Piesele de teatru ale momentului

 

Piesele de teatru ale momentului – „Mă mut la mama„ și „Mă mut la ... tata?„

piesele de teatru ale momentului

 De multe ori uităm magia teatrului și ne trezim prinși într-o lume în care suntem stăpâniți de tot felul de gadget-uri, de filme online sau de emisiuni de cancan la televizor. Cum rămâne cu piesele de teatru la care mergeam cu mare drag pe vremuri? Teatrul se reinventează permanent și noi am putea să îl ajutăm în această privință cumpărând mai des bilete la diverse spectacole. În plus, ieșirea la teatru este o evadare din rutina cotidiană. Putem merge la teatru cu prietenii sau cu iubitul / iubita, cu familia sau singură, doar pentru a ne destinde puțin. Acum câțiva ani, piesele de teatru erau obligatorii pentru copiii din clasele primare, care eru învățați încă de mici cu bucuria de a vedea o poveste frumoasă pusă pe scenă. Acum, este rândul nostru să reînviem spiritul teatrului și să urmărim cu interes piesele atât de frumos jucate de actorii români talentați.

 

„Mă mut la mama„

 Piesa „Mă mut la mama„ reunește unii din marii actori ai momentului din România, Adriana Trandafir, Gabriel Fătu și Andreas Petrescu. Piesa durează o oră și 30 de minute și este ideală pentru o ieșire cu prietenii și pentru a avea ocazia să vă întâlniți vedetele preferate. Piesa de teatru „Mă mut la mama„ este o comedie la care veți râde încă din prima clipă. Povestea înfățișează doi frați trecuți de mult de 30 de ani, care decid să se întoarcă acasă „la mama„ după un eșec în amor, unul fiind înșelat de iubită iar celălalt părăsit de soție. Surpriza este că mama are un nou iubit...student de data aceasta. Iar întoarcerea acasă a băieților presupune o serie de gelozii între frați și pe „tatăl vitreg„. Povestea este însă una reală, cât se poate de veselă dar cu aspecte tragice, ruptă parcă din unele situații familiale din țara noastră. Lupta continuă pentru familia ideală și răsturnările de situație fac ca povestea să devină una comică și să atragă spectatorii.

 

„Mă mut la ...tata?„

 Piesa de teatru „Mă mut la ... tata?„ este o comedie extrem de reușită și inspirată din viața reală a multor familii din ziua de azi. Piesa de teatru este de fapt continuarea poveștii din piesa „Mă mut la mama„ și prezintă aceiași băieți trecuți de 30 de ani care locuiesc cu mama lor și cu iubitul ei mult mai tânăr. În încercările lor eșuate de a o despărți pe mama de iubitul ei și de a redeveni băieții mamei, aceștia nu acceptă faptul că mama are o viață personală pe care trebuie să și-o refacă. Așadar, piesa de teatru „Mă mut la... tata?„ este o comedie excepțională cu multe răsturnări de situație și plină de umor pe care nu o veți uita ușor. O poveste de viață care este pusă în scenă într-un spectacol superb la care se merită să mergeți în compania unor persoane dragi.

Mai poți citi din Recomandări piese de teatru

Deschidere stagiune Tea…

  Deschidere stagiune Teatru Sica Alexandrescu Brașov  Teatru Sica Alexandrescu Braș...

Soțul păcălit

  Soțul păcălit  O comedie pe cinste care are ca și tematică adulterul. Un lucru ...

Livada de vișini

  Livada de vișini, o piesa de teatru care merită vizionată  O piesă de teatru &ic...

Oscar și Tanti Roz

  Oscar și Tanti Roz, o piesa pentru suflet si minte  Piesa de teatru „Oscar ș...

Natură moartă cu un n…

  Natură moartă cu un nepot obez, o comedie neagra reusita  O comedie neagră extrem...

Egoistul

  Egoistul - o piesa de teatru ce nu trebuie ratată  Piesa de teatru Egoistul nu...

Piesele de teatru ale m…

  Piesele de teatru ale momentului – „Mă mut la mama„ și „Mă mut la...