Conduita online pe forumul Midoris

Mai Mult
acum 10 ani 7 luni - acum 9 ani 8 luni #134 de Marius-D
Avem rugămintea de a nu introduce pe forum materiale agresive, jignitoare, ameninţătoare, discriminatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violează în orice fel drepturile părţilor implicate. Moderatorul îşi rezerva dreptul de a şterge orice material/fotografie care nu respecta aceste restrictii.
Orice postare care conţine mesaje de rasism, ura, ilegalitati sau injurii (in general sau la adresa unui alt utilizator) sunt interzise pe forum. Trebuie sa respectam faptul ca alte persoane pot avea opinii/orientari diferite fata de cea pe care o avem fiecare dintre noi.
Moderatorul are dreptul sa modifice sau să şteargă materialele sau datele introduse de catre utilizatori, in scopul imbunatatirii continutului forumului.
Acest Forum nu este un camp de batalie, ci o comunitate unde schimbam idei, pareri, opinii si ne cunoastem mai bine.
Moderatorul nu are obligatia de a edita (corecta) postarile utilizatorilor. Activitatea lui este voluntara si are alt rol aici, in sensul administrarii, a remedierilor disfunctionalitatilor care pot sa apara si a cautarii de noi optiuni ptr. acest forum.
In plus, este ÅŸi el utilizator ÅŸi are dreptul sa citeasca si sa posteze pe subiectele de aici, nu sa isi piarda vremea cu diverse corectari ale celorlalti.
Orice sugestie, reclamatie, problema tehnica, nelamurire in legatura cu modul de intrebuintare a optiunilor acestui forum, vor fi postate pe topicele dedicate, nu trimise pe e-mail. In felul acesta, informatiile solicitate vor fi accesibile tuturor.
Eşti răspunzator de relaţiile tale cu ceilalti utilizatori. Moderatorul isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori si de a interveni, luand masurile de rigoare. Este posibil ca alti utilizatori sa obtina informatii confidentiale despre tine si sa le foloseasca pentru a te hartui sau jigni. Echipa acestui forum nu este responsabila pentru decizia ta de a dezvalui anumite informatii personale pe forum. Te sfatuim sa selectezi cu grija informatiile pe care le pui la dispozitia celorlalti membrii.
Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la interzicerea accesului pe forum.
Last edit: acum 9 ani 8 luni by Marius-D.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.647 secunde