Gustari delicioase pentru copii tai

 

4 gustări sănătoase pentru copiii tăi

gustari delicioase pentru copii tai

 Atunci când vine vorba despre gustări delicioase pe care copiii tăi să le adore totul È›ine de gust, de prezentare ÅŸi mai ales de beneficiile acestora pentru sănătate. Copiii nu sunt conÈ™tienÈ›i de importanÈ›a unei alimentaÈ›ii sănătoase. Ceea ce contează mai mult pentru ei este gustul. Dar de aici vine ÅŸi necesitatea de a le furniza niÈ™te mese sănătoase, dar delicioase ÅŸi cât mai bine prezentate.

 Aceste gustări pe care È›i le propunem le va satisface atât papilele gustative dar ÅŸi nevoile corpului lor care este în plină creÈ™tere.

 

Strugurii îngheÈ›aÈ›i.

 Strugurii îngheÈ›aÈ›i sunt o gustare pe care copiii o vor adora cu siguranță. Copiii deja iubesc gustul minunat al strugurilor. Dar îngheÈ›aÈ›i sunt ÅŸi mai delicioÈ™i ÅŸi mai amuzanÈ›i. Trebuie doar să îi speli, să laÅŸi să se usuce ÅŸi să îi pui la congelator. După câteva ore se pot degusta.

 Este o gustare care va veni pentru copii cu vitamine, minerale ÅŸi antioxidanÈ›i care sunt necesari pentru buna lor creÈ™tere.

 

Mere ÅŸi unt de arahide.

 Iată o gustare care combină două ingrediente apreciate de cei mici dar ÅŸi de cei mari. În plus, este vorba despre o gustare extrem de nutritivă din multe puncte de vedere. Merele sunt bogate în fibre bune, vitamine ÅŸi minerale. Untul de arahide este cel care va furniza copiilor grăsimile bune de care au aceÈ™tia nevoie. Să nu mai vorbim despre gustul său care este extrem de apreciat. În plus este o gustare extrem de uÈ™or de preparat, o gustare care se poate strecura extrem de uÈ™or în ghiozdănel. Un sandviÈ™ deloc clasic- felii de mere unse cu unt de arahide.

 

Țelina și untul de arahide.

 MulÈ›i copii vor fugi la vederea È›elinei cu siguranță. Dar È›elina preparată cu unt de arahide ÅŸi cu stafide este mult mai atrăgătoare în ochii lor. PoÈ›i umple È›elina ÅŸi cu brânză, cu un iaurt grecesc, esenÈ›ial este ca gustarea să fie nutritivă ÅŸi bună.

 

Mandarinele.

 Copiii adoră mandarinele. Sunt mici, dulci ÅŸi delicioase. Nu au cum să nu le placă. Ceea ce nu ÅŸtiu copiii însă este faptul că sunt ÅŸi extrem de nutritive. Åži nici nu trebuie să le cureÈ›i tu pentru ei. Cu siguranță că acest lucru va deveni ocupaÈ›ia lor preferată. Să nu mai vorbim despre faptul că sunt foarte uÅŸor de transportat ÅŸi de ambalat pe lângă faptul că sunt bogate în vitamine ÅŸi antioxidanÈ›i.

Copilul tău ce gustare preferată are?

Mai poți citi din Rețete pentru bebeluși si copii

Pudra de roÈ™cove în a…

  Roșcovele sunt ideale în alimentația copiilor mici  Roșcovele sunt fructe pe care puțini...

Fructe È™i legume pentr…

  Fructe È™i legume pentru copii – câteva idei vă rog!  Vă doriÈ›i să d...

Mic dejun nutritiv pent…

  Un mic dejun nutritiv pentru copii  Cea mai importantă masă a zilei este micul dej...

ReÈ›ete de piure pentru…

  ReÈ›ete de piure pentru bebe  BebeluÈ™ul tău mănâncă de acum înainte ...

Gustari delicioase pent…

  4 gustări sănătoase pentru copiii tăi  Atunci când vine vorba despre gustÄ...

Iaurt cu fulgi de ovăz

  Fulgii de ovăz – depozite de energie  Copiii au nevoie de mai multă energie ...

Gustări sănătoase pe…

  Idei de gustări sănătoase pentru copii  Copiii sunt tare greu de mulÈ›umit la cap...

Cremă de spanac

  Cremă de spanac pentru bebeluÈ™i  Spanacul este la mare căutare în acest sez...

Orez cu legume pentru b…

  Orez cu legume pentru bebeluÈ™i È™i copii  AlimentaÈ›ia copiilor necesită o atenÈ›i...