Ciocolată raw umplută cu nuci și fructe uscate
Untul de cacao care este obținut din semințele de cacao, are un conținut bogat în vitamine (A, E, K – ajutând la regenerarea pielii) și acizi grași (omega 3 și omega 6), fiind foarte eficient în alimentație și în produsele cosmetice (echilibrează tonul pielii, menţine ph-ul pielii, elimină roşeaţa şi calmează iritaţiile).
Imaginați-vă o ciocolată sănătoasă, nutritivă și delicioasă, pe care s-o puteți prepara acasă. Se face în maxim 30 de minute și este gata de savurat într-o oră. Când depuneți efort fizic sau intelectual, ciocolata vă oferă energia de care aveți nevoie, eliminând senzația de prea mult dulce.
Ingrediente:
- 100 gr unt de cacao bio;
- 80 gr ulei de cocos bio;
- 50 gr pudră de roșcove/ cacao bio;
- 50 gr sirop de agave ;
- ½ păstaie de vanilie ( se folosește miezul de la vanilie) sau 2 linguri extract de vanilie;
- nuci românești, caju, migdale,semințe de chia, alune de pădure, semințe de floarea soarelui, goji, stafide, curmale (se macină într-un robot cu lamă S și se pune la frigider).