Rețete raw vegane

Chifteluțe raw vegane

 

Chifteluțe raw vegane

Chifteluțe raw vegane Razele soarelui au o putere inestimabilă asupra alimentelor și asupra celui care le consumă. Dimineața, la răsărit și seara la apus, soarele este o adevărată hrană energetică. Din acest punct de vedere, vara este bine să profităm cât mai mult de soare și să folosim la maxim toate beneficiile. Aceste chifteluțe raw vegane sunt uscate de razele soarelui, îți dă o stare de bine și te saturi foarte ușor. De ce ați avea nevoie? De un grătar (tocător) și de mult soare.

 

Ingrediente:

 - 100 gr seminţe de in

 - 50 gr seminţe de floarea soarelui

 - 50 gr nuci

 - 50 gr făină de soia

Citește mai mult:Chifteluțe raw vegane

Pateu raw vegan din semințe de floarea soarelui

 

Pateu raw vegan din semințe de floarea soarelui

Pateu raw vegan din semințe de floarea soarelui Pateul raw vegan din semințe de floarea soarelui este o alternativă sănătoasă și sățioasă de pateu. Semințele de floarea soarelui au un conținut ridicat de vitamina E, minerale și proteine. Pot fi consumate sub diferite forme, dar cel mai recomandat ar fi cele germinate, crescându-le valoarea nutritivă. Germenii de floarea soarelui au beneficii asupra dinților, datorită conținutului ridicat de calciu și ajută de asemenea la detoxifierea ficatului.

 

Ingrediente:

 - 200 gr semințe de floarea soarelui hidratate 2- 3 ore (se pun într-un bol cu apă de izvor );

 - ½ de ceapă;

Citește mai mult:Pateu raw vegan din semințe de floarea soarelui

Tiramisu cu cremă de căpșune și glazură de ciocolată

 

Tiramisu cu cremă de căpșune și glazură de ciocolată

Tiramisu cu cremă de căpșune și glazură de ciocolată Tiramisu este un desert cu care puțini își permit să se joace. Fiind un produs italian, în traducere, tiramisu înseamnă “ ridică-mă”, datorită conținutului de cafea, dar următoarea rețetă este o rețetă raw cu produse sănătoase pentru organism. Semințele, siropul de agave, laptele de cocos, vanilia,aromele, fac din acest tiramisu o adevărată savoare pentru papilele gustative.

 

Ingrediente: 

Blat:
 - 150 gr tărâțe de ovăz măcinate (se mai pot adăuga în funcție de consistență – dacă este prea moale )
 - 100 gr nuci românești hidratate
 - 250 gr curmale hidratate și scurse de apă (dacă nu e prea dulce, adăugați sirop de agave/miere)

 - 50 ml ulei de cocos topit
 - 100 ml cafea tare și fără zaț (se poate folosi cu succes cicoarea – ca înlocuitor al cafelei)

Citește mai mult:Tiramisu cu cremă de căpșune și glazură de ciocolată