Jucarii Waldorf lucrate manual, Cristina Ciocan

 

Jucăriile  Waldorf: păpuși moi, linii si detalii fine, culori calde.

jucarii waldorf lucrate manual cristina ciocan

 În cazul în care unul dintre obiectivele dvs. ca părinte este de a ajuta copilul să înțeleagă și să viețuiască cu natura, mai degrabă decât împotriva naturii, puteți face acest lucru mult mai ușor cu jucării confecționate din materiale naturale.

 Sa iubim materiale naturale nu-doar pentru că bumbacul, mătasea, lâna, lemnul și alte materiale naturale sunt din surse regenerabile, prin urmare, sustenabile, ci pentru că materialele naturale îmbunătățesc experiența unui copil cu aprecierea si respectarea naturii. Un copil poate experimenta jucăriile naturale prin toate simțurile, sau prin cele mai multe dintre ele. Materiale naturale arata frumos, ele miros frumos, sunt plăcute la atingere si dau sunete bogate atunci când un copil se joaca cu ele.

 

Jucăriile Waldorf inspira jocul deschis- (free play)

 Jucăriile Waldorf sunt lucrate  manual si sunt jucării care inspira jocul deschis- (free play) condus de copil, mai degrabă decât jocul care urmează o mișcare specifică pentru un final predeterminat. Jucăriile Waldorf sunt un bun suport pentru  poveștile pe care un copil  si le spune în mintea lui, și ele stimulează imaginația, mai degrabă decât să aducă un copil din lumea poveștilor într-o experiență de joc la linia de asamblare. Astfel, o simpla esarfa din mătase poate fi o pelerină care zboară în briza marii sau un râu care curge pe lângă o casă de păpuși sau poate deveni ambalajul pentru un cadou...

 O păpușă Waldorf din bumbac și lână afara de umplutură și părul va avea un chip simplu, astfel copilul adaugă detaliile prin imaginație.  Este greu atunci când păpușa are un zâmbet pictat pe fata ei, sa dam libertate copilului sa dea lacrimi acelei păpuși( în cazul în care copilul are nevoie sa exprime o tristețe). Jucăriile pot căpăta chiar rol terapeutic.

 

Jucăriile Waldorf, mai aproape de lumea naturală

 Când doriți ca piticul dumneavoastră să învețe despre un copac, ceea are mai mult sens? Sa se uite la o carte despre copaci, pentru ca apoi sa primească un model de copac confecționat din plastic , sau sa mergeți împreună afară și să atingeți și sa observați un copac. Dacă doriți ca copilul dumneavoastră să învețe despre natură și modul în care merg lucrurile în lumea naturală, ajutați-l oferindu-i jucării confecționate din materiale naturale, care respecta natura în întregul ei.......... și atunci, el jucându-se cu jucării naturale, el este pus mai aproape de lumea naturală.

 

Jucăriile Waldorf trezesc imaginatia copilului tau

 Atunci când alegeți o jucărie, gândiți-vă dacă ea lasă spațiu de joc deschis. Va inspira această jucărie imaginația copilului tău? Această jucărie  se va alătura poveștilor inventate in joaca de copilului tău? Aceasta jucărie va aduce bogăție si bucurie sufletului copilului dumneavoasta ?

 Jucăriile sunt cusute de mana și umplute cu lână. Eu confecționez astfel de jucării de un an de zile și sunt fascinata de ele. Am avut nenumărate ocazii sa asist cu bucurie la ore de zâmbete de copii care se jucau cu aceste jucării.....momente prețioase pentru mine, pe care vi le doresc si dumneavoastră.

 Pentru detalii suplimentare și comenzi personalizate, va rog sa ma contactați la 0733757137, sau pe email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Ma găsiți și pe Facebook.

Mai poți citi din Handmade

Știi cum se montează …

  Cum se montează un fermoar?  Nu multe persoane știu cum se montează un fermoar, puține fet...

Încondeierea ouălor d…

  Încondeierea ouălor   Ouăle de Paște sunt vedetele acestei sărbători. ...

Creații realizate din …

  Creații realizate din fimo  Arta nu se mai rezumă numai la pictură, sculptură, ...

Ikebana

  Ikebana este arta care exprimă frumosul, simplitatea, viața, sentimentele, desăvâr...

Jucarii Waldorf lucrate…

  Jucăriile  Waldorf: păpuși moi, linii si detalii fine, culori calde.  Î...

Un pot pourri home-made

  Un pot pourri home-made  Pot-pourri-ul este un accesoriu ideal pentru a parfuma in m...

Figurine Origami 3D, Ma…

  De ce origami 3D?  Pentru mine Arta Origami 3D a început din dorinţa de a vedea cum aparen...

Broșe Handmade

  Broșe Handmade  Oricine poate realiza o broșă handmade, și o mulțime de bijuter...

Felicitari quilling, Cr…

  Felicitări handmade, realizate cu tehnica Quilling Felicitarea este mai mult decât...

Origami

  Origami - arta plierii hârtiei colorate  Origami este o adevărată formă de ...

Quilling

  Quilling ca formă de artă  În România, quillingul este o formă de art...

Pahare Pictate, Cristin…

  De ce pahare de sampanie pictate? Pentru evenimente speciale cum sunt nuntile, am fost so...

Bratari de mana Shambal…

  Brățări de mana Shamballa lucrate manual.    Ața folosită pentru brataril...

Vaze pictate, Cristina …

  De ce handmade?  Am inceput sa pictez astfel de vase de sticla in vremea cand e...

Boluri pictate, Cristin…

  De ce boluri pictate manual? Aceste boluri au calitarea de a putea fi folosite in cel put...