiect tabu, un lucru p...

Pozitile sexuale si per…

  Poziția sexuală preferată dezvăluie personalitatea Poziția sexuală preferată ne dez...

Femeile prefera mancare…

  Femeile preferă mâncarea în defavoarea sexului  Nimic nu se compară cu o...

Jucăriile sexuale in c…

  Jucăriile sexuale în relația de cuplu  Nu trebuie să fiți foarte exprimenta...

Sexul anal si sanatatea

  Sexul anal cauzează probleme de sănătate?  Sexul anal este un subiect tabu în...

Jucării sexuale BDSM

  Jucării sexuale BDSM  BDSM-ul este termenul folosit în literatura de specialita...

Rezolva situatiile jena…

  Cum facem față situațiilor jenante din timpul partidelor de sex?  Viața sexuală n...

Limbajul erotic în in…

  Limbajul erotic în intimitate  În dormitor, cu ușile închise, cuplu...

Cina erotică

  Cina erotică  Cina romantică este o metodă foate populară și îndrăgită at...

Web sex

  O ipostaza sexuala moderna: web sexul  Termenul de web sex se referă la practicarea s...

Swing

  Swing-ul sau schimbul de parteneri  Swing-ul este încă un subiect tabu la noi &...

Jucarii sexuale

  Jucarii sexuale: mic ghid de utilizare Jucariile sexuale sunt din ce in ce mai cautate si m...

Puterea erotica a sâni…

  Puterea erotica a sânilor  Simboluri ale puritatii si ale emanciparii, sân...

Exploreaza corpul perte…

  Exploreaza corpul pertenerului  A face dragoste nu se limiteaza doar la orgasm. Explor...

10 locuri in care o fem…

              10 locuri in care o ...

Umorul si relatia de cu…

   Cum poate fi utilizat umorul pentru îmbunătăţirea comunicării în rela...

Umorul si relatia de cu…

  Umorul generează mai multă intimitate  După cum se ştie, intimitatea este un elem...

Umorul si relatia de cu…

  Câteva moduri în care umorul vă poate îmbunătăţii nu doar viaţa sexua...

Stimulatori sexuali cal…

                &nbs...

Umorul în rezolvarea p…

  Umorul şi ajutorul său în rezolvarea problemelor relaţionale  Umorul nu este ...

Nu folosi umorul ca o m…

  Evitaţi folosirea umorului în scopul de a vă ascunde emoţiile negative  Umoru...

Rezolvă conflictele î…

  Cum puteţi utiliza umorul pentru a dezamorsa eventualele conflicte  Conflictele pot s...

Cum sa folosim umorul i…

  Atunci când folosiţi umorul, asiguraţi-vă că celălalt apreciază aceasta în...

Quick sex: repede si bi…

  Quick sex: repede şi bine Quick sex sau quickie este o partidă de sex scurtă, spontană...

Placerea este in.... bu…

                &nbs...

Cum sa faci dragoste in…

                &nbs...

Cum sa faci dragoste in…

                 Cu...

Stimulați Punctul G î…

                &nbs...

Punctul L masculin

                &nbs...

Punctul A

                &nbs...

Misteriosul Punct G

  Din tainele misteriosului punct G  Punctul G este ca si Yeti, infricosatorul om al za...

Privirea in timpul drag…

                &nbs...

Plăcerea atingerii

                &nbs...

Parfumuri afrodisiace

                &nbs...

Masturbatorul

             Jucării erotice pentru do...

Păpușa gonflabilă

                 J...

Inelele și extensiile …

          Jucării erotice – inelele și extensiile pentru penis Jucăriile erotice su...

Bilele vaginale

  Jucării erotice – bile vaginale  Bilele vaginale reprezintă o jucărie erotică destinat...

Vibratoarele și dildo-…

  Jucării erotice – vibratoarele și dildo-urile Vibratoarele și dildo-urile sunt acc...

Bilele anale

  Jucării erotice – bilele anale  Sexul anal este un subiect tabu în societatea contemporan...

Pozitii sexuale pentru …

                &nbs...

Pozitii pentru a face d…

                &nbs...

Pozitia doggy style

                &nbs...

Promisiunile erotice

  Promisiunile erotice sau cum să ai mai mult gust atunci când ai pierdut “bătă...

6 jocuri de rol sexual

  6 jocuri de rol sexual extrem de apreciate în cuplu Timpul și, mai ales, rutina sunt...

Dubla penetrare

                &nbs...

Analingus: stimulare an…

  Analingus: sex oral în regiunea anală  Chiar dacă, mai nou, se vorbește din ce în ce mai ...

Aneros–jucarie sexua…

  Aneros – o jucărie sexuală pentru bărbați  Aneros este una din rarele jucăr...

Diferenţe intre dorin…

  4 diferenţe majore între dorinţa masculină şi cea feminină O relaţie de cuplu d...

Mirosul corporal şi at…

  Mirosul corporal şi atracţia sexuală „Mmm, ce bine miroase!” De câte o...

Sex anal partea 1

  Sexul anal (I) – Între tabu şi plăcere Sexul anal dispare încet-încet de pe lista subiec...

Sex anal partea a 2 a

  Sexul anal (II) – Riscuri şi reguli Riscurile care pot apărea în cazul unei interacţiuni ...

Umor şi Amor

  Umor şi Amor!  Se spune în folclor că bărbatul care o face pe femeie să r&ac...

A face dragoste

                &nbs...

Sfaturi pentru Sex prin…

  Sexul prin telefon: o soluţie pentru relaţiile la distanţă  Sexul prin telefon poa...

Sexul de dimineaţă

  Sexul de dimineaţă   Unii oameni preferă să facă sex dimineaţa, iar alţii seara...

Sex cu fostul iubit

      Sexul cu ex-ul sau moftul cu fostul   Sexul nu este unul din s...

Sex in locuri neconvent…

             Sex în locuri necon...

Fetișul sexual

  Fetișul sexual  Fetișul erotic reprezintă, mai exact, preferința unei persoane pen...

Excitarea-secretul atin…

                     Excitar...