Secretul fripturii de pui

Mai Mult
acum 10 ani 8 luni #2402 de Bombonica
Cum preparati puiul la cuptor?
Eu stiu ca cel mai mare "secret" sau "truc" e sa pui sub el o oala cu apa, ca sa nu iasa carnea uscata.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 8 luni #2420 de harababura
Si mama pune o oala sub pui, si inveleste puiul in condimente, si putin ulei ca sa iasa crocant. Deja incep sa salivez :D

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 7 luni #2474 de LoveDr.
Replied by LoveDr. on topic Secretul fripturii de pui
Uleiul face puiul crocant? Asta nu stiam, si eu care ma credeam expert in gatit carnea :D
Ce condimente folositi voi?

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 6 luni #3292 de FrenchKiss
Nu stiu, n-am gatit niciodata :) De fapt, daca nu face mama, eu il cumpar si gata facut, din magazin, cald, numai bun de mancat imediat!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 5 luni #3592 de Raul_in_love
Si, pe langa oala cu apa, neaparat trebuie uns cu mirodenii si ulei, preferabil de masline, si in piele, pusi niste catei de usturoi ca ii dau o aroma faina :)

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 5 luni #3915 de Marta_eu
Replied by Marta_eu on topic Secretul fripturii de pui
Hmm.. n-am mai facut demult o friptura de pui, parca mi-ati dat o idee buna pentru pranz :D

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.684 secunde