Supă de cocoș cu tăieței
Supa de pui cu tăieÈ›ei este o adevărată delicatesă È™i de multe ori gospodinele o prepară pentru întreaga familie. Supa de cocoÈ™ de curte cu tăieÈ›ei este extraordinară, are un gust inconfundabil È™i extrem de sățioasă. Mai mult decât atât, grăsimea de pasăre de curte dă o aromă aparte preparatelor È™i nu este dăunătoare. Supa de tăieÈ›ei se prepară destul de simplu, dar laborios. Avem nevoie de timp, atunci când vrem să preparăm o supă de tăieÈ›ei, pentru ca aceasta să fiarbă în tihnă È™i rezultatul să fie unul spectaculos, cu un gust inconfundabil.
Ingrediente pentru supă de cocoș cu tăieței
Supa de cocoÈ™ cu tăieÈ›ei necesită mai multe ingrediente, din cele mai proaspete È™i de bună calitate, pe cât posibil. AÈ™adar, pentru o supă de cocoÈ™ cu tăieÈ›ei avem nevoie de o pasăre de curte (bucățele de carne pe care le punem la fiert – putem alege pieptul, spatele, aripile, inima, ficatul, rămâne la alegerea fiecăruia), de legume din cele mai proaspete È™i mai variate – doi morcovi, doi cartofi de mărime medie, o rădăcină de È›elină, două cepe, o rădăcină de păstârnac, un dovlecel, un ardei roÈ™u sau verde, sare, roÈ™ii în bulion sau proaspete È™i suc de roÈ™ii È™i pătrunjel. TăieÈ›eii cei mai gustoÈ™i sunt cei preparaÈ›i în casă, È™i pentru prepararea lor avem nevoie de 100 de grame de făină, un ou È™i un praf de sare.