Cu ce putem inlocui zaharul?

Mai Mult
acum 10 ani 7 luni #2538 de elsiea
Oare cu ce se poate inlocui zaharul din mancare, prajituri etc? Cu miere, am incercat, dar nu se potriveste de exemplu in ceai, mie nu-mi place.
Zaharina - nu doresc, e nesanatoasa parerea mea.
Aveti alte idei?

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 7 luni #2552 de Mimi
Replied by Mimi on topic Cu ce putem inlocui zaharul?
Eu cred ca decat sa il inlocuiesti cu toate porcariile, mai bine continui sa mananci zahar. Eventual, redu cantitatile daca te preocupa sanatatea :D Incearca zaharul brun, e mai dulce ca cel tos si poti sa reduci cantitatea foarte usor.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 7 luni #2594 de Ina
Replied by Ina on topic Cu ce putem inlocui zaharul?
Cu miere si atat.... sau reduci cantitatea si iesi mai castigat, ca mananci mai putin dulce :)

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 7 luni #2602 de just4you
De acord.
Exista zaharina si alte porcarii, dar nu recomand. Contin prea multe chimicale si nu merita sa strici sanatatea. Mai bine ramai cu zaharul in brate :D

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 7 luni #2611 de Carmencita
Dragilor, eu imi pun miere si in ceai, si in cafea, si unde pot.
Numai in prajituri nu, pentru ca sa stiti ca mierea intareste aluatul, deci in prajituri e indicat sa folositi zaharul! :)

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 6 luni #3042 de kamasutra
Pai nu prea ai alte alegeri. Zaharina, mai bine nu pui deloc sa indulcesti cafeaua decat sa mananci zaharina. Mierea e singurul inlocuitor sanatos si bun. Dar daca nu-ti place, ramai cu zaharul, de ce vrei sa-l inlocuiesti?

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.568 secunde