Băile Felix

 

Băile Felix, destinatie ideala pentru vacanta dvs

Baile Felix

 Stațiunea Băile Felix este ideală pentru vacanța dumneavoastră. Aceasta este una din destinațiile preferate ale multor turiști la nivel național și internațional, mai ales datorită apelor geo-termale cu proprietăți curative certificate. Să vedem ce altceva ne mai atrage la Băile Felix.

 

Localizare

 Băile Felix este o localitate suburbană a Oradei, localizată la 8 km de oraș și este cea mai cunoscută stațiune balneară din România, care este renumită și la nivel mondial. Izvoarele de apă geo-termale sunt descoperite încă din Antichitate și au proprietăți curative certificate.

 Aici, apele sunt oligometalice, bicarbonate, calcice si sodice, iar nămolurile au proprietăți sapropelice (bogate în hidrosulfura de fier coloidala). Așadar, dacă veniți cu mașina, Băile Felix le găsiți lângă E66 Oradea-Deva. Dacă însă veniți aici cu trenul, trebuie să luați trenul până în Oradea și apoi din Oradea în Băile Felix se poate ajunge cu mijloacele de transport în comun. Dacă însă optați pentru o călătorie cu avionul, puteți ateriza pe aeroportul Oradea de unde luați un autobuz până la Băile Felix.

 

Tratament

Biserica de lemn baile felix

 La Băile Felix puteți dispune de tratament ce include instalații pentru băi la cadă, instalații pentru aplicații calde cu nămol și parafină, bazine cu apă termală, instalații pentru elongații sub apă, instalații pentru electro și hidro terapie, saună, piscine acoperite și în aer liber, săli de gimnastică medicală.  

 

Distracție

 Dacă vă doriți să vă și distrați, atunci aici puteți viziona un film la cinematograf, puteți înota în piscinele acoperite sau descoperite, după preferințe, puteți practica diverse sporturi pe terenurile de sport special amenajate, vă puteți duce în cluburi, la o sală de jocuri mecanice, iar posibilitățile nu se opresc aici.

 

Cazare

 Ideal ar fi să rezervați din timp un bilet de cazare. Pensiunile de aici vă pun la dispoziție site-uri unde găsiți descieri cât mai detaliate ale camerelor și serviciilor, precum și fotografii. Puteți opta pentru cazare la Pensiunea Perla, la Complexul Hotelier Welness and Spa Perla sau puteți alege să stați la Vila Ana, la Vila Sebastian sau la Pensiunea Maris.

 

Restaurante și alte servicii

 Tot aici puteți beneficia de mese copioase la unul din restaurantele din zonă, precum Club Art, restaurant Palmierul, restaurant Perla sau restaurant Larysse, iar lista poate continua, unde veți avea parte de o servire ireproșabilă și de preparate delicioase. Tot aici mai puteți beneficia și de alte servicii, precum de închirieri ATV-uri și de închirieri săli de conferințe pentru afacerea dvs.

Categorie:

Mai poți citi din Destinații montane

Hotelul de gheață de …

  Ținut de poveste- Hotelul de gheață de la Bâlea Lac  Înființat &icir...

Vatra Dornei, Bucovina

  Vatra Dornei  În Bucovina, Vatra Dornei este printre cele mai importante staț...

Tușnad, Harghita

  Vacanța în Tușnad  Băile Tușnad este una din cele mai frumoase stațiuni m...

Băile Felix

  Băile Felix, destinatie ideala pentru vacanta dvs  Stațiunea Băile Felix este ideală pen...