Cum preparati sosul bechamel?

Mai Mult
acum 10 ani 8 luni #2299 de just4you
Sosul acela de faina, pentru ingrosarea mancarii, cum il preparati?
Eu deobicei folosesc niste lapte si faina si gata, dar am inteles ca exista si alte variante.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 8 luni #2338 de Sissy
Replied by Sissy on topic Cum preparati sosul bechamel?
Draga, ala e sos alb, nu sos bechamel :)
In sosul bechamel pui si niste unt,sare si piper. Pui cam un pahar mare de lapte (250 ml), cam o lingura de unt si o lingura mare de faina, sare si piper dupa gust. Si lasi pe foc amestecand mereu, mereu, ca se prinde.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 6 luni #3239 de just4you
Ups, le mai incurc :P Cu atatea denumiri in ziua de azi nici nu mai stii ce mananci!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 6 luni #3561 de Carmencita
Mie mi-ar place sa le cumpar astea, sa nu ma mai chinui, dar tot mai bun iese cand il faci tu :)

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 5 luni #3896 de Raul_in_love
Poti pune si putin ulei, eu asa am vazut pe mama ca facea.. dincate imi aduc aminte, acuma stii cum e, fiecare are preferintele lui.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.683 secunde