Biostem Bionatura Plus,recomandat de Dr Catalin Luca, Dr Mihaela Olaru

Mai Mult
acum 10 ani 1 săptămână #2824 de Natura Vie
Biostem de la firma Bionatura Plus, recomandat de Dr Catalin Luca si Dr Mihaela Olaru este primul produs românesc care purifica, detoxifiază, protejează, activează și regenerează celulele stem. Biostem este un produs complet natural conceput într-o formulă unică de cercetătorii și specialiștii de la Bionatura.
Biostem este format din doi compusi: Biostem Activator si Biostem Protector. Biostem Protector detoxifiaza si protejaza organismul, iar Biostem Activator stimuleaza regenerarea celula.
Celule stem sunt celule care regenerează și vindeca rănile, țesuturile, ele fiind responsabile cu păstrarea și menținerea sănătății noastre de fiecare zi. Celulele stem sunt celule cu o extraordinara capacitate de a se transforma și care se pot divide si pot evolua în celule mature cu caracteristici și forme specializate. De exemplu o celula stem care se divide, celula rezultata poate fi tot o celula stem sau orice alt tip de celula, sau chiar o celulă specializată (celula sangvină, celulă hepatica...)
Citeste mai departe despre Biostem

Atașamente:

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.660 secunde