Creații realizate din fimo

 

Creații realizate din fimo

creatii realizate din fimo

 Arta nu se mai rezumă numai la pictură, sculptură, È™i alte îndeletniciri de acest gen, ci este mult mai vastă acum ca È™i înÈ›eles. Tot ce înseamnă creaÈ›ii handmade sunt ridicate la rang de artă, astfel că, lucruÈ™oarele tricotate, croÈ™etate, creaÈ›iile din lut polimeric sau fimo, jucăriile handmade, toate sunt rezultatul unor mâini iscusite È™i a unei forme de artă. Realizarea bijuteriilor din lut polimeric este extrem de apreciată în ziua de azi atât ca È™i afacere cât È™i ca îndeletnicire sau hobby. Fimo este un material extrem de accesibil, È™i oricine cu puÈ›in talent È™i creativitate poate încerca să confecÈ›ioneze ceva cu ajutorul fimo.

 

Bijuteriile fimo, între afacere È™i hobby

 Handmade-ul este arta prin care vă puteÈ›i crea singură accesoriile È™i lucrurile pe care le veÈ›i purta ulterior. Oricine poate, în ziua de azi, să realizeze obiecte handmade din tot felul de materiale. PuteÈ›i alege să faceÈ›i bijuterii sau lucruÈ™oare din croÈ™etă, din andrele, din materiale reciclabile, ori din fimo sau lut polimeric. Timpul, materialele, È™i răbdarea sunt cele trei elemente esenÈ›iale pentru a crea bijuteriile din fimo. Talentul, pe de altă parte este un atu foarte puternic, dar nu este neapărat necesar. PerseverenÈ›a este însă calitatea care triumfă în domeniul handmade. De asemenea, trebuie să aveÈ›i È™i o oarecare pasiune pentru lutul polimeric È™i pentru bijuterii pentru a vă apuca de o astfel de afacere. Este însă mult spus afacere, în condiÈ›iile în care vindeÈ›i mai mult prietenilor, cunoÈ™tinÈ›elor, sau printr-un blog personal. Și totuÈ™i, bijuteriile sunt extrem de apreciate la târgurile handmade È™i nu numai. Bijuteriile din fimo pot fi realizate la început ca simplă pasiune, ca È™i hobby, pentru ca mai apoi să devină o afacere de care să vă ocupaÈ›i exclusiv. Fimo poate fi găsit foarte uÈ™or pe site-uri de specialitate pe internet, È™i nici nu costă o avere. Fimo este un material foarte ingenios, ca È™i plastelina aproape, cu care vă puteÈ›i juca, dând diferite forme, È™i care se coace în cuptor ca È™i o ceramică.

 

Materiale de început pentru realizarea bijuteriilor din fimo

 Nu aveÈ›i nevoie de studii înalte pentru a lucra cu fimo. CumpăraÈ›i, pentru început, fimo din culorile de bază necesare, fără a vă aventura să cumpăraÈ›i toată gama pe care o găsiÈ›i. De asemenea, È›ineÈ›i cont de faptul că veÈ›i mai avea nevoie de un roller, o suprafață de lucru, câteva cuttere È™i forme de prăjituri ori matriÈ›e. De asemenea, în funcÈ›ie de ce vă doriÈ›i să realizaÈ›i, sunt È™i alte accesorii ce merită luate în considerare.

 

Ce puteți crea cu ajutorul fimo?

 O mulÈ›ime de lucruri minunate vor ieÈ™i din mâinile dvs. când veÈ›i lucra cu fimo. O mulÈ›ime de artiÈ™ti ce lucrează cu fimo au o carieră strălucită în crearea bijuteriilor, cadourilor de sărbători, suporturilor de lumânări, mărturiilor de nuntă È™i botez, sporturilor de pahare, mânerelor de croÈ™ete colorate È™i haioase, È™i lista poate continua. Dar bijuteriile sunt cele care sunt cele mai căutate în ziua de azi È™i pot deveni foarte uÈ™or o afacere profitabilă, nu numai un hobby plăcut.

Categorie:

Mai poți citi din Handmade

Știi cum se montează …

  Cum se montează un fermoar?  Nu multe persoane știu cum se montează un fermoar, puține fet...

ÃŽncondeierea ouălor d…

  Încondeierea ouălor   Ouăle de PaÈ™te sunt vedetele acestei sărbători. ...

CreaÈ›ii realizate din …

  CreaÈ›ii realizate din fimo  Arta nu se mai rezumă numai la pictură, sculptură, È...

Ikebana

  Ikebana este arta care exprimă frumosul, simplitatea, viaÈ›a, sentimentele, desăvârÈ...

Jucarii Waldorf lucrate…

  Jucăriile  Waldorf: păpuÈ™i moi, linii si detalii fine, culori calde.  Î...

Un pot pourri home-made

  Un pot pourri home-made  Pot-pourri-ul este un accesoriu ideal pentru a parfuma in m...

Figurine Origami 3D, Ma…

  De ce origami 3D?  Pentru mine Arta Origami 3D a început din dorinţa de a vedea cum aparen...

Broșe Handmade

  BroÈ™e Handmade  Oricine poate realiza o broșă handmade, È™i o mulÈ›ime de bijuter...

Felicitari quilling, Cr…

  Felicitări handmade, realizate cu tehnica Quilling Felicitarea este mai mult decât...

Origami

  Origami - arta plierii hârtiei colorate  Origami este o adevărată formă de ...

Quilling

  Quilling ca formă de artă  În România, quillingul este o formă de art...

Pahare Pictate, Cristin…

  De ce pahare de sampanie pictate? Pentru evenimente speciale cum sunt nuntile, am fost so...

Bratari de mana Shambal…

  Brățări de mana Shamballa lucrate manual.    AÈ›a folosită pentru brataril...

Vaze pictate, Cristina …

  De ce handmade?  Am inceput sa pictez astfel de vase de sticla in vremea cand e...

Boluri pictate, Cristin…

  De ce boluri pictate manual? Aceste boluri au calitarea de a putea fi folosite in cel put...