Ce legume folosisit pentru ciorbe si supe?

Mai Mult
acum 10 ani 8 luni #2288 de Ina
De curiozitate, ce fel de legume folositi pentru prepararea ciorbelor si supelor? proaspete sau congelate? Eu mai pun in ciorba legume din acelea congelate la gramada, mix de legume sau "minestrone", dar folosesc si proaspete sau din conserva.
Voi ce credeti?

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 8 luni #2331 de doriana
Eu le prefer proaspete, uneori mai cumpar si legumele acelea in caserola, special ambalate pentru supa sau ciorba. Desi iesi mai convenabil daca le iei separat. cum preferi.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 8 luni #2355 de FrenchKiss
Eu pun din acelea congelate pentru ca e mai rapid, nu stau sa le curat si sa le tai, iau numai un pumn de legume si le arunc in supa :)

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 8 luni #2372 de Monique
Intotdeauna sunt mai bune cele proaspete, dar de multe ori oricum nu stii ce cumperi... Poate si legumele proaspete au fost congelate cand le-au importat si decongelat mai apoi... asa ca, eu cred ca tot aia e.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Tina
  • Vizitator
  • Vizitator
acum 10 ani 8 luni #2382 de Tina
Si eu cred ca supermarketurile fac asta, dar poti merge in piata sa le iei proaspete :)

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 10 ani 6 luni #3244 de Carmencita
Proaspete. Morcovi, patrunjel, telina, niste ceapa taiata marunt, si carne, cea mai buna leguma :D

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.717 secunde