Astrologia, calea către destinul tău

 

   Astrologia este cunoașterea ființei tale și calea către destinul tău

Putem avea încredere în astrologie?

astrologia calea catre destinul tau

 Mulți oameni se întreabă acest lucru. Aș vrea să clarific aceste aspecte. Astrologia este știința care îți arată cine eşti tu cu adevărat şi de ce ai venit pe pământ ca să înveți. Putem avea încredere deplină în astrologie şi asta pentru că în momentul în care te-ai născut planetele au fost aliniate într-un fel şi ţi-au dat anumite caracteristici şi țeluri în viață. Acestea au fost alese de către tine înainte să te naști pe acest pământ. Astrologia este aici să ne arate ce am uitat atunci când am venit pe lume.

 

Ce este astrologia și cu ce mă poate ajuta?

 Când te-ai născut planetele au fost acolo pentru tine. Ţi-au oferit calități, defecte, țeluri în viață, scopuri înalte, întâlniri predestinate, maeștri, învățături, noroc, succes, viață. Toate aceste lucruri le poți afla cu ajutorul astrologiei. Când întâlnești pe cineva cu siguranță că nu este o întâlnire întâmplătoare. De regulă vă știți din alte încarnări. Astrologia ne arată şi ce am fost în alte vieți şi cum a fost comportamentul nostru în acele vremuri. Ne poate ajuta în orice domeniu al vieții noastre, în relații, carieră, familie, sănătate, financiar, personal etc. Trebuie doar să ştim ceea ce vrem să aflăm şi ea ne va da detalii.

 

Astrologia natală

 Astrologia natală este partea din tine care îţi arată cine eşti şi ce ai de făcut aici. Personalitatea ta, felul tău de a fi, ce îţi place să faci, ce nu îți place, cum te simți în mod afectiv, ce fel de oameni îţi plac, cum eşti tu într-o relație, ce trebuie să studiezi şi să faci în viaţă, Astrologia natală îţi prezintă viața ta începând de la naștere. Personalitatea cu care ai venit pe lume. Aceasta poate să te reprezinte în totalitate sau poate să te reprezinte doar într-o mică parte, deoarece unele caracteristici le-ai depășit deja. Fiind pe pământ ai învățat unele lucruri din experiențele prin care ai trecut. Ai învățat să faci lucruri folositoare, ai studiat, ţi-ai completat cunoștințele, ai trecut prin diverse relații, stări, comportamente. Câteodată viața ți-a oferit anumite circumstanțe din care ai avut de învățat foarte multe. Asta înseamnă că unele caracteristici le-ai traversat deja. Nu te panica dacă vezi asta în astrograma ta natală. Este natural şi firesc.

 

Astrologia karmică

 Am venit pe acest pământ pentru a evolua continuu. Trecem de la o viaţă la alta, cu unele caracteristici pe care le preluăm din diverse încarnări. Astrologia karmică ne arată ce avem de învăţat în această viaţă. Ne arată oportunitățile, crizele, încercările la care suntem supuşi în viaţă. Uneori nu mai trebuie să trecem prin ele dacă ne învățăm lecțiile la timp. Ne mai arăta cine am fost în trecut şi ce am făcut în alte vieţi, personalitățile, cum ne-am comportat şi ce avem de învăţat de acolo. Este foarte importantă în măsura în care te interesează ce ai de învăţat în această viaţă şi ce anume din vieţile trecute trebuie să schimbi. De multe ori ne comportăm la fel ca şi viaţa trecută, de aceea lumea orientală consideră că spiritul se transformă mereu şi revine pe pământ în alte forme dar este mereu acelaşi. Cu fiecare viaţă evoluăm tot mai mult. Dacă dorim acest lucru. Unii oameni nu doresc şi fac aceleaşi lucruri care le-au făcut cândva, chiar dacă nu sunt conştienţi de asta. Ei vor veni viaţă după viaţă până când învăţă ce au de învăţat. Exact ca şi la şcoală. Dacă rămânem repetenţi vom urma aceeaşi clasă până când o trecem cu brio. Viaţa la fel ne învăță. Venim cu aceleași lecții până când suntem capabili să mergem mai departe şi să învăţăm alte lucruri.

 

Astrologia relațională

 Pe baza datei de naștere a partenerului tău de viață cât şi pe baza datei nașterii tale poți afla compatibilitatea dintre voi, ce anume aveți de învățat unul de la altul, cum vă înțelegeți, în ce domenii vă înțelegeți mai bine şi dacă este o legătură durabilă sau nu. Bineînțeles că depinde şi de voi dacă veți lua în considerare aceste lucruri şi veţi trece peste ele sau le veţi lăsa aşa cum sunt. Nu este obligatoriu să înveţi nimic de la partener dar atunci să nu te aștepți ca relația să fie de lungă durată. Noi suntem aici pentru a învăța unul de la altul, pentru a evolua împreună şi pentru a face misiunea pentru care am venit aici pe pământ. Astrologia relațională îţi poate spune inclusiv ce relaţie ai avut în trecut cu persoana pe care o iubești, dacă ți-a fost tot iubit/ă, frate, sora, părinte, unchi, mătușa etc. Dar totul depinde de tine dacă relația de iubire va continua sau nu. Astrologia nu îţi spune să te desparți sau să fii cu anumite persoane. Cu siguranță ai de învățat multe lucruri de la mai mult de jumătate din glob dar asta nu înseamnă că vei fi cu toţi. Depinde foarte mult de casele şi plantele din sinastrie.

 

Astrologia medicală

 Astrologia îți poate spune şi ce fel de probleme poți întâmpina la corpul fizic dacă nu ai grijă de tine şi nu înveți lecțiile pe care le ai de învăţat aici pe pământ. În funcție de zodie, casă şi planetă poţi descoperi ce fel de probleme poţi întâmpina în viaţă. Poți afla inclusiv ce trebuie să faci ca să eviţi aceste probleme de natură medicală. Respectând legile Universale poţi avea grijă de corpul tău şi să trăiești cât mai mult timp. Vei afla de asemenea cauzele subtile ale bolilor pe care le poți avea astfel încât să le poţi vindeca.

 

Cum poţi să descoperi astrograma ta?

 Pentru a studia astrograma ta natală ai nevoie de un astrolog bun care să ştie să îţi explice fără prea multe cuvinte întortocheate. Evident nu toată lumea ştie ce înseamnă când soarele este în balanţă sau în casa 4. De aceea este bine să cauţi un astrolog care să îţi arate harta ta natală şi semnificaţiile ei. Pentru a realiza o astrogramă ai nevoie de data naşterii, ora naşterii (atenție! Ora cât mai exactă a naşterii tale) şi localitatea unde te-ai născut. Dacă nu ştii ora exactă ar fi ideal să mergi la maternitate sau la primărie şi să întrebi la arhiva primăriei localității unde te-ai născut.

 

Horoscopul este real sau nu?

 Să nu confundăm astrologia cu horoscopul. De la un timp horoscopul a devenit foarte comercial și îl găsești peste tot. Este evident că nu toată lumea din zodia leu are astăzi probleme financiare sau întâlniri misterioase. Însă sunt multe aspecte de care este bine să ții seama atunci când îți asculți horoscopul zilnic. Şi asta pentru că acele caracteristici ale zilei sunt formate în funcție de soare. Unde este localizat soarele în acel moment. Dacă soarele este în scorpion şi tu eşti zodia leu, vei întâmpina lucruri diferite față de cineva născut în zodia rac, de exemplu. Important este să știi să te ghidezi după intuiție. Astrologia nu este bătută în cuie, nu îți arată un destin predestinat. Astrologia îți arată doar o cale după care să te ghidezi, este o formă de autocunoaștere. Totul însă depinde de tine!

Categorie:

Mai poți citi din Astrologie

Idei de călătorii în…

  Idei de călătorii în funcție de semnul astrologic  Romantică, temerară, avidă de aventu...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 14-20 Septembrie   Vara ne-a părăsit deja…ploile de toamnă și-a...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 7-13 Septembrie  Cam greu ne trezim dimineața după o săptămână ...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 31 August – 6 Septembrie  Chiar dacă nu mai mergem la școală, lu...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 24-30 August  Pentru majoritatea dintre noi vacanța a luat sfârșit...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 17 - 23 August  Pentru unii abia acum începe să miroasă a vacanț...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 10-16 August  Ultima lună de vară. Încă mai ave...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 3-9 August  Pentru mulți dintre noi vacanța a luat sfârșit. Pentr...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 27 Iulie – 2 August  În săptămâna ce stă să înceapă vezi ce...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 20-26 Iulie  Urmează o săptămână plină de acțiune și energie...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 13-19 Iulie   Cei mai norocoși dintre voi sunt deja cu ...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 6-13 Iulie  Anul școlar 2014-2015 s-a încheiat, vacanța se apropie...

Horoscopul săptămân…

  Horoscopul săptămânii 22-28 Iunie  Vacanța? O chestiune de câteva zile sau, în cel mai r...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 15-21 iunie  Peste o săptămână este vară în mod oficial. Vei pl...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 8-14 Iunie  Vara se instalează încetul cu încetul, mai avem puțin...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 1 iunie – 7 iunie  Încă puțin până când vara își va face ap...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 25-31 Mai   Deja am intrat în ultima săptămână a lunii Mai. Vara...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 18-24 Mai  Chiar dacă vremea este mai degrabă capricioasă pentru a...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 11-17 Mai  Această săptămână se anunță a fi săptămâna lini...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 27 Aprilie – 3 Mai  Vara se apropie cu pași repezi și tu ți-ai d...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 20-26 Aprilie  Ce repede trece timpul! Au trecut și Sărbătorile Pa...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 13-19 Aprilie  Paște Fericit dragi cititori! În unele regiuni ale ...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 5-12 Aprilie  Iată-ne deja în Săptămâna Patimilor! Zilele sunt...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 30-5 Aprilie  Greu cu schimbarea asta de oră nu-i așa? Da, dar da...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 23-29 Martie  Ce repede trece timpul! Luna Martie se apropie cu pa...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 16-22 Martie  Vine, vine primăvara! În cur&acir...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 9 – 15 Martie  Zilele sunt din ce în ce ma...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 2-8 Martie  Mai sunt câteva zile până la ...

Sunt compatibile persoa…

  Compatibilități cu aceeași zodie  Te întrebi dacă ești compatibilă cu o ...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 23 Februarie – 2 Martie  Mai este o lună p&acir...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 16-22 Februarie  Mijlocul lunii Februarie înseam...

Zodia îți spune de ce…

  Zodia îți spune de ce ești încă celibatar/ă  Te-ai întreb...

Cunoaşte-ţi parteneru…

  Descoperă preferințele partenerului tău în funcție de zodie  Cu toții cun...

Semnale de alarmă in r…

  Ce semnal îți emite de partenerul tău - în funcție de zodie  Dacă po...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 9-15 Februarie  Cu toții visăm la soare și la căld...

Incompatibilități zod…

  Partenerii incompatibili ai zodiacului  În timp ce știi deja anumite lucruri ...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 2-8 Februarie  A venit luna Februarie! Deja te gâ...

Horoscopul lunii Februa…

  Horoscopul lunii Februarie  Lunile Ianuarie și Februarie sunt propice scăderii mor...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 26 Ianuarie – 1 Februarie  Este frig, plouă &ic...

Ce defecte ai în func…

  Ce defecte ai în funcție de semnul astrologic  Nu este ușor să știi cu ce ...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 19-25 Ianuarie  După câteva zile extrem de marc...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 12-18 Ianuarie  Chiar dacă afară e frig de crapă pi...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 4 Ianuarie – 11 Ianuarie  2015 este deja aici cu...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 29 Decembrie – 4 Ianuarie  Ce repede a trecut Cr...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 22-28 Decembrie!  Săptămâna aceasta este Crăc...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 15-21 Decembrie  Ultima săptămână înain...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 8-14 Decembrie  Brr, iarna s-a instalat peste țara no...

Regimul alimentar în f…

  Regimul alimentar în funcție de semnul astrologic  Ai decis să urmezi o diet...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 1-7 Decembrie  Puțin câte puțin, Crăciunul se...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 24-30 Noiembrie  Luna Decembrie se apropie cu pași re...

Pietrele prețioase în…

  Pietrele prețioase în funcție de semnul astrologic  Pietrele prețioase și ...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 16-24 Noiembrie  Toamna ți se pare cam lungă? Nu te ...

Arta seducției în fun…

  Arta seducției în funcție de semnul astrologic  Astrologia te poate ajuta s...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 10-16 Noiembrie  Iată că ne aflăm într-o peri...

Astrologia, calea cătr…

     Astrologia este cunoașterea ființei tale și calea către destinul tău Pute...

Cât de stresată ești…

Semnul astrologic îți arată cât de stresată ești  Îți e teamă de e...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 3 – 9 Noiembrie  Odată cu schimbarea orei, ai i...

Ce să mănânci în fu…

  Astro cooking: ce să mănânci în funcție de semnul astrologic  Cu ajut...

Florile de Bach şi sem…

  Florile de Bach și semnele astrologice  Oamenii sunt diferiți. Reacțiile și comp...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 27 Octombrie – 2 Noiembrie  Sfârșitul lun...

Horoscopul saptamanii 2…

  Horoscopul săptămânii 20-26 Octombrie  Ești curioasă ce îți rezerv...

Zodia iti spune ce stil…

  Preferințe în materie de deco în funcție de semnul astrologic  Fiecare...

Zodiacul Arborilor, par…

  Zodiacul Arborilor II Măslin – 23 Septembrie  Nativii din Măslin sunt perso...

Zodiacul Arborilor, par…

  Zodiacul Arborilor  Zodiacul arborilor, cunoscut și sub numele de zodiacul celtic s...

Culorile asociate zodie…

  Culoarea potrivită în funcție de zodie  Culorile sunt omniprezente în ...

Horoscopul săptămâni…

  Horoscopul săptămânii 13-20 Octombrie  Fără îndoială, vara ne-a pă...

Alege un cadou in funct…

  Cadoul ideal în funcție de semnul astrologic  În funcție de semnul ast...

Defectele femeilor in f…

  Defectele femeilor în funcție de semnul astrologic  Femeile, la fel ca bărba...

Astrologia sanatatii

  Astrologia sănătății  Pentru a fi sănătos, fiecare semn astrologic în pa...

Zodia iti spune cat de …

  Cât de mult minți, în funcție de zodie  Descoperă care sunt cele mai ...

Horoscopul saptamanii 6…

  Horoscopul săptămânii 6-12 Octombrie  Vremea are tendința să ne păcăleas...

Aromaterapie si astrolo…

  Aromaterapia, zodiile și astrologia  Nicholas Culpeper, cel mai mare botanist și f...

Zodia iti spune ce fel …

  Ce fel de mamă ești, în funcție de zodie  Se pare că astrologia ne influen...

Care sunt cele mai amab…

  Care sunt cele mai amabile semne astrologice?  Astrologia îți poate indica ca...

Zodiac Floral

  Zodiac Floral  În funcție de data nașterii, poți afla ce tip de floare eșt...

Semnele astrologice si …

  Semnele astrologice și comunicarea  În funcție de semnul astrologic, poți &...

Sa iubim in armonie cu …

  Să iubim în armonie cu Soarele și Luna  Razele Soarelui și lumina Lunii ne ...

Fricile si fobiile zodi…

  Fricile și fobiile zodiilor  Unii se tem de șoareci, alții de șerpi, unii se tem...

Destinatia ideala in fu…

  Destinația ideala de vacanta în funcție de semnul astrologic  Semnul astrolo...

Ghiceste-i zodia in fun…

  Ghicește-i zodia în funcție de aspectul fizic  Probabil nu ai știut acest l...

Zodia iti spune cat de …

  Cat de independenta ești în funcție de zodie  Ai nevoie mereu de ajutorul ce...