Sunt de parere (si nimeni nu mi-o poate schimba) ca e mai bine sa previi decat sa tratezi! Asa ca eu merg la ginecolog de 2 ori pe an. Ultima oara cand am fost mi-am facut niste analize + papanicolau si pentru urmatoarele cateva luni ma simt in siguranta.
Voi cat de des mergeti? Mergeti periodic sau doar cand simtiti ca aveti o problema?
Cu toate ca nu e una din activitatile mele favorite ma duc de cate ori e nevoie. Doctorita mea ma programeaza periodic, e o femeie extraordinara ginecoloaga mea
E bine sa mergi periodic la doctor. Ma scuzati ca ma bag ca musca-n lapte in topicul vostru, dar ca barbat vreau sa va spun ca ma simt si eu mai in siguranta cand stiu ca iubita mea e sanatoasa si e totul OK si functional 'acolo'
Da, stiam asta, multumim...
Eu merg la doctor o data pe an, urmatoarea programare e peste cateva luni. Nu mi-e frica de probleme, cred ca sunt sanatoasa si cred ca voi ramane sanatoasa si in continuare
Nu m-am dus... eu stiu ca sunt sanatos acolo jos, dar nu as ezita sa merg daca as simti ca ceva nu e in regula. Mai bine sa mergi imediat cand simti ca ai probleme cu erectia sau altele, decat sa speri ca trece de la sine.